NLP Practitioner

Cel mai eficient și profesionist program de dezvoltare personală un curs atestat național și european

Acest curs este realizat și susținut în conformitate cu programa IANLP, ITANLP, ARONLP si EANLP și conferă atestarea ARONLP (Asociația Română de Programare Neurolingvistică) și EANLP (European Association of NLP).

Experientele din trecut influenteaza major felul in care vezi lucrurile, felul in care iei decizii sau nu. Daca reusesti in viata sau nu, e pentru ca repeti tipare de comportament si trairi fara ca macar sa iti dai seama de ce se intampla asa. Tu esti singura persoana care poate sa aleaga pentru propria viata. Pentru asta insa, e nevoie sa te cunosti, sa te dezvolti…sa scoti tot ce e mai bun din felul in care gandesti, simti si te comporti.

Daca:
– stresul te copleseste
– te simti incarcat si obosit
– ai momente in care simti ca parca traiesti viata altcuiva
– ai vrea performanta, dar parca nu ai suficienta incredere in tine
– relatiile tale nu sunt cum ai dori

E cazul sa schimbi. Sa vezi viata si experientele cu alti ochi, sa inveti sa te bucuri si sa o faci atat de bine, incat sa-i inveti si pe altii. Invata CUM, participand la (probabil) cel mai complet program de dezvoltare personala: NLP Practitioner – cursul care iti arata cine esti, cum gandesti si simti si te invata sa scoti maximum de potential din tine.

Ce este NLP (Programarea Neuro-Lingvistica)?
Desi denumirea este una greoaie, care sperie sau lasa o impresie de ceva greu accesibil pentru care ai avea nevoie de vreo pregatire prealabila, NLP este un set de tehnici simple de modificare a modului in care percepem experientele noastre(trecute, prezente, viitoare). Scopul este acela de a eficientiza si a aduce in viata ceea ce doresti (echilibru, viziune, actiunea la capacitate optima, succes). NLP Practitioner este cel mai eficient program de dezvoltare personala, cu rezultate rapide si de multe ori misterioase. De ce? Pentru ca acceseaza zona inconstientului, infinit mai plina de resurse, care exista in fiecare.

Beneficii

Beneficiile cursului NLP Practitioner sunt prea numeroase pentru a le prezenta, totusi, iata cateva aici:

 • Gestionarea tuturor emotiilor si schimbarea modului de reactie la evenimentele externe
 • Imbunatatirea substantiala a relatiilor, prin cunoasterea tuturor formelor de limbaj la nivelul de expert si intelegerea modului de gandire al oamenilor
 • Eliminarea convingerilor limitative care sunt piedici in evolutia personala
 • Scaderea substantiala a stresului
 • stabilirea si implinirea optima a obiectivelor personale 
 • dobandirea starilor de performanta si excelenta in cariera (incredere in sine, eficienta, motivatie, stare de flux etc.)
 • Schimbarea comportamentelor si starilor nedorite (stari de anxietate, panica, mancat compulsiv, agitatie, furie etc.)
 • Castigarea naturaletii, stapanirii de sine, incredere si spontaneitate in relationarea cu ceilalti
 • preluarea controlului asupra propriei vieti, intr-un sentiment de libertate si echilibru

Lidia Cotosman

Master Trainer NLP

Domenii de activitate in care se poate aplica:

 • Viata personala
 • Consultanta
 • Coaching
 • Psihoterapie
 • Training
 • Vanzari
 • Media & advertising
 • Management
 • Marketing
 • Resurse umane
 • In orice domeniu in care lucrezi cu oameni

Ce spun fosti cursanti NLP Practitioner

Vreau sa ma inscriu

NLP mi-a schimbat modul de a privi viata mea si oamenii care intra in ea. Am pornit acum aproape 2 ani de la fundul pamantului si am ajuns sa respir linistita. Am plecat de la efectiv “tavalit de durere” psihica, sufleteasca si fizica, crize de anxietate... sau pitici la mansarda... si am ajuns sa ma iubesc si sa imi iubesc viata. Am invatat sa surprind si sa inteleg fiecare reactie a mea si legatura minte-corp-suflet. Sa surprind fiecare gand, sa recunosc reactiile lui in comportamentul meu si modul de exprimare. Lidia e singurul terapeut pe care l-as lasa sa lucreze cu creierul si sufletul meu; e singurul terapeut care mi-a castigat increderea prin pasiunea si omenia cu care lucreaza. Mi-au placut foarte tare si interventiile absolut surprinzatoare uneori ale lui Daniel Dutescu. Au fost multe situatii in care efectiv a pus pansamentul care trebuia pe rana.

