CONFERINTA cu intrare libera: GESTIONAREA STRESULUI (cu Programare Neuro-Lingvistica) - Timisoara, 2 oct./4 oct. 2015


CONFERINTA cu intrare libera: GESTIONAREA STRESULUI (cu Programare Neuro-Lingvistica)  - Timisoara, 2 oct./4 oct. 2015

CONFERINTA cu intrare libera: GESTIONAREA STRESULUI (cu Programare Neuro-Lingvistica)
Timisoara,
02 octombrie, intre 18.00-20.00 locuri epuizate in 3 zile!

2 ore in care afli cum functioneaza mintea umana si in ce mod ne afecteaza felul in care ne raportam la experienta proprie, ce e NLP-ul, cum poti sa iti controlezi propria stare si sa gestionezi stresul cotidian

“NLP este abilitatea de a-ti controla propriile stari mentale prin controlul propriului creier."
(Richard Bandler, co-creator NLP)

Doar daca vrei:
- sa stii sa iti gestionezi emotiile
- sa eviti blocajele de comunicare cu cei din jur
- sa fii natural, stapan pe sine
- sa ai incredere si spontaneitate
- sa scazi nivelul de stres la servici si acasa si sa te bucuri de viata?

Constat pe zi ce trece ca numarul atacurilor de panica e in crestere, ca oameni care se considerau puternici incep sa aiba temeri fata de situatii care altadata erau obisnuite, ca oamenii sunt din ce in ce mai obositi si nu le ramane timp pentru propriile placeri. De unde vin toate acestea?  Din stresul cotidian, din presiunea de la job?

AFLA in doar 2 ore, participand la GESTIONAREA STRESULUI (cu Programare Neuro-Lingvistica)

Ce nu stiu insa multi este faptul ca noi dam valoare evenimentelor pe care le traim, iar in functie de aceasta ne comportam, actionam, ne desfasuram viata.

De cate ori nu ne punem problema inaintea unor situatii importante pentru noi (cum ar fi examene, negocieri, interviu sau orice alta intalnire importanta) ca nu o sa facem fata, ca nu vom sti sa ne comportam sau sa raspundem la intrebari, ca nu vom fi eficienti sau…poate ca nu suntem destul de buni. Putini sunt cei care fac ceva in acest sens. Aceia sunt oamenii care se dezvolta continuu. Isi dezvolta noi abilitati, noi strategii pentru succes. Viata lor e altfel, mai buna, mai promitatoare, imbogatita. Si nu pentru ca asa le-a fost dat sa fie, ci pentru ca vor sa fie altceva. Acest lucru se invata si unde altundeva, decat la un training de dezvoltare personala?

PREZENTAREA are drept scop principal modificarea perspectivei  fata de intelegerea modului in care functionam, prezentarea utilitatii catorva tehnici de schimbare (din NLP)  si deschiderea pentru Atelierul de dezvoltare personala ce va incepe in 20 octombrie 2015 si Cursul NLP Practitioner (din 9 octombrie)

De ce NLP? NLP (Programarea Neuro-Lingvistica) este un domeniu care prinde teren din ce in ce mai mult in lume si in ultima vreme in Romania.

NLP vine cu tehnici asupra inconstientului, avand astfel renumele de a produce modificari profunde in profilul nostru:
- Sa modifici gandurile, actiunile, sentimentele
- Sa modifici obiceiurile
- Sa fii intotdeauna asa cum doresti (increzator, tenace, motivat, sensibil sau receptiv…sau oricum, doar sa doresti asta)

Cand: vineri,  02 octombrie 2015, orele 18.00-20.00  locuri epuizate in 3 zile!
Un nou eveniment: Duminica, 4 octombrie orele 18.00-20.00
Rezerva-ti rapid un loc, aici:


 


Unde: Timisoara, Str. Coriolan Baran nr. 22 (fosta Giurgiu) -  Sediul PsiHolistArt

Cine prezinta:
Psih. Lidia Cotosman - Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI, coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson, cu peste 600 de ore de formare suplimentara in diverse forme de psihoterapie, Master Trainer ARONLP si EANLP, cu experienta in peste 60 grupuri de formare in NLP, Ateliere de Dezvoltare personala si Tabere de dezvoltare personala (peste 3500 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala si formare in NLP

Inscrierile se fac in ordinea anuntarii pe e-mail: lidiacotosman@psiholistart.ro sau telefon la nr. 0745.388.046

Si pentru ca doresc intr-adevar sa afle cat mai multi oameni ca pot schimba ceva in viata lor, persoanele participante la aceasta intalnire vor primi un VOUCHER de 10% pentru:

Atelierul de dezvoltare personala ce va incepe in 20 octombrie 2015

si

Cursul NLP Practitioner (din 9 octombrie)

ATENTIE: Intrarea este libera, insa locurile sunt limitate !