Viseaza si Creeaza - workshop de lucru cu visele, Timisoara, 23 martie


Viseaza si Creeaza - workshop de lucru cu visele, Timisoara, 23 martie

"Viseaza si Creeaza - workshop de lucru cu visele" – Timisoara, 23 martie
- un eveniment Drumul spre Centru & Romanian Dreaming Circle - 
- facilitator Ana Maria Stefanescu 
- workshop experiential –

 

Workshopul face parte din ciclul Transpersonal, astfel:

"Viseaza si Creeaza - workshop de lucru cu visele" – 23-24 martie

"Respiratie holotropica" -  (detalii in curand) – 25-26 mai

Inca din zorii dezvoltarii umanitatii, omul s-a definit ca fiinta visatoare, in acceptiunea mai larga a termenului: Visatorul care creeaza, Visatorul care imagineaza, Visatorul care initiaza, Visatorul ca si creator de mitologii. Deloc intamplator, “visum” (lat.) are ca sinonime cuvintele “viziune” sau “imagine” si radacina comuna cu “a vedea”. 

Visele si ”visatul” sunt intr-adevar porti catre Inima. De-acolo, din centrul Fiintei, visele ne vorbesc despre ceea ce este cu adevarat important pentru suflet, despre ce are nevoie corpul si despre a crea, in mod constient, realitatea, despre Viziune si despre Misiune. 
Visele sunt resurse pretioase, pline de indicii, de ghizi, in tot felul de forme. Visele au rabdare. Revin, iar si iar. Povestesc, in felul lor, despre Misiunea Personala si despre cai de urmat. 

Cui se adreseaza workshop-ul? 

- Celor care vor sa inteleaga mesajele primite in vis 
- Celor care cred ca visele nu sunt “doar vise” 
- Celor interesati de dimensiunea terapeutica si creativa a viselor 

Ce vei invata la workshop? 

- O metoda simpla si eficienta prin care poti lucra cu visul tau – sau al altuia 
- Cum poti sa aduci energie si ghidare din lumea visului; 
- Cum poti folosi propriile vise si propria imaginatie pentru a actiona, concret, in lumea diurna in directia implinirii misiunii tale 
- Cum sa te intorci in spatiul unui vis, pentru a afla mai multe si pentru a actiona potrivit 

Cum vom lucra? 

- Vom fi exploratori ai propriilor vise - dar si ghizi pentru ceilalti 
- Vom face exercitii de grup si ne vom imbarca in calatorii ghidate 
- Vom lasa visele sa prinda viata in cadrul unui Teatru al Viselor: una din practicile centrale din Active Dreaming, inspirata dupa arta straveche a ”punerii in act” a viselor 

Facilitator:

Ana Maria Stefanescu - dream teacher, terapeut transpersonal, consilier pentru dezvoltare personala prin arta si formator autorizat Ana Maria este trainer certificat (formator) cu o experienta de peste 12 ani in training si lucru cu oamenii, NLP Master Practitioner si terapeut transpersonal - formare de 2 ani in terapii transpersonale (2009-2011) certificat ca si facilitator Respiratie Holotropica si Respiratia Inimii (RIRH) – Asociatia de Terapii Transpersonale (ATT) din Romania (cu o specializare in lucru corporal in cadrul Grof Transpersonal Training, Spania, 2014) si are dubla formare in lucrul cu vise: este primul terapeut din Romania certificat ca si Dream Teacher (Robert Moss School of Active Dreaming – Franta si SUA, 2011-2013); si formare in Tibetan 
Dream Analysis (in cadrul International Academy for Traditional Tibetan Medicine – Faculty of Psychology & Dreams - 2012). Tine workshop-uri si consultatii individuale din ianuarie 2011; este gazda workshop-urilor tinute de Robert Moss in Romania (din 2012), fondatoare a Romanian Dreaming Circle si co-initiator (impreuna cu Robert Moss) a World Day of Active Dreaming. 
Formare in Tibetan Mantra Healing. Formare in terapie craniosacrala. Facilitator workshop-uri de scriere creativa. In formare in psihoterapie integrativa. 

Cand: 23-24 martie, astfel: sambata intre orele 9.30-18.00, duminica intre orele 9.30-14.30

 

Locatie: Timisoara, Sediul Psiholistart, Str. Corilan Baran nr. 22

 

Investitie: 380 lei

Daca alegi sa participi la ambele workshopuri ("Viseaza si Creeaza - workshop de lucru cu visele" si "Respiratie holotropica"), pretul total pentru ambele este 680 (reducere 80 lei).

Inscriere si informatii: office@psiholistart.ro sau 0721.517.672 (Ioana)