Curs de Lumin─â Natural─â cu Fosfene, Timisoara - 3 martie


Curs de Lumin─â Natural─â cu Fosfene, Timisoara - 3 martie

Curs de Lumin─â Natural─â cu Fosfene, Timisoara - 3 martie

(școala Dr. Lefebure Methods)

Fosfenismul este o metod─â de lucru individual─â excep╚Ťional─â, care aduce vie╚Ťii noastre cotidiene echilibru emo╚Ťional ╚Öi foarte bune rezultate în cazurile de anxietate, depresie ╚Öi insomnie.

Fosfenii îi ajut─â pe copiii no╚Ötri s─â înve╚Ťe u╚Öor ╚Öi s─â-╚Öi creasc─â performan╚Ťele ╚Öi pe noi s─â reducem stresul ╚Öi s─â ne m─ârim creativitatea.

In acest curs de lumin─â natural─â cu fosfene ve╚Ťi înv─â╚Ťa cum pute╚Ťi s─â transforma╚Ťi energia luminii în energie mental─â, în putere ╚Öi con╚Ötientizare subtil─â ╚Öi cognitiv─â. 

La nivelul educa╚Ťiei ofer─â o performan╚Ť─â mental─â pentru elevi si studen╚Ťi pentru c─â m─âre╚Öte capacitatea de concentrare, inteligen╚Ťa ╚Öi spore╚Öte foarte mult puterea de memorare. 

Atunci când lumina ajunge la creierul nostru se produce în mod natural stimularea glandei pineale, cea care este responsabil─â pentru a avea o mai bun─â vitalitate, bucurie ╚Öi bun─âstare în via╚Ťa noastr─â de zi cu zi. 

Cu ajutorul fosfenelor putem accesa cu u╚Öurin╚Ť─â chakra Ajna, ochiul nostru interior care atunci când se treze╚Öte, ne ajut─â prin a fi mai intuitivi ╚Öi mai sensibili fa╚Ť─â de vocea noastr─â interioar─â.


Dr. Lefebure Methods este o metod─â care se poate aplica cu u╚Öurin╚Ť─â în orice domeniu profesional dac─â este în╚Ťeleas─â ╚Öi aplicat─â în mod corect.

O fosfena este un element subtil creat de lumina natural─â care atunci când este amestecat─â cu un gând, cu o emo╚Ťie sau cu un proces creativ, se purific─â, se cur─â╚Ť─â automat, prinde foarte mult─â putere, se amplific─â într-un mod extraordinar.

Fosfenismul este 100% compatibil cu toate terapiile, atât naturiste cât ╚Öi conven╚Ťionale, aplicarea fosfenelor înainte de orice activitate cre╚Öte rezultatele a╚Öteptate, de asemenea, în yoga ╚Öi în medita╚Ťie, aducând beneficii atât la nivel neuronal cât ╚Öi energetic la terapeut ╚Öi la client.

Dr. Lefebure Methods® - o metod─â puternic─â de cre╚Ötere personal─â cu peste 60 de ani de cercetare constant─â ╚Öi de difuzare interna╚Ťional─â, ajunge pentru prima oar─â în Timisoara, adus de coach fosfeno pedagog Adriana Sorina Stefanescu. 
Este o metod─â simpl─â dar puternic─â, care poate transforma ceea ce tu dore╚Öti s─â schimbi în via╚Ťa ta.


Înainte de a începe cursul, diminea╚Ťa ╚Öi seara la sfâr╚Öitul zilei de curs, vom realiza o aur─â de lectur─â cu Estacion Aura Video (Kirlian) pentru a vedea si nu numai - pentru a sim╚Ťi schimb─ârile care se produc în sistemul nostru energetic dup─â o zi de o munc─â intens─â cu lumin─â natural─â. 

Cu cine?
Adriana Sorina Stefanescu a emigrat în Spania acum 20 de ani, s-a format ca specialist în m─âsurarea bio-energiei cu Estacion Aura Video (Kirlian), este terapeut transpersonal ╚Öi coach-fosfeno-pedagog. În prezent pred─â cursuri de Lumin─â Naturala Fosfene - Dr. Lefebure Metods@ - 
http://www.fosfenismul.com/

Vizioneaza o scurta prezentare aici

Cand: 3 martie 2018, orele 10.00-19.00

Unde?
Timisoara, Centrul Psiholistart, Str. Coriolan Baran nr 22. 

Investitie: 290 lei

Rezervare loc: e-mail office@psiholistart.ro sau 0721517672 (Ioana)

Locuri limitate, va rugam sa anuntati participarea cat mai curand.