Corina Tiganasu - Project Manager

NLP-ul m-a ajutat sa ma descopar, sa-mi gasesc echilibrul, sa ma inteleg mai bine pe mine dar si pe cei din jur; practic mi-a dat o perspectiva noua asupra propriei persoane si asupra relationarii cu ceilalti. Explorarea trairilor, comportamentelor si emotilor precum si tehnicile care ajung pana la esenta credintelor si a propriei identitati au fost transformatoare si eliberatoare in acelasi timp! Simt ca de multe ori mi s-a schimbat traiectoria prin decizii mai constiente, luate in contact cu propria persoana. Sunt atat de recunoscatoare ca am avut-o alaturi pe Lidia deoarece lucreaza la un nivel atat de profund si reuseste sa ghideze cu atata compasiune, blandete si intelegere. Dupa aceste module mi-am dat seama cat de “la indemana” ne este sa rezolvam conflictele interne sau sa schimbam comportamente nocive in momentul in care realizam ca toate resursele sunt la noi.

Roxana Trascau - Bid Manager

NLP Practitioner m-a ajutat sa ma regăsesc si sa cresc ca om. Am invatat sa imi ascult corpul si sufletul si sa am incredere si curaj sa ii urmez 'cuvintele'. Am avut oameni de nădejde lângă mine, Lidia si Dani, care m-au îndrumat spre o versiune mai bună a mea. Am intalnit oameni minunați, am legat prietenii, am râs, am plâns și am invatat multe de la fiecare in parte. A fost o experiență minunată.

Adina Balas - Programator

NLP pentru mine a fost transformational. Am venit cu curiozitate si de la un modul la altul am devenit altcineva fara sa imi dau seama. Sunt fericita si recunoscatoare pentru tot acest parcurs, pentru increderea cu care am pornit de fiecare data de acolo, pentru regasirea sensibilitatii si pentru linistea de a fi indiferent cum. Drumul acesta m-a invatat cum sa ma pretuiesc mai mult si ca asta nu e egoism, am descoperit o Mariuca (uitata acolo si trista) pe care am adus-o cu ajutorul Lidiei si a lui Dani, la viata... si pe care o rasfat ca un adult ce sunt cu tot ce imi sta in putinta. Am facut liniste cu ai mei si vad acum de unde au luat ei deciziile pentru mine, cu joob-ul meu. Mi-e usor sa zic ce imi place si ce nu, fara sa ma mai uit in jur... oare e ok sa fiu asa sau nu? Sunt multe multe altele. Am dat de mine si implicit sunt mai vie pentru cei din jur si ma bucur altfel de viata.

Maria Mihali - Project Manager

Pentru mine NLP Practitioner si NLP Master m-au facut sa ma inteleg mai bine in primul rand, iar in al doilea rand sa interpretez total diferit (de cum o faceam inainte) lumea si dinamica ei. Mi-e imposibil sa cuprind intr-un mesaj ce schimbari au produs in mine insa pe scurt, e ca si cum nu doar ca mi-a deschis cineva ochii, ci toate simturile! Am apreciat in primul rand “caldura” cu care am fost primit de fiecare data la cursuri sau la evenimentele complementare organizate separat, dar si flexibilitatea, continutul si consecventa acestor intalniri! Cea mai utila chestie a fost sa constientizez cu adevarat cat de nelimitate sunt resursele de care dispun sau pot dispune la un moment dat pentru a face fata situatiilor cu care ma confrunt in viata de zi cu zi si a-mi depasi conditia / "programul" pe care "l-am scris" ca raspuns la situatiile si mediile la care am fost expus de-a lungul vietii, dar mai mult decat atat, sa stiu ca pot influenta si totodata da mai departe acest "secret" fiicei mele, astfel rupand lantul comportamentelor abuzive, reci si sabotante... mostenit si dat mai departe din generatie in generatie de familia din care provin, fara insa a-i judeca (sau ma rog... I’m workin’ on it). Despre voi ca traineri: Nu exista sa nu ”prindeti”! Sunteti foarte faini si imi place ca va completati in timpul cursurilor! Nu retin sa fi avut vreo opinie contradictorie in 2 ani de zile ceea ce imi da sentimentul de congruenta si profesionalism intre mentor si discipol si-ntre misiunea cursului si asteptarile cursantilor. Una peste alta: I didn't saw it coming... and I'll never be the same!

