„La Cafea cu Lidia Cotoșman”

Pentru ca acum mai mult ca niciodată e nevoie să fim împreună și să împărtășim din ceea ce știm, eu Lidia, psiholog, psihoterapeut, Master Trainer NLP, Facilitator de Constelații familiale am adunat din experiența celor 15 ani de predare sau terapii și m-am pus pe scris … despre mine… despre tine.

Așa a apărut Programul „La cafea cu Lidia Cotoșman” – un articol, text, tehnică, idee pe care o primești în fiecare luni dimineața la ora 7 în Inboxul tău.

 

O mulțime de oameni ca tine așteaptă lunea dimineață povestea adunată din 15 ani de predare ce cursuri sau terapii individuale, în care cu mult suflet și dăruire pun:

👉 povești din călătoria mea spre mine sau călătoria celor pe care i-am îndrumat

👉 idei valoroase, diverse ponturi

👉 tehnici din dezvoltare personală

👉 mici teme de lucru cu care ai putea începe săptămâna și te-ai putea ghida în dezvoltarea ta și atingerea adevăratului tău potențial.

 

Voi vorbi despre cum să nu te lași influențat de trecut, de alții, despre încredere în tine, despre valori sau convingeri, despre obiective și cum să le împlinești…. și multe altele. Uneori las în Inboxul tău chiar și o meditație ghidată.

Dacă vrei să „fii la cafea lunea dimineață” cu mine, fără nici o implicare din partea ta, ci doar deschiderea de a primi, de a evolua și eventual un caiețel în care să treci gândurile tale, anunță-mă, completând formularul de mai jos.

Pe luni dimineață!

Lasă-mi email-ul tău dacă vrei să bem cafeaua împreună în fiecare luni dimineața!
[activecampaign form=33]