Biblioteca


Rasfoiti paginile bibliotecii noastre. Vom face recomandari de carti, filme, povesti, vom pune poze (vor fi si galerii de poze ascunse, pentru cei care au fost la cursuri sau tabere :)).

Daca aveti sugestii, gasiti o carte sau un film bun, asteptam cu drag ideea voastra pe e-mail: office@psiholistart.ro, sau de ce nu, prin telefon.


Pagini: <<123456
Cine esti TU?

Cine esti TU?

O femeie aflata in coma era pe punctul de a muri. Dintr-o data, ea s-a simtit ridicata la cer si s-a trezit in fata Scaunului Judecatii de Apoi.

- Cine esti? a intrebat-o o Voce.

 

Citeste mai mult..
Nimic nu e ceea ce pare

Nimic nu e ceea ce pare

Doi îngeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea în casa unei familii înstarite. Familia a fost rea si a refuzat sa-i lase pe îngeri sa înnopteze în camera de oaspeti. În schimb, le-a oferit o camaruta în subsol.

În timp ce îsi faceau paturile, îngerul cel batrân a vazut o gaura în perete si a reparat-o imediat.
Când îngerul cel tânar l-a întrebat de ce, celalalt înger i-a raspuns: " Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ".

Citeste mai mult..
Stilul in care iubim

Stilul in care iubim

Scrisa de sotii Kay si Milan Yerkovich, cartea aparuta la editura Kerigma Oradea, aduce in prim-plan conceptul de iubire. Desi este aplicata in cadrul relatiilor de familie, cartea are in centrul discutiilor cuplul si relatia de cuplu.

 

Citeste mai mult..
Pagini: <<123456