Cursuri de formare in NLP


Cursul sustinut de PsiHolistArt are la baza standarde inalte de invatare si este sustinut in conformitate cu programa ITANLP, ARONLP (Asociaţia Romană pentru Programarea Neuro-Lingvistică) si EANLP (European Association of Neuro-Linguistic Programming)


    Diploma conferita este atestata de ARONLP si EANLP, cu sigiliul acestora. 

Etapele formarii in NLP:

1. NLP PRACTITIONER - 7 module de 3 zile, finalizate cu examen teoretic si practic si obtinerea diplomelor cu sigiliile ARONLP, EANLP si PsiHolistArt...vezi detalii despre tematica, beneficii, testimoniale etc. AICI

Pentru a veni in sprijinul celor care nu stiu exact daca li se potriveste acest curs, am creat oportunitatea de a testa prin participarea la primele 2 module - NLP START.

PsiHolistArt organizeaza cursul in diverse orase: Timisoara, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Resita si alte orase (la cerere)

Vezi ce cursuri sunt in derulare sau lansare, pe CALENDAR DE CURSURI sau CURSURI NLP


2. Master NLP - 6 module de 3 zile; conditia participarii la Master NLP este finalizarea prin examen a cursului NLP Practitioner

Vezi ce cursuri sunt in derulare sau lansare, pe CALENDAR DE CURSURI sau CURSURI NLP

Detalii despre tematica, beneficii etc. ...AICI


3. Trainer NLP

 

Certificat

Certificatul obtinut prin participarea la cursurile PsiHolistArt este atestat ARONLP si EANLP si contine sigiliul acestora. El confera dreptul de fi practicant NLP.

Diploma se obtine in urma unui examen scris si de demonstrare a competentelor de lucru cu tehnicile.

Testimoniale

"Restart, dezvoltare, integrarea tuturor momentelor din viata mea in experienta mea.
Este exact ceea ce imi era necesar pentru a trai deplin, profund si cu bucurie. ancorare in prezent si totodata detasare. Clarificare, limpezire, eu insami. Reluarea firului vietii de dincolo de momentul in care incepuse sa se estompeze, sa se intrerupa."

"Pentru mine acest curs a insemnat cunoastere, am gasit in mine resurse pe care nu credeam ca le am. Am invins multe temeri.Grupul a fost extraordinar si consider ca cea mai mare parte din informatii a fost datorata lor. Oameni minunati!"

"Rezolvarea lucrurilor mari, grele, urate, fara solutii prin intermediul unor mmijloace nebanuit de simple.
Mijlocul de a putea intra in comunicarea constientului cu subconstientul si/sau a lua in seama recomandarile sau reactiile inconstientului"

"intalnirea cu mine, revigorare, infruntarea temerilor si trecerea peste ele, OAMENI, constientizare-acceptare-schimbare"

Trainer

Psih. Lidia Cotosman

• Master Trainer NLP, atestat ARONLP si EANLP
• Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Terapie Ericksoniana si Hipnoza clinica, atestat COPSI (Formare de lunga durata - 4 ani)
• a sustinut programe NLP Practitioner ITANLP, EANLP in Timisoara, Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Iasi
• NLP Practitioner si Master NLP sub egida ITANLP,  ARONLP si EANLP
• coach NLP format de Michael Carroll si John Thompson
• trainer acreditat de Ministerul Muncii
• peste 600 ore de formare suplimentara in psihoterapie Cognitiv-comporamentala (Leo Zoutewelle, M.A., Olanda), Intervenţii Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoza clinica (Jeno-Laszlo Vargha si Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliza tranzactionala – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoza clinica (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoza (John Thompson), metoda ESPERE, Coaching Cognitiv-Comportamental (Daniel David), Constelatii familiale (Paola Felici)
• 8 ani experienta in consultanta (resurse umane, marketing, management de proiect si management) si 6 ani pozitii de conducere in marketing
• peste 3800 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala si formare in NLP, tabere interne si internationale NLP
• experienta in peste 60 grupuri de formare in NLP, Ateliere de Dezvoltare personala si Tabere de dezvoltare personala
• experienta in peste 50 workshopuri sustinute la Conferinte sau alte evenimente

Inscrieri:


office@psiholistart.ro
0745.388.0460745.388.046
sau direct pe site...AICI

Vezi ce cursuri sunt in derulare sau lansare, pe
CALENDAR DE CURSURI sau CURSURI NLP