Echipa PsiHolistArt


TIMISOARA:


Psih. Lidia Cotosman
Manager PsiHolistArt
Trainer, Psihoterapeut

 

Anii de experienta in consultanta si marketing i-au oferit “cadrul”, iar psihologia si formarile in psihoterapie, precum si sutele de ore de dezvoltare personala i-au oferit motivatia sa-si urmeze visul. Asa a luat nastere centrul Psiholistart Timisoara – un spatiu dedicat cunoasterii si auto-cunoasteri, un spatiu al psihoterapiei si trainingului, dar mai ales un spatiu al fiecaruia dintre noi.

Lidia este inima acestui loc. Pasionata de cautari si raspunsuri, dar mai ales motivata de a insoti si sustine si alti oameni pe drumul spre sine, Lidia isi imparte timpul intre psihoterapie, ateliere de dezvoltare personala si cursuri de NLP.

O veti gasi atat in Timisoara, cat si in Bucuresti, Pitesti, Sibiu si Iasi.

Formari & experienta anterioara:
• Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI
• Master Trainer NLP - ARONLP si EANLP
• NLP Practitioner si Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP si EANLP
• coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson
• trainer acreditat de Ministerul Muncii
• peste 600 ore de formare suplimentara in psihoterapie Cognitiv-comporamentala (Leo Zoutewelle, M.A., Olanda), Intervenţii Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoza clinica (Jeno-Laszlo Vargha si Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliza tranzactionala – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoza clinica (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoza (John Thompson), metoda ESPERE, Coaching Cognitiv-Comportamental (Daniel David)
• 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing.
• peste 3500 de ore de training sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala, Formarilor in NLP, resurse umane, Ateliere de dezvoltare personala, tabere, conferinte
• membru FRP (Federatia Romana de Psiholterapie), ARHTE (Asociata Romana de Hipnoza si Terapie Ericksoniana), SRC (Societatea Romana de Coaching)

Domenii oferite:

- psihoterapie, coaching individual 
- trainer NLP Practitioner  si Master NLP sub egida ARONLP si EANLP in Timisoara, Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Iasi
- Ateliere de dezvoltare personala in Timisoara
-Tabere de dezvoltare personala

Programari si informatii:
 0745.388.046, lidiacotosman@psiholistart.ro 

 


Balan Doru Constantin
Director administrativ PsiHolistArt

Orice “organism viu” are nevoie si de “sustinere” – Doru este cel care asigura centrului Psiholostart structura de care are nevoie pentru a functiona.

Pasiunea de a lucra cu oamenii l-a impins spre dezvoltare personala, dar si spre Yumeiho, o veche tehnica folosita pentru armonizarea corpului – astfel incat abordarea lui este integrativa: o minte sanatoasa, intr-un corp sanatos.

 Formari & experienta anterioara:

• NLP Practitioner, sub egida ITANLP, ARONLP si EANLP
• Masterand NLP
• Asistent curs NLP Practitioner, Ateliere de dezvoltare personala si tabere de dezvoltre personala
• peste 500 ore dezvoltare personala participări la workshopuri 
• Practician terapie Yumeiho - grad II

Activitati in cadrul PsiHolistArt:
- Director administrativ Centru Timisoara 
- asistent Atelier dezvoltare personala, Timisoara
- organizator si asistent tabere dezvoltare personala
- colaborator in organizarea diverselor proiecte organizate de centru


 

Psih. Ioana Flavia Muscoi
Coordonator centru Timisoara si programe
Psiholog, Psihoterapeut

Ioana s-a alaturat echipei din dorinta de a creste si se dezvolta intr-un domeniu pe care il considera “pentru ea”. 

In acelasi timp, alaturi de echipa de “seniori” isi urmareste drumul spre invatare continua.

Formari & experienta anterioara:
Psiholog clinician practicant sub supervizare, atestat COPSI
Psiholog, Psihoterapeut in formare in Hipnoza Clinica si Terapie Ericksoniana, atestat COPSI
Psihoterapeut in formare in Psihoterapie Integrativa, atestat COPSI
Masterand NLP sub egida ARONLP si EANLP
Certificat NLP Practitioner sub egida ARONLP si EANLP
Masterand Psihologie clinica si consiliere psihologica
Licentiat in Psihologie
Participant in oraganizarea si desfasurarea taberelor pentru adolescenti „Ai incredereTINEri”
Participant in organizarea si desfasurarea taberelor de dezvoltare personala PsiHolistArt
Participant in cadrul a peste 150 de ore de dezvoltare personala

Informatii: 0721517672 sau ioanaflavia@psiholistart.ro

Activitati in cadrul PsiHolistArt:

- psiholog, psihoterapeut
- public relation
- redactor site www.psiholistart.ro
- organizator evenimente PsiHolistArt

 


Psih. Anca Tiurean
Psihoterapeut, Trainer - programe de familie

Anca Tiurean este psiholog cu drept de liberă practică în psihoterapie sistemică familială, iar din 2013 deţine certificarea specifică de trainer şi lider de seminarii din partea Family Lab International. Activează totodată ca asistent formator într-un program de specializare pentru psihologi şi psihiatrii în psihoterapie familială – proiect realizat şi implementat de Kosova Health Foundation în Prishtina, Kosovo, cu sprijijul Medicor şi al Institutului israelian de terapie prin joacă din Ramat Gan, Israel.

“In prezent este interesată mai ales de progresele neuroştiinţelor în psihologia învăţării şi de fluctuaţiile calităţii vieţii relaţionale la diferite momente de dezvoltare a sistemelor familiale. Desfăşoara activitate de consiliere, terapie, ateliere de dezvoltare a competenţelor relaţionale ale adulţilor şi ateliere de explorare tehnici de învăţare pentru elevi şi studenţi. Este o muncă grea şi frumoasă în acelaşi timp, care o răsplăteşte de fiecare dată cu învăţăminte valoroase atât despre ea însăși, cât şi despre ceilalţi şi despre întâlnirea asemănărilor şi diferenţelor dintre oameni. Grija permanentă pe care o trăiam în copilărie în legătură cu vieţile interioare ale părinţilor este sursa interesului ei actual faţă de trăirile experienţiale ale adulţilor deveniţi părinţi şi rămaşi în acelaşi timp copiii unor familii cărora în multe feluri le sunt încă loiali.”

Pentru programări puteţi intra în contact cu Anca la telefon 0733779408, prin email la: anca.tiurean@yahoo.com, prin teleconferinţă skype: anca.tiurean sau vizitând oricare dintre site-urile pe care publică periodic: https://www.facebook.com/anca.tiurean şi http://desprejesperjuul.blogspot.ro...

 
Psih. Dr. Daniel Muranyi
Psihoterapeut

Doctor în psihologie, este de profesie psiholog, cu specializări în domeniul psihoterapeutic precum hipnoterapia (terapia prin hipnoză) și psihoterapia sistemică a individului, cuplului și familiei, fiind de asemenea și formator de formatori.

Profesează în mediul universitar ca lector universitar în cadrul Facultății de Psihologie a Universității „Tibiscus” din Timișoara și susține totodată cursuri, seminarii și workshop-uri ce au ca teme psihoterapia, psihologia familiei și psihologia judiciară la universități din străinătate (Universitatea din Salerno, Italia, universitățile din Rouen și Bordeaux, Franța și Spitalul Universitar Akershus din Lørenskog, Norvegia). De asemenea, în cadrul Asociației de Terapie familială și de cuplu Timișoara, susține și moderează cursuri și workshop-uri ce se adresează atât specialiștilor, cât și publicului larg interesat, orientate spre psihoterapia individului, cuplului și familiei, hipnoză și hipnoterapie, autocunoaștere și autodezvoltare.
Daniel Muranyi își desfășoară activitatea de psihoterapeut în mediul clinic privat în sesiuni atât la nivel individual, cât și de cuplu și familial, utilizând abordări hipnotice și sistemice, în limbile română, engleză sau germană, profesarea psihoterapiei fiind agreată de către Asociația Europeană de Psihoterapie, Federația Română de Psihoterapie și Colegiul Psihologilor din România.
În domeniul psihologiei, studiile de licență și master le-a urmat la Albert-Ludwigs-Universität din Freiburg i. Br., Germania, și Universitatea „Tibiscus” din Timișoara, iar cele doctorale la Universitatea din București.
Este membru al Colegiului Psihologilor din România, al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană și membru fondator al Asociației de terapie familială și de cuplu Timișoara.

Continua perfecționare profesională și-o asigură prin cercetări întreprinse în domeniul psihoterapiei, hipnozei și psihologiei judiciare – rezultând astfel numeroase articole de cercetare apărute în publicații din țară și străinătate –,prin colaborarea cu psihologi profesioniști din diverse țări și prin participarea și organizarea de conferințe științifice internaționale ce abordează teme diferite ale vieții umane din perspectiva psihologiei, în general, și a psihoterapiei, în particular.

A elaborat singurul instrument existent în România de evaluare a riscului de recidivă infracțională (ERRI) care poate avea aplicabilitate atât la adulții, cât și la minorii aflați în penitenciare și centre de reeducare.
Este interesat de modul în care subconștientul individului, jocurile psihologice și sistemul familial influențează viața indivizilor atât în plan personal, de cuplu și familial, cât și profesional și social.


