Pagini: <<12345>>
Learning about Learning

Learning about Learning

Am placerea sa va informez despre inceperea seminarului "Learning about Learning" la Psiholistart Timisoara, adresat unui grup mic de copii, in care obiectivul este sa lucram cu ei pe tehnici de invatare eficienta. Vom comunica in limba engleza - ocazie cu care pot sa exerseze si limba straina, ca instrument, nu ca scop in sine.

Nivelul de limba nu e deloc important, pentru ca totul va fi foarte flexibil si adaptat si pentru ca oricum comunicarea se realizeaza 80% prin mijloace non-verbale. Vom explora tehnici de memorare, teste de lateralitate cerebrala si stiluri de invatare plurisenzoriale, elaborarea de harti mintale, scheme logice si notiuni despre motivatie, auto-organizare, gestionarea stresului si atentiei, dezvoltarea creativitatii, etc. Tot felul de aplicatii vom face in diverse materii scolare, fie istorie, geografie, bio, fizica, chimie, si altele - dar mai ales focusandu-ne pe CONEXIUNILE dintre materii. Asta deoarece creierul functioneaza asemenea un computer, nu e nevoie sa fie supra-incarcat cu informatie, ci sa proceseze rapid si eficient datele de care dispune.

Citeste mai mult..
Radacini si aripi: Workshop de Constelatii Familiale, Timisoara, 10-11 noiembrie 2012

Radacini si aripi: Workshop de Constelatii Familiale, Timisoara, 10-11 noiembrie 2012

PsiHolistArt in colaborare cu Aimee.ro si Damaideparte.ro va invita cu drag la o experienta de suflet: workshop-ul de Constelatii Familiale “Radacini si aripi” in weekend-ul 10-11 noiembrie.

Uneori, viata devine mult mai complicata decat ne dorim. Si oricat de mult ne-am dori, ne simtim neputinciosi in dorinta noastra de a schimba ceva. Ne simtim fara radacini si nu indraznim sa credem ca putem avea aripi. Este insa important sa stim, chiar daca suntem acaparati adesea de suferinta, ca sufletul nostru stie si alta cale.

Citeste mai mult..
ELIBEREAZA-TE DE ATACURILE DE PANICA, FRICI SI GANDURI OBSESIVE  Workshop pentru psihoterapeuti, psihologi, consilieri, coachi, medici si pacientii lor

ELIBEREAZA-TE DE ATACURILE DE PANICA, FRICI SI GANDURI OBSESIVE Workshop pentru psihoterapeuti, psihologi, consilieri, coachi, medici si pacientii lor

Tehnici NLP testate si garantate
Iasi 29 iulie

• Vindecarea rapida a fobiilor – tehnica de vindecare bazata pe imagerie. Rata de reusita este foarte mare, fobii grave se pot vindeca intr-o singura sedinta.
Swish pattern – tehnica pentru stergerea obsesiilor, compulsiilor, anularea unor comportamente si reactii nedorite (un esec de altadata poate avea efecte catastrofale asupra prezentului). NLP propune aceasta tehnica rapida care lucreaza pe inconstient si ne modifica perceptia asupra acestor situatii si asupra noastra in general.
• Exercitii de relaxare corporala si mentala
• Transa hipnotica

Citeste mai mult..
Workshop:SUNT TIMID SI MA TRATEZ!!, Iasi – 28 iulie

Workshop:SUNT TIMID SI MA TRATEZ!!, Iasi – 28 iulie

5 tehnici NLP care te scapa de neincredere si iti redau curajul

Workshop pentru cei mai curajosi timizi!
Iasi – 28 iulie


• Dificultatile iti invadeaza viata?
• Starile negative sunt prea multe?
• Relatiile cu cei din jurul tau sunt tensionate?

Multi dintre noi cand ajungem in fata unor situatii importante : examene, negocieri, interviuri sau experiente noi ne temem ca nu o sa facem fata, ca nu vom sti sa ne comportam sau sa raspundem la intrebari, ca nu vom fi eficienti sau…poate ca nu suntem destul de buni.Dar sunt oameni care fac ceva pentru a rezolva dificultatile cu care se confrunta.Acestia sunt oameni ca mine si ca tine, care aleg curajul, puterea si increderea si isi dezvolta noi abilitati, noi strategii pentru succes. Viata lor devine astfel, mai buna, mai promitatoare, imbogatita. Si nu pentru ca asa le-a fost dat sa fie, ci pentru ca vor sa fie altceva.

Citeste mai mult..
Workshop CALATORIA INAINTEA NASTERII: Cu Howard G. Charing, Timisoara, 27-28-29 iulie 2012

Workshop CALATORIA INAINTEA NASTERII: Cu Howard G. Charing, Timisoara, 27-28-29 iulie 2012

„Felul în care ne folosim energia nu este un produs al şansei sau al alegerii, ci al istoriei noastre personale. Când credem că facem alegeri, noi doar punem în aplicare gânduri şi acţiuni care au fost programate în noi de trecutul nostru.”
Don Juan

 Matricea de dinaintea naşterii dezvoltată de John – Richard Turner este un sistem unic al realizării (conştientizării de sine) care va duce înapoi în timp pentru a descoperi şi a deveni conştienţi de sursa tiparelor fundamentale de relationare si emotionale pe care la experimentati în viaţa personala.

Citeste mai mult..
Pagini: <<12345>>