Grup de Supervizare in Psihoterapie - Timisoara, din 31 ianuarie


Grup de Supervizare in Psihoterapie - Timisoara, din 31 ianuarie

Grup de Supervizare in Psihoterapie - Timisoara
ARHTE
si PsiHolistArt anunta inceperea in Timisoara a unui nou grup de Supervizare pentru psihoterapeuti aflati in supervizare sau formare si pentru psihoterapeuti autonom grup gestionat si sustinut de:

Dr. JenÅ‘-László Vargha, terapeut, formator si supervizor ARHTE, cu specializare si in psihodrama
si
Dr. Krisztina-Gabriella Szabó, terapeut, formator si supervizor ARHTE, cu specializare si in terapia centrata pe persoana (focusing) si terapeut ACT (terapia prin acceptare si angajament)

Prima intalnire va avea loc in 31 ianuarie-1 februare
Grupul este deschis, astfel ca pot participa si persoane care mai au de efectuat una sau mai multe intalniri.
Orele sustinute sunt recunoscute de COPSI si ARHTE, in cadrul orelor obligatorii de supervizare.

 

Supervizarea in cadrul ARHTE (Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana) este destinata in primul rand terapeutilor sub supervizare din cadrul ARHTE si respectiv terapeutilor in formare, care pot participa la supervizare in calitate de observatori, inca inainte de a lucra sub supervizare. Pot participa, de asemenea toti colegii terapeuti autonomi care doresc supervizare, in orice moment al practicii lor.

Supervizarea ofera o ghidare a practicii supervizatului si de asemenea analiza si sprijinul relatiei terapeutice (dintre supervizat si clientul sau), abordandu-se in acest scop, toate acele variabile ce tin de atitudinea si modul de relationare al terapeutului (supervizatul) cu clientul sau, ce (potential) interfereaza negativ cu demersul/relatia terapeutic(a).

Sedintele de supervizare (in grup) isi propun dezvoltarea personalitatii si competentelor supervizatului printr-o asistenta conceptuala (teoretica), metodologica (referitoare la metodele si tehnicile terapeutice utilizate si/sau abordabile in viitor de catre supervizat) si experientiala (prin recurs interventii experientiale, cum ar fi jocul de rol, tehnicile de meditatie, hipnoza, psihodrama).

Datele intalnirilor pentru 2015:
31 ian-1 feb
28-29 martie (inclusiv examen)
9-10 mai
20-21 iunie
5-6 septembrie
5-6 decembrie


Programul de desfasurare al intalnirilor:

sambata: 10.00-19.30
duminica: 9.00-12.45

Pret/intalnire: 95 euro (plata se efectueaza in lei, la cursul BNR al zilei efectuarii)

Unde: intalnirile vor avea loc in Timisoara, in Centrul PsiHolistArt - Str. Coriolan Baran (fosta Giurgiu) nr. 22 - casa galben cu portocaliu

Inscriere: va rugam anuntati-va participarea la adresa: office@psiholistart.ro sau 0721.517.672 (Ioana)