Ce a insemnat atelierul de dezvoltare personala pentru mine?

Ar fi multe de spus in legatura cu experienta celor 15 intalniri, dar voi incerca sa ma limitez la ce a insemnat participarea la acest atelier pentru mine.

Atunci cand m-am hotarat sa-mi dezvolt credintele, valorile si sa-mi exprima fricile si gandurile, aveam multe semne de intrebare in legatura cu "mine". Am reusit sa fiu optimista si sa privesc cu incredere ziua de maine. Am invatat sa fiu asertiva, oricat de greu imi era sa refuz pe cineva. Am experimentat diverse situatii din perspectiva persoanelor pe care doresc sa le cunosc mai bine si sa le inteleg. Toate acestea s-au dovedit a fi un succes pentru mine. Sunt constienta ca trebuie sa mai lucrez la teama de a vorbi in public si poate pe viitor voi ajunge sa ma cunosc atat de bine, incat sa-mi pot controla emotiile.

Citeste mai mult...

Ce a insemnat atelierul de dezvoltare personala pentru mine?

Ooo, nu as sti exact de unde sa incep a raspunde la aceasta intrebare.
In primul rand a insemnat o experienta extraordinara, pe care mi-as dori sa o repet ori de cate ori as avea ocazia.
La prima intalnire sau chiar de la completarea formularului de inscriere trebuie sa raspunzi la o intrebare, si anume: "Care sunt asteptarile de la acest curs?" Eu mi-am dorit sa revin. Si asa a fost. Cu fiecare intalnire, mi-am dorit-o pe urmatoarea mai mult si tot mai mult, si tot asa.

De unde am plecat?
Nici nu-mi mai amintesc. Nu mai conteaza. De undeva de jos, de jos de tot.

Unde am ajuns?
Am ajuns departe. Am ajuns la sufletul meu. Am ajuns la mine.

Asa cum am inceput, asa cum am completat primul formular si cum am raspuns la una dintre primele intrebari, tot asa simt si acum: imi doresc sa revin!

Citeste mai mult...

Cateva din gandurile participantilor la cursurile noastre, la intrebarea "Ce a insemnat acest curs pentru tine?"

"Tot timpul spuneam ca vreau o sansa. De fapt, acum vad ca am multe

...
Citeste mai mult...