Pagini: <<12345678>>
Ce este feminitatea?

Ce este feminitatea?

Suntem bombardati zilnic cu imagini ale femeilor, cu stereotipuri ale femeilor de cariera pe de o parte, puternice si independete, si cu femei care se respecta din ce in ce mai putin etalandu-si corpul in ceea ce azi se doreste a fi sexy si feminin. Cand am pierdut feminitatea?
Feminitatea este o stare care vine din interior si se manifesta in exterior. Un corp perfect, o fusta scurta, o pereche de pantofi cu toc si un ruj rosu nu iti acorda feminitate. O femeie poate sa emane caldura, dragoste, gingasie foarte bine atat intr-un taior cat si intr-o rochie lejera si inflorata. Totul depinde de ceea ce simti in interior. Atunci cand te simti feminina acest lucru se vede atat in modul in care iti alegi hainele, cat si in modul in care stai, in care pasesti, in care vorbesti, in gesturile pe care le faci.
 

Citeste mai mult..
Ce este frica de angajament?

Ce este frica de angajament?

Frica de angajament.....auzim aceasta expresie din ce in ce mai des. Persoanele care se confrunta cu frica de angajament nu reusesc sa se implice in mod real intr-o relatie, deoarece se simt prinsi si simt ca isi pierd libertatea. Frica de angajament poate sa mearga de la putina incertitudine in ceea ce priveste o relatie pana la imposibilitatea de a se dedica unei relatii de lunga durata.

Ce sta in spatele fricii de angajament?
 

Citeste mai mult..
Ce este scenariul de viata?

Ce este scenariul de viata?

Inca din copilarie ne creem o poveste despre viata noastra si despre cum va fi ea, poveste care cuprinde perceptiile noastre despre noi insine si despre lume. Aceasta poveste este unica si se numeste scenariu de viata.

Scenariul de viata influenteaza la nivel inconstient modul in care ne traim viata, decizile pe care le luam, gandurile pe care le avem, ceea ce credem ca putem sau nu putem sa facem. Scenariul de viata ne formeaza imaginea de sine.

Citeste mai mult..
Cum facem fata regretului?

Cum facem fata regretului?

Multi dintre noi ne confruntam cu dezamagiri, regrete, lucruri pe care ne-am fi dorit sa le facem dar pe care din diverse motive nu le-am dus la indeplinire.
Este important sa realizam ca oricand putem sa facem lucruri noi, lucururi pe care le dorim. Niciodata nu este prea tarziu.

1. Identifica punctele slabe.
Atunci cand ne recunoastem punctele slabe apare un sentiment de vinovatie, de judecata, referitor la lucrurile pe care le-am facut sau pe care nu le-am facut. Alternativa sanatoasa este de a accepta faptul ca toata lumea face greseli si ca deciziile pe care le luam sunt cele pe care le consideram cele mai bune la momentul oportun. Este foarte important sa ne concentram asupra aspectelor pe care le putem schimba.

Citeste mai mult..
5 pasi pentru a-ti extinde zona de confort!

5 pasi pentru a-ti extinde zona de confort!

Cu totii avem tendinta de a evita anumite lucruri care ne sunt neplacute si cu care nu vrem sa ne confruntam.

Cateodata acest disconfort are un rol pozitiv, de protectie impotriva unui potential pericol. Dar, de foarte multe ori disconfortul pe care il resimtim nu semnaleaza un pericol real.

Care este cel mai rau lucru care se poate intampla daca incepi sa canti in mijlocul unui mall?! Cel mai probabil vei avea parte de cateva zambete, priviri ciudate sau in cel mai rau caz una, doua remarci. Cu toate acestea, cred ca putini sunt cei care ar face acest lucru. De ce? Pentru ca in interiorul tau treiesti o stare groaznica de jena, rusine, disconfort si ai impresia ca ar fi unul dintre cele mai ingrozitoare lucruri care s-ar putea intampla.

Citeste mai mult..
Pagini: <<12345678>>