Programari: 0723.246.568, daniel.muranyi@gmx.net

 

Psih. Dr. Alina Zamosteanu
Psihoterapeut

Doctor în psihologie și conferențiar universitar. Este de profesie psiholog, posedând o experiență practică vastă în domeniul psihologiei și psihoterapiei, dar și al predării acestora atât în mediul universitar, cât și în afara acestuia, prin cursuri, seminarii și workshop-uri.

Pe lângă activitatea în mediul universitar național și internațional (Universitatea din Bordeaux, Universitatea din Rouen, Universitatea din Salerno, Spitalul Universitar Akershus din Lørenskog, Norvegia), se remarcă activitățile extinse în domeniul psihologiei clinice și psihoterapiei , unde activează atât ca psihoterapeut, cu 15 ani de experiență, cât și ca formator și supervizor în sfera psihoterapiei sistemice familială și de cuplu, dar și individuală.

Alina Zamoșteanu este doctor în psihologie din 2004, titlu acordat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București, studiul psihologiei la nivelul licenței și a studiilor aprofundate fiind absolvite cu succes în cadrul Facultății de Sociologie și Psihologice a Universității de Vest din Timișoara.

Alina Zamoșteanu este autor a patru cărți și co-autor la alte șase, toate acestea având ca teme principale psihoterapia și psihologia judiciară. A mai publicat, de asemenea, peste 60 de articole de specialitateîn țară și străinătate.
Membru alColegiului Psihologilor din România, membru fondator al Asociației de terapie familială și de cuplu Timișoara.


Programari: 0723.691.933, alina_zamosteanu@yahoo.com

 

Psih. Irina Matei
Psihoterapeut

  • Psihoterapeut in formare in Psihoterapie Integrativa,atestat COPSI.
  • Master Resurse Umane,Univ.Titu Maiorescu,Bucuresti.
  • NLP Practitioner sub egida ITANLP.
  • peste 300 ore de dezvoltare personala si aotocunoastere.


EXPERIENTA PROFESIONALA :


Internship-pregatire clinica si interventie psihologica supervizata in cadrul-Spitalului de Dermatologie , a Spitalului Judetean si la Centrul Pozitum din Timisoara.

Programari: 0722371237, irinamuha@yahoo.com

Psih. Dr. Ramona Raducan
 

Ramona Răducan este licențiată în psihologie și asistență socială, master în ”Metode și tehnici de intervenție comunitară” în cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie a Universității de Vest din Timișoara. Are titlu științific de doctor în sociologie din anul 2010, cu teza ”Credința religioasă și comportamentul organizațional”, susţinută public la Universitatea de Vest din Timişoara.
Activează ca lector universitar în cadul Facultății de Psihologiei a Universității Tibiscus din Timișoara din anul 2008.
Este autor a două cărți și co-autor la alte cinci, având ca teme principale comunicarea, personalitatea și comportamentul uman. A prezentat și publicat peste 50 de articole de specialitate la manifestări științifice interne și internaționale. În același timp, a susținut workshopuri cu teme de psihologie organizațională și psihoterapie în cadrul unor conferințe, simpozioane și școli de vară în țară și străinătate.
Activează ca psihoterapeut autonom – director de psihodramă clasică, membru al Asociației Române de Psihodramă Clasică și al Colegiului Psihologilor din România. Pe lângă formarea în psihoterapia pentru adulți, a participat la workshopuri creditate COPSI destinate psihodramei pentru copii și adolescenți, susținute de formatori din Italia.
Totodată este formator profesionist acreditat de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților.

 
BUCURESTI

Psih. Cosmina Pacurar

Trainer, Psihoterapeut

Nevoia personala de a intelege oamenii si comportamentele lor au condus spre psihologie, apoi spre psihoterapie. Cosmina a abordat acest domeniu dintr-un motiv personal, descoperind in timp ca este mai mult decat a cunoaste si a intelege. Astazi este pasionata de echilibru, armonie, sustinerea clientilor ei spre gasirea drumului propriu, cat si de invatare atat din cursuri cat si de la fiecare persoana pe care o intalneste.
Actualmente isi imparte timpul intre psihoterapie, training dar si research. Iar cand mai gaseste ceva timp scrie pe
aici.

