Workshop de Constelatii familiale – Miscarea sufletului

O călătorie în profunzimea sufletului

Uneori, problemele pe care le avem sau lucrurile care ne preocupă se rezolvă gândindu-ne la ele, sau povestindu-le și analizându-le, alteori nu merge așa … parând ceva mai profund de atât. Iar când se întâmplă asta e nevoie să mergi dincolo de ceea ce poate mintea conștientă să înțeleagă. Atunci e nevoie să ne uităm la suflet, la felul în care este e așezat sau nu. Și când e vorba de suflet, nu mai e timp, nu mai e spațiu…și poți afla atât de multe despre tine, despre sistemul familial din care faci parte, poți reașeza lucruri uitate demult, poți schimba…asa cum numai Constelațiile familiale o pot face.

Purtăm cu noi problemele celor care au fost înaintea noastră în familie: lucruri nespuse, pierderi, decese, avorturi, traume, suferințe. În aceste condiții e greu să rezolvi diverse probleme pe care le ai, ducând întregul bagaj, trezindu-te că îți e greu să ai o relație, că îți e greu să faci bani, că suferi de o boală sau simți că nu te afli în locul tău. Constelațiile familiale sunt de multe ori magie în eliberarea sufletului de toate aceste bagaje.

Dacă te simți blocat sau viata ta nu e asa cum îți dorești, dacă simți că nu ești acolo unde ai vrea să fii sau nu ai liniștea și împăcarea pe care ai dori-o, dacă nu reușești să îți trăiești viața cu toată inima și la întregul potențial, te așteptăm cu drag!

Te invităm să descoperi dreptul la viață, la iubire printr-o călătorie în sistemul familial, în lucrurile profunde sau dincolo de cunoscut, prin Metoda Constelațiilor familiale. Ne vom conecta la Câmpul familial, ne vom uita cu smerenie și iubire la acele lucruri care sunt pregătite să fie văzute, permițănd vieții să curgă, permițându-ți să trăiești liber și viu în propria viață.

*** Metoda constelațiilor familiale este o tehnică terapeutică de grup, care aduce în prim plan impactul dinamicii relațiilor familiale asupra modului în care ne trăim astăzi viața. Întemeietorul acestei metode este Bert Hellinger (Germania). Mai multe informații despre metoda găsiți aici: www.theknowingfield.com

CUM VOM FACE – va fi un workshop experiențial, în care vom face:

  • constelații familiale individuale, în care persoana care va dori să lucreze va prezenta pe scurt problema ce se dorește a fi rezolvată și câteva date care vor fi necesare din istoria familiei. Dintre participanți vor fi alese persoane care să reprezinte elemente ale constelației, care vor exprima prin experimentarea directă, trăirile apărute în câmpul conștient. Prin împărtășirea acestor senzații și exprimarea unor fraze vindecătoare, câmpul va fi așezat spre vindecarea sufletului.
  • ritualuri de asezare a unor aspecte – exercitii scurte la care vor participa fiecare

Chiar și acele persoane care nu vor lucra propria constelație vor avea propriile insighturi, vindecări sau răspunsuri la situațiile de viață, astfel participarea la acest workshop nu este condiționată de aducerea unei probleme personale în discuție.

În funcție de tipul problematicilor prezentate, în timpul alocat vor putea fi efectuate 7-8 Constelații.

 „Când înțelegem legile sistemice care permit iubirii să se desfășoare, putem ajuta familii aflate în suferință sau persoane să găsească soluții. Este profund mișcător să observi clienți care abordează Ordinele Iubirii. topindu-se spontan în iubire dulce și intimă, chiar și după o viață întreagă de ură, furie și abuz.” (Bert Hellinger – Love s hidden symmetry)

CINE FACILITEAZA
Dr. Alina Tamas – Facilitator Constelații familiale, Psihoterapeut în formare – Psihodramă clasică, Master NLP

Psih. Lidia Cotosman – Facilitator Constelații familiale, Psihoterapeut, Fondator Centrul de dezvoltare personală Psiholistart, Master trainer NLP, Consultant Panoramă socială etc.

CAND:
9 noiembrie 2019, orele 10,00-18.00, cu o pauza de masa de cca. o ora si jumatate.

UNDE: Sediul Psiholistart, Timișoara, Str. Coriolan Băran nr. 22

INSCRIERI și INFORMAȚII:
0745.388046 (Lidia) sau 0729.218.918 (Alina)
e-mail: office@psiholistart.ro

Costul cursului

Pretul Workshopului este 190 lei.

Miscarea sufletului - Workshop de Constelatii familiale, 9 nov. 2019

Formular de inscriere Telefonic: (004) 0745 388 046 Email: office@psiholistart.ro