Tabara NLP Restart la viata

Tabara „Restart la viata!” – Grecia, 24 – 31 august 2019

– Ai impresia ca nu stii care e locul tau?
– Relații dificile? Ai atras în viața ta persoane nepotrivite?
– Nu îți ajung banii? Simți că meriți mai mult?
– Ai observat ca repeti anumite greseli sau tipare?
– Timpul ti se pare din ce in ce mai scurt si nu mai faci fata cerintelor?

Răspunsurile la aceste întrebări îl aflăm în momentul în care ne descoperim propriul Scenariu de Viață.

Avem 11 ani de cand rezervam ultima saptamana din august pentru Tabara din Grecia… concediu, odihna, distractie, oameni frumosi. Anul acesta am pregatit o vedere mai larga a povestii noastre – Scenariul de viata. Vom analiza ce am fi putut sa ne spunem noua copii fiind, cum ne-am hotarat la un moment dat ca vom fi sau nu vom fi niciodata, vom discuta, vom invata, ne vom juca si vom schimba… toate astea intr-un cadru atat de potrivit de odihna, liniste si sustinere. Bucura-te de un concediu in Grecia si da-ti RESTART pentru multa vreme!

Tabara Restart la viata – Grecia, 24 -31 august 2019

Din ciclul 7 pentru Echilibru

Iesi din fotoliul tau confortabil, alatura-te asadar la Aventura… si iti oferim dezvoltare personala din plin, transformare, distractie, revederi de oameni dragi sau noi prieteni.

Dar trebuie sa iti spun ca pana la aceasta data (14.04.2018 – data anuntului oficial al taberei) s-au ocupat deja jumatate din locuri. Daca doresti sa vii, anunta-ti intentia cat mai repede.

Am pregatit o serie de exercitii si tehnici de dezvoltare personala (NLP, Analiza tranzactionala, hipnoza, tehnici proiective,  Constelatii familiale, Panorama sociala) pentru descoperire, constientizare si stergerea scenariului si te invitam intr-un CONCEDIU special, unde poti sa rezolvi lucruri, sa te simti bine, sa te umpli de energie:

Tabara Restart la viata– Grecia, 24 -31 august 2019 a 5-a editie, suplimentata cu tehnici noi

Din ciclul 7 pentru Echilibru

Scenariul de viata este planul de viata inconstient, „facut in copilarie, intarit de parinti, justificat de evenimente ulterioare si culminand intr-o alternativa aleasa” – What Do You Say After You Say Hello

Scenariul de Viață este ca o rolă de film, filmul vieții noastre și ecranul pe care se proiectează este chiar viața noastră. Acest scenariu se formează până la 7 ani prin tot ceea ce se întâmplă, tot ceea ce ni se transmite, tot ce suntem învățati și prin experiențele noastre personale. Astfel ne construim o poveste, un scenariu: SCENARIUL DE VIAȚĂ și tot restul vieții noastre vom pune în scenă această poveste. Inconștient vom juca diferite roluri care ne vor duce spre succes sau eșec.

Scenariul este cel mai puternic instrument pe baza caruia functionam si ne permitem sau nu sa avem viata pe care o dorim. E trist ca oricat ne-am zbate, adulti fiind, sa nu putem ajunge acolo unde dorim, pentru ca gestul cuiva, sau mesajul parintilor ne-a facut sa credem ca NU PUTEM!

Pregateste-te asadar sa TE ELIBEREZI, sa iti rescrii scenariul asa cum vrei, pentru o viata in ECHILIBRU, SUCCES, INCREDERE…SA SIMTI CA ESTI LIBER!

CE VOM FACE:
– intelegerea modului defectuos in care ne-am creat Scenariul de viata
– analizarea influentelor pe care le-am primit de la altii, constientizarea si stergerea acestora
– schimbarea aspectelor din trecut care te limiteaza
– analiza modului in care ne raportam la familie si la cei dragi
– schimbarea unor tipare si incarcaturi cu care venim
– reprogramarea viitorului si renastere cu noi resurse
– transe, meditatii de intoarcere la Sinele interior


CUM VOM FACE:

