Masterclass activare glanda pineala cu fosfene


Masterclass activare glanda pineala cu fosfene

 Dr Lefebure Methods în România

Fosfenismul este o metodă de lucru individuală excepțională, care aduce vieții noastre cotidiene echilibru emoțional și are foarte bune rezultate în cazurile de anxietate, depresie și insomnie.

Fosfenii îi ajută pe copiii noștri să învețe ușor și să-și crească performanțele și pe noi să reducem stresul și să ne mărim creativitatea.

In acest curs de lumină naturală cu fosfene veți învăța cum puteți să transformați energia luminii în energie mentală, în putere și conștientizare subtilă și cognitivă.

La nivelul educației oferă o performanță mentală pentru elevi si studenți pentru că mărește capacitatea de concentrare, inteligența și sporește foarte mult puterea de memorare.

Atunci când lumina ajunge la creierul nostru se produce în mod natural stimularea glandei pineale, cea care este responsabilă pentru a avea o mai bună vitalitate, bucurie și bunăstare în viața noastră de zi cu zi.

Cu ajutorul fosfenelor putem accesa cu ușurință chakra Ajna, ochiul nostru interior care atunci când se trezește, ne ajută prin a fi mai intuitivi și mai sensibili față de vocea noastră interioară.

Dr. Lefebure Methods este o metodă care se poate aplica cu ușurință în orice domeniu profesional dacă este înțeleasă și aplicată în mod corect.

O fosfena este un element subtil creat de lumina naturală care atunci când este amestecată cu un gând, cu o emoție sau cu un proces creativ, se purifică, se curăță automat, prinde foarte multă putere, se amplifică într-un mod extraordinar.

Fosfenismul este 100% compatibil cu toate terapiile, atât naturiste cât și convenționale, aplicarea fosfenelor înainte de orice activitate crește rezultatele așteptate, de asemenea, în yoga și în meditație, aducând beneficii atât la nivel neuronal cât și energetic la terapeut și la client.

Dr. Lefebure Methods® - o metodă puternică de creștere personală cu peste 60 de ani de cercetare constantă și de difuzare internațională, ajunge pentru prima oară în România, adus de coach fosfeno pedagog Adriana Sorina Stefanescu.
Este o metodă simplă dar puternică, care poate transforma ceea ce tu dorești să schimbi în viața ta.

Înainte de a începe cursul, dimineața și seara la sfârșitul zilei de curs, vom realiza o aură de lectură cu Estacion Aura Video (Kirlian) pentru a vedea si nu numai - pentru a simți schimbările care se produc în sistemul nostru energetic după o zi de o muncă intensă cu lumină naturală.

Cu cine?
Adriana Sorina Stefanescu a emigrat în Spania acum 20 de ani, s-a format ca specialist în măsurarea bio-energie cu Estacion Aura Video (Kirlian), este terapeut transpersonal și coach-fosfeno-pedagog. În prezent predă cursuri de Lumină Naturala Fosfene - Dr. Lefebure Metods@ - http://www.fosfenismul.com
Un interviu interesant, aici: https://www.youtube.com/watch?v=n8yggDObvkA

Cand: 9 iunie, orele 10.00 - 20.00
Pretul cursului este de 280 ron.
Adresa: Timisoara, Str. Corilan Baran nr 22
Inscrieri la telefon: 0721517672 (Ioana)
sau email: office@psiholistart.ro