Valu Dumea - Project & Service Development

Programa cursului

Modul 1: Gestionarea emotiilor si relationare la nivel de expert
Notiuni introductive despre NLP si istoric
Premisele NLP
Cunoasterea modului de functionare al mintii umane si a modului in care trecutul influenteaza deciziile actuale
Gestionarea emotiilor
Crearea raportului cu ceilalti. Imbunatatirea modului de a relationa la nivel nonverbal si intelegerea interlocutorului dincolo de cuvinte
Schimbarea perceptiei asupra divereselor situatii de viata, prin diverse perspective (pozitia expertului si a observatorului). Rezolvarea conflictelor.
Intelegerea celorlalti la un nivel mai profund
Ecologia schimbarii

Modul 2: Moduri de gandire si cum functioneaza mintea umana. Accesarea starilor de inalta performanta

Ancore si accesarea starilor de inalta performanta
Cunoasterea modului de gandire proprii si al celorlalti si adaptarea la acesta
Schimbarea comportamentelor nedorite (mancat compulsiv, ganduri obsesive, reactii nedorite – furie, iritare, blocaj, timiditate etc.)
Dezvoltarea simturilor si a sistemelor de reprezentare

Modul 3: Intelegerea modului in care dam importanta experientelor si modificarea emotiilor aferente

Dezvoltarea aptitudinilor de observare a interlocutorului
Nivele neurologice – Pasi spre congruenta de sine (A fi TU insuti in diversele roluri)
Modificarea starilor din diverse situatii, modificarea modului de perceptie si reactie in situatii de neperformanta sau situatii neplacute de viata
Aprofundarea cunostintelor despre minte umana si modul in care experientele vechi ne influenteaza emotiile, comportamentele si viata in general

Modul 4: Modele de limbaj

Intelegerea modului in care limbajul reflecta modul de gandire
Sisteme de intrebari de clarificare a informatiei si modificarea perceptiei interlocutorului
Limbajul hipnotic si stapanirea stilului de limbaj hipnotic
Crearea propriilor transe hipnotice
Metafore si influenta lor in schimbare

Modul 5: Schimbarea profunda a modului de gandire

Modificarea reactiilor inconstiente in diverse situatii. Recadrare in 6 pasi. Comunicare cu mintea inconstienta
Sisteme de valori si importanta cunoasterii lor in decizii si motivatie
Convingeri limitative. Depistarea si schimbarea convingerilor care iti pun piedici in viata

Modul 6: Strategii si stabilirea obiectivelor. Rezolvarea conflictelor interne

Intelegerea modului in care mintea seteaza diverse tipare (de succes sau esec)
Stabilirea optima a obiectivelor pentru rezolvare
Gasirea de solutii creative pentru obiective, proiecte, planuri personale. Strategii de succes (Walt Disney)
Rezolvarea conflictelor interne (greutati in luarea deciziilor)

Modul 7: Setarea mentala a informatiei in timp. Linia timpului si rezolvarea problemelor din trecut
Schimbarea perceptiei asupra vietii (trecut si viitor)
Gasirea de noi viziuni pentru probleme (viziunea expertului)
Parcurgerea liniei timpului si rezolvarea experientelor trecute care influenteaza succesul prezent
Examen final: teoretic si practic

LOCATIE:
Timisoara: Sediul Psiholistart, Str. Coriolan Baran 22

DURATA DE DESFASURARE:

 • 7 module de 3 zile, dupa programul de mai jos.

PROGRAM:

 • Vineri: orele 15-20, cu 2 pauze de cafea
 • sambata: orele 9.30-17.30, cu 2 pauze de cafea si o pauza de masa de 1 ora.
 • Duminica: orele 9.30-17.30, cu 2 pauze de cafea si o pauza de masa de 1 ora.

Datele modulelor:
Modulul 1: 27-29 martie 2020
Modulul 2: 1-3 mai
Modulul 3: 29-31 mai
Modulul 4: 19-21 iunie
Modulul 5: 10-12 iulie
Modulul 6: 7-9 august
Modulul 7: 25-27 septembrie

Costul cursului

140 euro/modul – Costul total al celor 7 module de 3 zile: 980 euro, platibili in 7 rate in lei. Daca iti rezervi locul din timp, beneficiezi de REDUCERI, astfel:

15% REDUCERE pentru inscrieri pana in 31 ianuarie – 120 euro/modul – (castigi 140 euro)

7% REDUCERE pentru inscrieri pana in 29 februarie  -130 euro/modul –   (castigi 70 euro)

Plata integrala a cursului NLP Practitioner pana la inceperea cursului – reducere 10%
Pentru fiecare persoana care te insoteste, ai 10% reducere!

Vrei sa devii cea mai buna versiune a ta?

Incepe prin a te inscrie la NLP Practitioner in Timisoara pe 27 martie 2020. Rezerva-ti locul acum!

Formular de inscriere Telefonic: (004) 0745 388 046 Email: office@psiholistart.ro