Pagini: 12>>
Tabara NLP Restart la viata! - Grecia, 24-31 august 2019

Tabara NLP Restart la viata! - Grecia, 24-31 august 2019

Anul acesta am pregatit o vedere mai larga a povestii noastre – Scenariul de viata. Vom analiza ce am fi putut sa ne spunem noua copii fiind, cum ne-am hotarat la un moment dat ca vom fi sau nu vom fi niciodata, vom discuta, vom invata, ne vom juca si vom schimba... toate astea intr-un cadru atat de potrivit de odihna, liniste si sustinere. Bucura-te de un concediu in Grecia si da-ti RESTART pentru multa vreme!

Am pregatit o serie de exercitii si tehnici de dezvoltare personala (NLP, Analiza tranzactionala, hipnoza, tehnici proiective,  Constelatii familiale, Panorama sociala) pentru descoperire, constientizare si stergerea scenariului si te invitam intr-un CONCEDIU special, unde poti sa rezolvi lucruri, sa te simti bine, sa te umpli de energie:

 

Tabara Restart la viata- Grecia, 24 -31 august 2019 
a 5-a editie, suplimentata cu tehnici noi

Din ciclul 7 pentru Echilibru

Citeste mai mult..
 Tabara NLP DARE TO BE -  Grecia, 25 aug. – 1 sept. 2018

Tabara NLP DARE TO BE - Grecia, 25 aug. – 1 sept. 2018

Avem 10 ani de cand rezervam ultima saptamana din august pentru Tabara din Grecia... concediu, odihna, distractie, oameni frumosi. Anul acesta am pregatit o incursiune înspre ceea ce suntem noi in adancul nostru ... . Vom analiza ce nu ne lasă sa FIM, ne vom juca, vom schimba...si vom exersa cum e să FII...cu aliniere, cu congruență, cu capacitatea de a te exprima la adevăratul tău potențial.

Tabara DARE TO BE - Grecia, 25 august- 1 septembrie 2018

Din ciclul 7 pentru Echilibru

Iesi din fotoliul tau confortabil, alatura-te asadar la Aventura... si iti oferim dezvoltare personala din plin, transformare, distractie, revederi de oameni dragi sau noi prieteni.

Dar trebuie sa iti spun ca pana la aceasta data (22.05.2018 – data anuntului oficial al taberei) s-au ocupat deja jumatate din locuri. Daca doresti sa vii, anunta-ti intentia cat mai repede.

Citeste mai mult..
TABARA NLP Elibereaza Zeul din tine! - Grecia, 27 aug

TABARA NLP Elibereaza Zeul din tine! - Grecia, 27 aug

Asa cum te-am obisnuit, ne pregatim de Grecia.... un nou concediu, cu multa odihna, plaja, mare, soare, delicioasa bucatarie greceasca...si mai mult, un grup de OAMENI FRUMOSI care au aceeasi dorinta: EVOLUTIA PROPRIE. Asadar,

...lasa controlul concediului in seama noastra... de ce? Pentru ca anul acesta mergem pentru a 8-a oara in Grecia... si deja stim... stim sa  organizam cele mai frumoase tabere, stim sa adunam un grup de oameni frumosi...stim sa pregatim subiecte interesante...despre tine, despre oameni, despre relatiile tale, despre evolutie si echilibru

 ...   anul acesta este despre CURAJ SI INCREDERE IN SINE!

TU VREI? alege atat de simplu:

TABARA NLP "Elibereaza Zeul din tine!" - Grecia, 27 aug. - 3 sept. 2016
Din ciclul 7 pentru echilibru
un program 100% PsiHolistart

Citeste mai mult..
TABARA NLP  - Iubeste si lasa-te iubit! - Grecia, 22 august 2015

TABARA NLP - Iubeste si lasa-te iubit! - Grecia, 22 august 2015

E cald, inabusitor ... senzatii de oboseala in corpul tau, el spune...se apropie momentul... acel moment de odihna ...ganduri de concediu... un altfel de concediu ...despre ce-ar fi daca...

...lasa controlul concediului in seama noastra... de ce? Pentru ca anul acesta mergem pentru a 7-a oara in Grecia... si deja stim... stim sa  organizam cele mai frumoase tabere, stim sa adunam un grup de oameni frumosi...stim sa pregatim subiecte interesante...despre tine, despre oameni, despre relatiile tale, despre evolutie si echilibru

 ...  iar pentru ca anul acesta e a 7-a oara si pentru ca seria acestor tabere are numele generic "7 pentru echilibru", anul acesta este despre IUBIRE!

TU VREI? alege atat de simplu:
 

TABARA NLP "Iubeste si lasa-te iubit! - Grecia, 22 august 2015
Din ciclul 7 pentru echilibru
un program 100% PsiHolistart

si inscrie-te cat mai repede, pentru ca avem si o veste proasta: sunt numai 15 locuri, iar cateva s-au ocupat deja (intreab-o pe Ioana cate locuri mai sunt: 0721.517.672  sau ioanaflavia@psiholistart.ro sau si mai simplu, poti sa iti rezervi locul chiar aici:

 
Citeste mai mult..
Tabara NLP - Fii TU, in armonie cu tine si cu ceilalti! – Costesti, jud Hunedoara - 1-5 iulie 2015

Tabara NLP - Fii TU, in armonie cu tine si cu ceilalti! – Costesti, jud Hunedoara - 1-5 iulie 2015

4 zile de dezvoltare personala in preajma cetatilor dacice (Sarmisegetusa Regia, Blidaru, Costesti)
Despre constientizare si schimbare prin NLP, discutii, exercitii energetice si...multa, multa buna dispozitie

Vino, daca:

-          Simti ca vrei mai mult echilibru in viata

-          Vrei sa iti gestionezi emotiile si sa fii OK cu tine?

-          Vrei sa aduci sanatatea corpului tau?

-          Vrei sa petreci un mini - concediu intr-un loc misterios, alaturi de oameni preocupati de aceleasi lucruri ca tine?

Noi ne ocupam de organizare, materiale de curs, informații istorice si ... spirituale, si tot ce e nevoie, iar tu pregateste-ti bagajul si rezerva-ti locul acum pentru:
Tabara NLP Fii TU, in armonie cu tine si cu ceilalti !– Costesti, jud Hunedoara - 1-5 iulie 2015

Atentie! Pensiunea e limitata la 14 locuri!

Citeste mai mult..
Pagini: 12>>