– discutii interesante, pareri impartasite, analize personale
– tehnici de schimbare rapida (imagerie ghidata, NLP, Carduri Points of You, Panorama sociala, ritualuri din Constelatii familiale, jocuri, concursuri)
– 5 ore si jumatate de curs intensiv/zi, special creat pentru a invata si schimba inteligent si rapid
– material de curs, care cuprinde inclusiv tehnicile pe care le lucram – material accesibil doar pentru cei care participa la aceasta tabara
– imagerie ghidata, seara, pe malul marii – cei care au mai fost, stiu despre trairile pe care le obtin si efectele acestora
– jocuri de plaja, concursuri distractive, plaja, mare
– soare, mare, mancare cu specific grecesc (stii iaurtul acela cremos de la micul dejun?…sau musaka, felurite mancaruri de vinete, miros de masline sau oregano….si, bineinteles peste…la alegere…alaturi de mirosul si culoarea marii?)
– distractie si noi prieteni….pentru ca trebuie sa iti spun ca in astfel de tabere chiar se leaga prietenii
– posibilitatea vizitării frumoselor locuri din peninsula Pelion, posibilitatea de a face o excursie cu vaporul spre insula Skiatos, sau ce vrei tu…pentru ca e si concediul tau
– odihna si incarcarea bateriilor …si vii ALTFEL :), din TABARA NLP:”RESTART LA VIATA”

 

CAND: 24 – 31 august 2019

UNDE: am ales pentru a saptea oara sa mergem in aceeasi locatie:
Grecia, Chorefto – Pelion, Hotel Cleopatra….detalii aici

De ce am ales asa?
– in primul rand pentru ca locatia este una destul de izolata, astfel incat avem parte de liniste pentru curs si plaja privata;
– terasa, imprejurimile sunt aranjate, curate si pline de flori
– intregul hotel este curat si frumos si….asezat pe plaja
– gazdele sunt cele mai primitoare si amabile gazde pe care le-am intalnit (trebuie sa va spun ca hotelul este al unei frumoase familii in care domneste iubirea…transmisa pe toate caile :)), iar micul dejun – inclus in pretul cazarii, gustos si hranitor, servit chiar de stapanii casei
– statiunea este foarte mica, fara cluburi cu muzica innebunitoare, insa cu cateva taverne la care se mananca foarte bine si ieftin mancare cu specific grecesc

Nu stiu daca am pomenit toate avantajele, o sa te convingi la fata locului daca mai e ceva.
Chorefto se afla pe peninsula Pelion, unul din cele mai minunate si magice locuri de odihna din Grecia. Are statiuni de ski pentru perioadele de iarna (iar de jur imprejur e inconjurat de o mare albastra, cu plaje perfecte. Deci ai parte de munte si mare. Pelionul este “livada de meri” ai Greciei, unde am vazut cele mai frumoase mere pe drumul ce duce catre mica statiune, traversand muntele.
Transportul se va face cu masini personale. In momentul definitivarii listei participantilor vom face impartirea pe masini (in fiecare an, cei care au masini au luat 2-3 persoane)

Programa cursului

Pentru ca ne-am gandit la tine, la cum ti-am putea simplifica facilitarea obtinerii concediului, vei pleca de vineri seara sau sambata dimineata si te vei intoarce duminica dimineata cel tarziu, astfel nu va trebui sa iti iei decat o saptamana de concediu… atat de plin, atat de frumos, astfel:

Sambata, 24 august:
incepand cu ora 14.00 – primirea si cazarea participantilor
orele 20.00-21.00 – deschiderea oficiala a taberei, cunoasterea colegilor, stabilirea programului si aspecte organizatorice. E necesar sa fii, pentru ca fiecare are locul sau special in aceasta tabara!

25, 26, 27 august:
– 8.30 – 9.00 – mic dejun
– 9.00 – 11.30 – program de plaja, program liber
– 11.30 – 15.00 –  curs
– 15.00 – 19.30 – masa, program liber, plaja
– 19.30 – … 2 ore curs, stabilite in fiecare zi: pe plaja transa/meditatie pe malul marii sau 2 ore de curs pe terasa noastra

28 august: Program liber – probabil excursia cu vaporul pana la Skiathos, daca grupul doreste sau vizitarea altor locatii

 

29 august:

– 8.30 – 9.00 – mic dejun
– 9.00 – 11.30 – program de plaja, program liber
– 11.30 – 15.00 –  curs
– 15.00 – 19.30 – masa, program liber, plaja
– 19.30 – … 2 ore curs, stabilite in fiecare zi: pe plaja transa/meditatie pe malul marii sau 2 ore de curs pe terasa noastra

30 august 
– 8.30 – 9.00 – mic dejun
– 9.00 – 11.30 – program de plaja, program liber
– 11.30 – 15.00 –  curs
– 15.00 – 19.00 – masa, program liber, plaja
– 19.00-20.30 – inchiderea oficiala a taberei
– 20.30 – cina de “ramas bun”