Formari & experienta anterioara:
Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, Psihoterapie de Cuplu si Familie, atestat COPSI
• peste 600 ore de formare suplimentara in Intervenţii Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoza clinica (Jeno-Laszlo Vargha si Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliza tranzactionala – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoza clinica (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoza (John Thompson), NLP&Coaching (Robert si Deborah Dilts, Michael Carroll, John Thompson), Gestalt terapie (Andre Moreau), tehnici de psihanaliza (Brandusa Orasanu, Vasile Dem Zamfirescu)
certificat: Practitioner NLP, ITANLP;
• trainer acreditat de Ministerul Muncii
• peste 2000 de ore de training sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala, tabere, conferinte si work-shop-uri
• membru FRP (Federatia Romana de Psiholterapie), ARHTE (Asociata Romana de Hipnoza si Terapie Ericksoniana)
• organizator de evenimente si conferinte de tip “Business Networking”
• qualitative market researcher in Daedalus Millward Brown

Domenii oferite:
- psihoterapie individuala si de cuplu, coaching individual 
- trainer: inteligenta emotionala, limbaj si comunicare, scenariu si contrascenariu, creativitate, self-esteem
- Workshops de dezvoltare personala in Timisoara si Bucuresti
- Tabere de dezvoltare personala
- Grupuri de suport pentru adolescenti

Programari si informatii:
 0723.414.644, cosminapacurar@psiholistart.ro

Dan Cristea
Coach – formare ICF, NLP Practitioner
Trainer acreditat de Ministeurul Muncii

Organizator programe Bucuresti

Orice experienta ne marcheaza. Iar daca aceasta se dovedeste a ne schimba, a ne oferi perspective si deschideri ne putem dori sa le impartasim si celorlalti. In acest context, Dan s-a alaturat echipei cu gandul de a oferi si celorlati ceea ce el a descoperit: modalitatea de a te gasi si regasi.

Dan vine in echipa pentru a sustine dezvoltarea centrului Psiholistart si in Bucuresti

Formari & experienta anterioara:

• Formare in Coaching si NLP - peste 500 ore
• peste 150 ore dezvoltare personala prin participări la workshopuri 

Activitati in cadrul PsiHolistArt:

- Coach

- Organizator si asistent grupe Bucuresti

Programari si informatii: 0746.181.803, dancristea@psiholistart.ro

 

IASI


Psih. Gabriela Zboiu
Psihoterapeut, Coordonator programe Iasi

In ultimii 11 ani Gabriela a fost antreprenor si manager. Din 2006 a inceput pregatirea si activitatea in zona de Relatii Umane si Comunicare , Psihoterapie Sistemica , NLP - Programare Neuro-Lingvistica si Coaching

Este Colaborator pe Programe de Dezvoltare Personala cu PsiHolistArt in Iasi, Partener-Reprezentant al Coaching Essence in Iasi si Moldova, Membru Staff in Toastmasters Iasi.

Gabriela are pregatire post-universitara în Teaching in Higher Education Induction Programme - University of Wales, United Kingdom, Master Degree in Human Relations and Communication- Iasi,Romania si este licentiata in Medicina Generala la UMF "GR.T.POPA" Iasi.

Ca si activitate profesionala, Gabriela are o firma de Consultanta si Coaching , fiind interesata atat de coachingul individual cat si de coachingul de echipa, clientii sai provenind mai ales din zona business.

Contact: gabrielazboiu@gmail.com, 0745.460.318


Colaboratori:

 Dr. Oana Maria Popescu
Psihoterapeut, Formator Psihoterapie Integrativa

Psih. Dr. Ramona Raducan

Ramona Răducan este licențiată în psihologie și asistență socială, master în ”Metode și tehnici de intervenție comunitară” în cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie a Universității de Vest din Timișoara. Are titlu științific de doctor în sociologie din anul 2010, cu teza ”Credința religioasă și comportamentul organizațional”, susţinută public la Universitatea de Vest din Timişoara.
Activează ca lector universitar în cadul Facultății de Psihologiei a Universității Tibiscus din Timișoara din anul 2008.
Este autor a două cărți și co-autor la alte cinci, având ca teme principale comunicarea, personalitatea și comportamentul uman. A prezentat și publicat peste 50 de articole de specialitate la manifestări științifice interne și internaționale. În același timp, a susținut workshopuri cu teme de psihologie organizațională și psihoterapie în cadrul unor conferințe, simpozioane și școli de vară în țară și străinătate.
Activează ca psihoterapeut autonom – director de psihodramă clasică, membru al Asociației Române de Psihodramă Clasică și al Colegiului Psihologilor din România. Pe lângă formarea în psihoterapia pentru adulți, a participat la workshopuri creditate COPSI destinate psihodramei pentru copii și adolescenți, susținute de formatori din Italia.
Totodată este formator profesionist acreditat de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților.