Despre noi


Psiholistart - Centrul de dezvoltare personala

Psiholistart este inainte de toate un stil de viata. In urma pregatirii si experientei pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, ne-am intarit convingerea ca nu te poti dezvolta suficient, nu iti poti gasi echilibrul interior neglijand o parte a sistemului MINTE-CORP-SPRIT. In aceeasi idee, pe oricare din aceste parti o cizelezi, influentezi restul sistemului. Si toate acestea, in contact cu intregul univers, influentat si influentand tot ceea ce ne inconjoara.

Am invatat ca dezvoltarea personala este o arta. Colorezi intr-o parte, stergi in cealalta, pana cand poti sa privesti tabloul tau si sa simti implinirea, linistea, multumirea...tabloul numit VIATA.

Ne-am infiintat ca Centru de dezvoltare personala, tocmai sa calauzim pe toti acei care doresc mai mult de la viata lor.
Iti stam alaturi prin workshopuri, Cursuri de formare in NLP, Ateliere si tabere de dezvoltare personala. Iar daca participarea la un grup de dezvoltare personala nu e potrivita pentru felul tau de a fi, poti beneficia de sprijin unu la unu in sedinte de coaching sau psihoterapie.

Un corp relaxat inseamna o minte relaxata. Am creat un ambient placut, in siguranta, in care poti sa te simti bine, intr-un mediu cald, in care vrei sa revii: la sedintele de psihoterapie, la cursuri sau intalniri tematice sau chiar la masaj Yumeiho.


Ce a insemnat atelierul de dezvoltare personala pentru mine?

Ar fi multe de spus in legatura cu experienta celor 15 intalniri, dar voi incerca sa ma limitez la ce a insemnat participarea la acest atelier pentru mine.

Atunci cand m-am hotarat sa-mi dezvolt credintele, valorile si sa-mi exprima fricile si gandurile, aveam multe semne de intrebare in legatura cu "mine". Am reusit sa fiu optimista si sa privesc cu incredere ziua de maine. Am invatat sa fiu asertiva, oricat de greu imi era sa refuz pe cineva. Am experimentat diverse situatii din perspectiva persoanelor pe care doresc sa le cunosc mai bine si sa le inteleg. Toate acestea s-au dovedit a fi un succes pentru mine. Sunt constienta ca trebuie sa mai lucrez la teama de a vorbi in public si poate pe viitor voi ajunge sa ma cunosc atat de bine, incat sa-mi pot controla emotiile.

Citeste mai mult..

Ce a insemnat atelierul de dezvoltare personala pentru mine?

Ooo, nu as sti exact de unde sa incep a raspunde la aceasta intrebare.
In primul rand a insemnat o experienta extraordinara, pe care mi-as dori sa o repet ori de cate ori as avea ocazia.
La prima intalnire sau chiar de la completarea formularului de inscriere trebuie sa raspunzi la o intrebare, si anume: "Care sunt asteptarile de la acest curs?" Eu mi-am dorit sa revin. Si asa a fost. Cu fiecare intalnire, mi-am dorit-o pe urmatoarea mai mult si tot mai mult, si tot asa.

De unde am plecat?
Nici nu-mi mai amintesc. Nu mai conteaza. De undeva de jos, de jos de tot.

Unde am ajuns?
Am ajuns departe. Am ajuns la sufletul meu. Am ajuns la mine.

Asa cum am inceput, asa cum am completat primul formular si cum am raspuns la una dintre primele intrebari, tot asa simt si acum: imi doresc sa revin!

Citeste mai mult..

Cateva din gandurile participantilor la cursurile noastre, la intrebarea "Ce a insemnat acest curs pentru tine?"

"Tot timpul spuneam ca vreau o sansa. De fapt, acum vad ca am multe

...
Citeste mai mult..

Serviciile PsiHolistArt

Pornind de la ideea de holism, de abordare integrala a omului, prin perspectiva MINTE-CORP-SUFLET, am gandit, ne-am pregatit si suntem gata sa oferim celor care doresc mai mult de la viata

...
Citeste mai mult..