Biblioteca


Rasfoiti paginile bibliotecii noastre. Vom face recomandari de carti, filme, povesti, vom pune poze (vor fi si galerii de poze ascunse, pentru cei care au fost la cursuri sau tabere :)).

Daca aveti sugestii, gasiti o carte sau un film bun, asteptam cu drag ideea voastra pe e-mail: office@psiholistart.ro, sau de ce nu, prin telefon.


Pagini: <<123456>>
Povestea focului

Povestea focului

Povestea focului

Povestea se adreseaza celor ce se confrunta cu lipsa motivatiei in munca si are ca efecte incurajarea perseverentei, mentinerea dorintei de a munci.

Într-o ţară îndepărtată, focul era păzit de un gardian ales în această funcţie pentru calităţile sale:onestitate, cinste şi responsabilitate. În fiecare zi el întreţinea focul, protejându-l de vânt şi nelăsându-l să se stingă. Pentru a-i da vigoare şi forţă, obişnuia să pună bucăţi groase de lemn uscat.

Citeste mai mult..
Calatorul

Calatorul


Cand Eathen a pornit in calatoria sa nu era sigur in ce parte sa mearga, si a hotarat sa vada ce se iveste. Intentia sa era sa gaseasca de lucru atunci cand va avea nevoie pentru a supravietui. Eathen nu stia nici care este motivul pentru care calatoreste.

Nu dupa mult timp, Eathen a cunoscut un cuplu care a promis ca il va ajuta . Cei doi l-au luat in casa lor, i-au dat de mancare, l-au sfatuit in ce directie sa mearga, ce sa ia la el si cum sa isi gaseasca drumul. Toate aceste sfaturi pareau foarte promitatoare asa ca Eathen a ascultat cu atentie. Deoarece, nu prea avea idee ce sa faca,...

Povestea poate fi utilizata pentru personale care se simt descurajate si care au nevoie de incurajare in drumul lor prin viata, care invata de ceea ce au nevoie in viata si care duc cu ei poveri nefolositoare.

Citeste mai mult..
Tigrul din cuşcă

Tigrul din cuşcă

A fost odată demult un tigru foarte frumos ce locuia într-o cuşcă la grădina zoologică. Acest tigru era ţinut într-o cuşcă foarte mică pentru că tuturor oficialilor de la grădina zoologică le era frică de el. Iar teama lor provenea din faptul că acest tigru era tot timpul mânios. Mai mulţi antrenori de la grădina zoologică doreau să se împrietenească cu tigrul, dar de câte ori se apropiau de acesta, chiar şi cu mâncare, tigrul răgea şi îi ataca. În scurt timp, nimeni nu mai îndrăznea să se apropie de tigru pentru că se temeau toţi de furia acestuia.

Citeste mai mult..
Pagini: <<123456>>