Articole


Pagini: <<12345678>>
Frica si ce sta in spatele ei?

Frica si ce sta in spatele ei?

 In general, noua oamenilor ne este frica de diverse lucruri, ne facem griji in legatura cu modul in care va decurge viata noastra, cum ne vom descura in diverse situatii sau cum vom obtine ceea ce ne dorim.

Indiferent de cata incredere avem in noi, cu totii experimentam senzatia de frica. Uneori, ne dam seama la modul constient ca aceasta preia controlul, alteori actiunile si comportamentele noastre sunt cele care ne arata ca frica se manifesta la nivel inconstient  prin procrastinare, senzatia de blocaj, sentimentul de a fi coplesit sau nevoia excesiva de control.

Citeste mai mult..
3 pasi pentru gestionarea stresului

3 pasi pentru gestionarea stresului

Este epidemie...epidemie de stres, care de cativa ani se raspandeste incredibil: lucram in companii multinationale, banci, firme mici sau mari, ne aprovizionam din supermarketuri, avem de-a face cu administratii locale, pierdem ore in trafic...nu scapa nici o zona ... alergam cat tine ziua sa indeplinim sarcini, sa facem fata, sa fim competitivi.

Te regasesti si tu? Probabil ca nu ai scapat de stres. Buze subtiate, privire agitata, respiratie superficiala si rapida, ganduri care nu se termina, agitatie. Il recunosti?

Citeste mai mult..
Ne-am nascut sa fim AUTENTICI, nu perfecti!

Ne-am nascut sa fim AUTENTICI, nu perfecti!

Am intalnit oameni perfecti. Indraznesc sa spun ca toti oamenii sunt perfecti.
Am intalnit oameni perfecti care nu stiu ca sunt perfecti. Oameni care se uita in oglinda si isi
vad imperfectiunile, observa doar ceea ce nu e bine, ce se poate imbunatati sau ceea ce poate fi altfel, nu numai la exterior ci si in interior.
Cati dintre noi stam in unele situatii si analizam in cele mai mici detalii ce am fi putut face mai bine? Ce am fi putut spune altfel? Cum am fi putut reactiona diferit?

Citeste mai mult..
Ce i-ai spune daca ai putea sa ii spui orice?

Ce i-ai spune daca ai putea sa ii spui orice?

Ce i-ai spune daca ai putea sa ii spui orice...mamei, tatalui, fiicei, fiului, prietenei, colegului, sefului?

De foarte multe ori aud oameni  care vorbesc despre lucruri marunte, oameni care vorbesc chiar ore in sir unii cu altii fara sa isi spuna nimic, oameni care comunica mai mult prin gesturi, mimica si atitudine decat prin cuvintele pe care le folosesc, oameni care atunci cand vorbesc unii cu altii folosesc cuvinte care zgarie, care dor, care lasa urme....oameni care isi pun masti de teama de nu fi raniti, oameni carora le este frica sa se arate, sa isi arate lumina, frumusetea  pentru ca nu sunt constienti de ceea ce sunt.

Citeste mai mult..
Pagini: <<12345678>>