Formarea in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica - Timisoara, 25 noiembrie


Formarea in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica - Timisoara, 25 noiembrie

 Formarea in hipnoterapie integrativa si hipnoza clinica

Programul de formare in hipnoterapie integrativa al Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa – ACCPI este acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI) si se afla in curs de acreditare de catre Asociatia Europeana de Hipno-psihoterapie (EAHPP). In urma programului de formare in hipnoterapie integrativa se obtine astfel certificarea in vederea obtinerii avizului de libera practica in psihoterapie.

Formarea in hipnoterapie integrativa consta din 700 de ore de formare teoretica si aplicativa (600 de ore formare de baza si 100 de ore de practica psihoterapeutica), 250 de ore de dezvoltare personala si 200 de ore de supervizare.

Dupa absolvirea a 500 de ore de formare teoretico-aplicativa si 250 de ore de dezvoltare personala se obtine certificarea in vederea obtinerii atestatului de libera practica ca psihoterapeut sub supervizare.

Care sunt competentele vizate in urma formarii in hipnoterapie integrativa organizate de ACCPI?

1.folosirea gândirii integrative in hipnoterapie;
2.abilitarea pentru aptitudini profesionale;
3.folosirea de tehnici hipnoterapeutice pentru optimizarea, prevenția sau remisiunea unor probleme emoționale, cognitive și/sau relaționale, inclusiv cele clasificate psihopatologic;
4.valorificarea resurselor clientului pentru depășirea dificultăților relaționale, afectiv-emoționale, cognitive, etc.
5.competențe specifice de evaluare, diagnosticare și tratare a problemelor emoționale, cognitive și/sau relaționale, inclusiv cele clasificate psihopatologic.

Modulele de formare au durata de 20-30 de ore, fiind organizate in weekend.

Cerinte pentru inscrierea in programul de formare:

Persoanele care doresc sa se inscrie in programul de formare in hipnoterapie integrativa vor fi absolventi de psihologie, medicina sau specialitati apropiate, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de participare este de 450 lei/ modul de formare cu durata de 2 zile.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare: ioanaflavia@psiholistart.ro sau la telefon: 0721517672