Pagini: <<12
Ce este NLP?

Ce este NLP?

NLP, a devenit din ce in ce mai cunoscut prin eficienta tehnicilor pe care le-a oferit. Majoritatea oamenilor de succes au pregatire in acest domeniu si s-au antrenat pentru a fi de succes.

NLP este mai mult decat un pachet de tehnici de schimbare, este o atitudine si o metodologie care a dat nastere acelei diversitati de tehnici. Este o atitudine de curiozitate fata de mintea noastra, fata de modul in care gandim pentru a produce actiunile pe care le facem. Schimband gandurile, schimband modul de gandire poti schimba rezultatele. Este o atitudine de experimentare, pentru a incerca lucruri noi si a schimba rezultate.

Citeste mai mult..
Controlul si Autocontrolul Emotiilor

Controlul si Autocontrolul Emotiilor

Controlul si Autocontrolul Emotiilor

Autocontrolul…pentru unii inseamna libertate, altii il vad ca pe un proces bine structurat si programat iar in dictionar scrie cam asa: “Control asupra calităților și faptelor proprii”

...dar cum facem cand vine vorba de Controlul si Autocontrolul Emotiilor?

“Eu am o stare foarte proasta si n-am ce-i face, nu pot sa ies de aici!!!” …ti-ai spus ori simtit asta? sau poate ai auzit in jurul tau spunandu-se?

Citeste mai mult..
NLP, arta si stiinta desavarsirii personale

NLP, arta si stiinta desavarsirii personale

NLP, arta si stiinta desavarsirii personale (scris de Dan Cristea, fost participant la cursuri, actual colaborator PsiHolistArt)

Era acum 7 ani, cand “intamplator” a ajuns sub ochii mei un curs: Dezvoltare Personala cu NLP, asta intr-un moment in care eu nu ma regaseam pe mine, nu-mi gaseam locul, simteam ca pot face orice dar nu stiam ce sa fac…incotro sa o iau, ma vedeam prins in acel cerc vicios in care imi consumam energia si resursele pe acele lucruri social acceptate, uitand practic de mine, de cine sunt eu si ce vreau eu cu adevarat.

Mi-am zis: “NLP?...hmmm, habar nu am ce este asta!” dar manat de dorinta de a face mai mult pentru mine m-am documentat putin si am decis sa incerc.
Iata ce s-a intamplat…

Citeste mai mult..
Cea mai eficienta metoda de gestionare a emotiilor

Cea mai eficienta metoda de gestionare a emotiilor

Am sustinut mii de ore de cursuri, de prezentari la conferinte, iar oamenii veneau deseori neincrezatori in faptul ca emotiile pot fi gestionate...”asa sunt eu, am emotii la examen”....sau „sunt mai timid” sau „trebuie sa ma intelegi, ma infurii si nu ma mai pot controla”.
Iti sunt cunoscute toate acestea? Desigur. Ni se intampla tuturor, atata timp ca ne lasam prada gandurilor noastre,  interpretarilor noastre sau obisnuintei.

Vreau insa in continuare sa iti „vand” un pont. Emotiile pot fi gestionate mai usor decat ai fi crezut.

Citeste mai mult..
Pagini: <<12