Ce inseamna sa fii in acord cu Sinele tau interior?


Ce inseamna sa fii in acord cu Sinele tau interior?

Atunci cand esti in acord cu sinele tau ai invatat sa recunosti si sa accepti acele parti din tine care nu iti plac.

Atunci cand esti in acord cu sinele tau ai invatat sa fii bland cu tine, sa fii intelegator si atent.

O mare parte din noi am crescut invatand sa ne ascumdem vulnerabilitea, sa afisam o imagine cat mai aproape de perfectiune pentru a simti ca suntem corespunzatori, pentru a ne simti iubiti si acceptati. Atunci cand suntem in acord cu sinele nostru interior invatam sa apreciem si sa ne bucuram de fiecare emotie care isi face simtita prezenta. Nu mai simtim nevoia sa ascundem anumite stari sau emotii precum frica, furie, tristetea, nu simtim nevoia de a ne pune acel zambet pe fata si de a raspunde ca totul este bine chiar si atunci cand sufletul nostru doreste cu disperare sa se exprime, nu mai simtim nevoia sa fim puternici tot timpul sau sa sarim mereu in ajutorul oamenilor.

Fiind sincer cu mine insumi si cu ceilalti in ceea ce priveste emotiile mele dobandesc claritate si o capacitate mai mare de a le exprima si gestiona .

Te invit sa iti acorzi cateva minute tie...in liniste, intr-un loc in care nu te poate deranja nimeni. Respira de doua, trei ori profund si permite-ti sa simti cu fiecare inspiratie si expiratie te duce in acel loc profund din interiorul tau, unde te astepata acea parte autentica a ta Sinele tau interior... Da-ti voie sa fii sincer si deschis cu tine, sa iti observi toate emotiile bucuria, iubirea, frica, tristetea, furia, veselia si sa le permiti sa fie...sa iti permiti tie sa fii. Priveste-te cu intelegere si compasiune si multumeste-ti pentru momentul pe care ti l-ai acordat.

Pentru a aprofunda toate aceste lucruri, te invitam la workshopul Constientizare si prezenta in acord cu Sinele interior - Timisoara, 2-4 februarie 2018.

Mai multe detalii aici: http://www.psiholistart.ro/cursuri/workshopuri