Curs pentru parinti Cercul sigurantei- Timisoara 28 ianuarie 2017


Curs pentru parinti Cercul sigurantei- Timisoara 28 ianuarie 2017

Cati dintre noi, adulti fiind, recunoastem ca avem rani emotionale?

Nimeni nu a venit pe lume cu un manual personalizat de functionare…

Cu totii ne dorim sa fim parinti perfecti si daca nu “ne iese” incepem sa ne sabotam…deoarece nu am fost educati sa ne iertam

Invinovatirea blocheaza invatarea, sunt studii care atesta acest lucru. Am invatat pe calea vindecarii mele…. ca un copil in orice clipa e dispus sa ne ierte si sa ne dea o imbratisare sincera.

Din 28 ianuarie, un nou Curs pentru părinti mai buni - CERCUL SIGURANTEI

Fii un parinte mai bun, copilul tau merita!

Acesta este un curs despre cunoastere prin colaborare, nu prin competitie! Sta in puterea noastra sa ne schimbam tiparele vechi prin colaborare si impartasirea propriilor experiente de viata!

Grupurile de Dezvoltare pentru parinti Cercul Sigurantei, aduc informatii si experiente valoroase in descifrarea nevoilor copilului dar si a propriilor nevoi si limite, care vor face ca:
- parintele sa se simta competent
- copilul inteles si cooperant
- relatia cu copilul tau sa fie una implinita si fericita.

Un grup de 3 terapeuți americani: Glen Cooper, Kent Hoffman și Bert Powell, au adunat rezultatele a 50 de ani de cercetare in domeniul relatiei de atasament dintre parinti si copii si au creat un program de educatie si consiliere special conceput pentru a veni in ajutorul parintilor si al copiilor lor.

Acest program se numește Cercul Sigurantei si promoveaza si faciliteaza crearea de relatii de atasament semnificative și securizante pentru copii.

Programul este special realizat pentru a-i ajuta pe parinti si pe cei care au grija de copil sa isi creasca nivelul de constientizare al nevoilor copiilor lor si sa isi ajusteze raspunsurile emotionale si comportamentale astfel încat sa vina in întampinarea acestora.

De ce sa vii:

Pe parcursul intalnirilor, vor fi exemple video, prin care vei putea:

- dobândi o înțelegere mai clara asupra teoriei atașamentului

- observa copilul tau mai usor

- reflecta la propriile experiente, pornind de la vizionari video și dialogând împreună cu ceilalți părinti

- sa recunosti emotiile copilului tau si vei invata sa-i transmiti ca emotiile sunt o sursa importanta de informații și nu e nevoie sa le ascundem;

- sa iti gestionezi emotiile mai usor

- sa iti dezvolti empatia fata de propriul copil, transformînd focusul de pe comportamentele copilului către ceea ce se întîmplă intre voi, ca relatie

- sa iti cladesti o relatie de atasament suficient de buna si sigura la nivelul emotional al fiecaruia dintre voi

Invata sa-l cunosti si sa-l intelegi mai bine, insoteste-l in procesul sau de crestere si dezvoltare.

Cine poate participa: mamici si tatici, viitori parinti, parinti adoptivi, bunici, asistenti maternali, educatoare si ingrijitoare din crese si gradinite, orice persoana care are un rol semnificativ in cresterea si ingrijirea copiilor.

Cand vei invata:

Pentru ca stim ca timpul liber al parintilor este foarte putin, am pregatit 2 variante. Inscrie-te la aceea care iti este mai potrivita

 CERCUL SIGURANTEI 
grup 1
8 intalniri de 2 ore

  martea

din

31 ianuarie  2017 

orele 18.30-20.30 

REZERVARE

 

CERCUL SIGURANTEI
grup 2
4 intalniri de 4 ore

sambata

din
28 ianuarie 2017
orele 10.00-14.00

REZERVARE


Cine te va insoti:

Psih. Simona Popa, psiholog acreditat de către Colegiul Psihologilor din Romania,
cu o experiență de peste 10 ani în domeniul educațional,
Educator Paternal atestat Circle of Security,
mama a unei fetite de 5 ani.Ce au spus alti parinti care au participat la programe anterioare:

Ana, mama unui baietel de 5 ani si jumatate: Programul este o incercare super reusita de decodificare a mesajelor verbale si non-verbale ale copiilor nostri. O prezentare simpla, clara, bine structurata si sustinuta cu explicatii si imagini ale nevoilor copiilor nostri si a modului in care ar trebui sa le raspundem. Simona si programul m-au ajutat enorm de mult sa-l inteleg mai bine pe baietelul meu si sa reactionez corespunzator.

Sebastian, 36 de ani: La fiecare dintre intalniri am invatat multe despre propria persoana, despre cei din jur, copii (indiferent de varsta), emotii, sentimente etc. Excelent program, probabil il voi mai parcurge o data, in viitor...

Dana, 38 de ani, mama unei fetite de 6 ani: Acest program m-a ajutat sa ma inteleg pe mine si nevoile fetitei mele. Nu ii intelegeam incapatanarea, nu intelegeam izbucnirile ei. Cu acest program am inteles ca ea vrea sa descopere lumea si sa o exploreze, i-am inteles mai bine nevoile. Am invatat si despre mine. A fost ceva complet diferit de tot ceea ce stiam despre educatia parentala.

Mircea, tatal unui baietel de 5 ani: Parcurgand Cercul Sigurantei cu Simona am descoperit cum sa decodific mai bine actiunile copilului meu, sa-i inteleg nevoile si sa-i umplu la nevoie cosul cu iubire.

Unde: Centrul de dezvoltare personala PsiHolistArt, Timisoara - Str. Coriolan Baran nr. 22

Pret: 400 lei pentru intregul curs, platibili cate 50, respectiv 100 lei la fiecare intalnire sau integral.
La achitarea integrala la inceputul cursului vei beneficia de reducere 50 lei, astfel intregul curs va fi 350 lei

Rezerva-ti locul la: office@psiholistart.ro sau direct AICI, alegand una din variante (mentioneaza in mesajul pe care ni-l transmiti varianta pe care o doresti):

 

CERCUL SIGURANTEI 
grup 1
8 intalniri de 2 ore

  martea  
incepand cu 23 ianuarie
orele 18.30-20.30 

REZERVARE


  CERCUL SIGURANTEI
grup 2
4 intalniri de 4 ore

sambata
incepand cu 28 ianuarie
orele 10.00-14.00

REZERVARE