31 august: 
– 8.30 – 10.00 – mic dejun, plaja, ramas bun
– pana la ora 13.00 predarea camerelor si plecarea spre casa (sau alte locatii :))

Programul este flexibil, iar orele stabilite pot fi schimbate in functie de dorintele participantilor (numarul de ore este fix)

STRUCTURA PROGRAMULUI DE DEZVOLTARE PERSONALA – SCENARIUL DE VIATA:

 1. Scenariul de viata: modalitatea in care la nivel inconstient ne creem povestea de viata, pe care o urmam apoi cu strictete (comportamente, decizii si actiuni pe care le facem inconstient si prin care ne cladim intreaga viata), vom afla cand se scrie Scenariul, ce tip de scenariu avem fiecare, care sunt mesajele inconstiente primite de la parinti sau persoanele importante din viata noastra si care contribuie la “scrierea scenariului”.
 2. Ne vom analiza numele si vom afla cum ne-a influentat alegerii numelui in intreaga poveste a vietii
 3. Vom descoperi impreuna povestile si eroii care au avut impact asupra noastra pana acum.
 4. Vom analiza si constientiza mesajele inconstiente primite in copilarie de la parinti si persoanele importante din viata noastra
 5. Vom afla impreuna ce rol au in educatia noastra si in povestea vietii noastre persoanele importante
 6. Vom analiza ce valori personale, norme si aspecte dificile regasim in situatiile dificile cu care ne confruntam de-a lungul vietii si apoi vom sti sa le acordam cu dorintele noastre. Vom invata cum sa fim congruenti cu noi insine si sa integram congruenta la nivel inconstient – transa hipnotica si exercitiu de imagerie.
 7. Vom utiliza metoda “Mandala personala” – si vom analiza simbolurile din viata pana in prezent cat si in momentele de cotitura, ce tipare de viata avem, cum putem sa ne impacam si sa ne acceptam trecutul si mai ales cum sa “anulam” momentele care au avut impact negativ asupra noastra. La final vom lucra pe acceptare si autoacceptare de sine.
 8. Vom analiza impactul persoanelor importante din viata noastra asupra traseului pe care l-am urmat.
 9. Vom face ritualuri de eliberare a povestilor primite de la familie
 10. Vom ierta persoanele care au contribuit la Scrierea Scenariului
 11. Procesul “re-nasterii” – exercitiu puternic de revenire la momentul nasterii si re-START la viata
 12. Cum sa ne accesam si sa avem la indemana resursele personale – exercitii de accesare a resurselor pe care le dorim: incredere, detasare, congruenta, curaj etc. Vom realiza impreuna exercitii de ancorare a resurselor pozitive si apoi transa de Acumulare si Stabilizare a Resurselor din Mediu/Univers.

Costul cursului

INVESTITIE (preturile sunt in euro, pentru locul in camera de 2 locuri):
1. Early booking: inscriere pana in 15 mai
175 (cazare)+ 200 (Curs): Total 375 euro

2. Pretul normal: inscriere intre 15 mai-30 iunie
175 (cazare) + 240 (Curs): Total 415 euro

3. Intarziati: inscriere dupa 1 iulie
175 (cazare)+270 (Curs): Total 445 euro

VIP: persoanele care au mai fost la cursurile PsiHolistArt beneficiaza de 20 euro reducere la taxa de curs, asfel: 175 (cazare) + 180/220/250 (Curs, in functie de perioada de inscriere).
Total (curs si cazare cu mic dejun): 355/395/425 in functie de perioada de inscriere

Pretul unei camere single: 40 euro/noapte – total cazare 280 euro

Pretul in camera de 3: 20 euro/noapte – total cazare 140 euro (aceasta e o optiune suplimentara si poate fi oferita doar daca exista 3 persoane care doresc acest tip de cazare)

Costurile de curs se platesc la un curs mediu de 4,8 lei/euro

Datorita numarului redus de locuri disponibile la cazare, nu putem asigura cazarea pentru parteneri care va insotesc, dar nu participa la curs. Avem in aceasta situatie o oferta speciala: partenerul tau de cuplu plateste 60% din valoarea cursului.

Acum stii ce faci vara asta!
Da Restart … acum!

Vrei sa devii cea mai buna versiune a ta?

Formular de inscriere Telefonic: (004) 0745 388 046 Email: office@psiholistart.ro