Redescoperă liniștea interioară

Și spune adio stresului

Pachetul Relax, un program unic și eficient de dezvoltare personală și relaxare. A venit momentul să ai grijă de tine și să îți oferi spațiul de care ai nevoie pentru a te regăsi și a te reconecta la esența ta.

3

Meditații ghidate

80+

Minute de meditație

Într-o viață plină de stres și agitație, este esențial să găsim un moment de liniște și refacere. Pachetul RELAX este exact ce ai nevoie.

Trei meditații ghidate de Lidia Cotoșman, te vor ajuta să te relaxezi, să reduci stresul și să ajute regenerarea corpului.

Într-o lume plină de presiuni, aceste meditații te vor ajuta să te bucuri de un somn odihnitor, să îți redescoperi forța interioară și să te eliberezi de emoțiile grele.

Cum te ajută meditațiile din Pachetul RELAX

Reduc stresul

Meditațiile te ajută să te eliberezi de tensiunile și stările de neliniște acumulate în timp

Somn mai bun

Contribuie la un somn mai odihnitor și mai liniștit, ajutându-te să te trezești mai odihnit și revigorat.

Regenerare și refacere

Susțin procesul de refacere a corpului, sporind capacitatea naturală de regenerare a pielii, organelor și celulelor

Eliberare de emoții

Te ajută să te eliberezi de emoțiile grele și să experimentezi o stare de bine, calm și pace interioară

Lidia Cotoșman

Unul din cei mai experimentați traineri de dezvoltare personală și NLP din România, cu experiență de peste 15 ani și 25 ani de lucru individual.

Pachetul RELAX

Este compus din 3 meditații minunate care te vor ajuta să te destresezi și să te simți mai bine

Meditația pentru regenerarea corpului și somn liniștit

Contribuie la inducerea relaxării, reducerea stresului, la scăderea stării de anxietate, reducerea insomniei, inducerea unei stări de bine, calm, pace interioară și regenerare mai bună a corpului pe perioada de odihnă.

Corpul va avea o capacitate de refacere mai bună. Pe termen lung, după ascultarea repetată starea de liniștire va apare din ce în ce mai repede, aducând un somn liniștit pe perioada nopții. Astfel meditația se recomandă persoanelor cu probleme de somn, anxietate, stres, dar nu numai.

Meditația pentru regenerare, vindecare și întinerire

Corpul nostru are o capacitate incredibilă de refacere și vindecare. Datorită stresului cumulat și a unei vieți agitate, sistemul imunitar își scade capacitatea de luptă, corpul se deteriorează, iar capacitatea de regenerare pe timp de odihnă este scăzută.

Meditația pentru regenerare, vindecare și întinerire contribuie la inducerea relaxării, reducerea stresului, la scăderea stării de anxietate, inducerea unei stări de bine, calm, pace interioară și regenerare mai bună a corpului pe perioada de odihnă. Corpul va avea o capacitate de refacere mai bună, chiar vindecare sau regenerare a pielii, organelor, celulelor si a corpului in general.

Freedom - Meditație pentru eliberare de emoții

Meditația Freedom contribuie la inducerea relaxării, reducerea stresului, eliberarea de emoții, la scăderea stării de anxietate, inducerea unei stări de bine, calm, pace interioară și chiar vindecarea anxietății.

r

Ce spun cei care au folosit meditațiile

Rating utilizatori:
5/5
Meditatiile m-au scos dintr-o perioada grea! Am reușit să reduc stresul si sa dorm mai bine.

Ana-Maria, 34 ani

4 ani de trezit de cateva ori pe noapte...rezolvate in mare parte intr-o saptamana de meditatii zilnice. Cu asta am zis tot.

Ionut, 29 ani

Meditaliile astea nu fac vreo minune, te invata ce ar trebui sa stim sa facem in mod natural: sa ne eliberam de stresul inutil...

Magdalena, 52 ani

Am ADHD si meditatiile astea sunt mana cereasca pentru o minte hiperactiva si constant stresata ca a mea

Ivan, 27 ani

Mi-as fi dorit sa le fi avut de acum 20 de ani, altfel as fi trecut prin viata. Le-am dat si baietilor mei si ii ajuta in perioada de sesiune..

Eugen, 48 ani

Le-am luat si au stat la naftalina cateva luni pana mi-am amintit de ele intr-un moment de coplesire...mau ajutat sa trec mai usor printro perioada aiurea.

Andrei, 43 ani

Începe și tu să te eliberezi de stres!

Descoperă puterea meditației și regăsește-ți echilibrul interior. Alătură-te sutelor de persoane care au ales Pachetul Relax!