Scoala de Reprogramare mentala

⭐️Be power with grace⭐️

Cum sa iti gestionezi propria minte ca un maestru spre vindecare, succes, putere

❓ Stiai ca folosim doar 5-10% din capacitatea creierului? Cu cat folosesti mai mult, cu atat ai acces la informatii si capacitati din ce in ce mai elevate. Cu atat ai resurse sa faci tot ce iti propui. Din nefericire, in loc sa ne folosim de toate capacitatile pe care le avem ne pierdem in problemele cotidiene, in stresul continuu sau ramanem agatati in trecut, aducand cu noi credinte vechi, valori vechi, traume, uneori abuzuri care toate la un loc ne spun ca nu putem sau nu meritam.

❓ Stiai ca mintea noastra constienta are o capacitate limitata de procesare a informatiei? In prezent suntem bombardati continuu cu informatie, folosind telefonul, muncind din greu sa fim in viteza timpului, sa fim adaptati mediului din care facem parte, astfel incat e imposibil sa fim constienti de modul in care reusim defectuos sa ne intrebam: sunt destul de bun? merit? pot? …

Unul din lucrurile pe care le-am constatat cu tristete de-a lungul celor 12-13 ani de lucrat cu grupuri in dezvoltare personala, cursuri NLP, tabere sau lucrul unu la unu in cabinet, a fost acela ca an de an numarul persoanelor care nu sunt in contact cu ei, care nu sunt liberi in propriul corp si viata, care simt ca traiesc in alt film a fost in crestere. Una vertiginoasa chiar. M-a preocupat acest subiect probabil ca pentru ca eu insami in urma cu multi ani mi-am trait viata asa cum credeam ca era de dorit (pentru ceilalti) sa o traiesc, indepartandu-ma incet de sufletul meu.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei si petrecerea unui timp lung in fata calculatorului sau telefonului, cu presiunea joburilor bine platite si petrecerea unui timp din ce in ce mai mare la job oamenii s-au indepartat si mai mult de propriul Sine.

❔De ce facem asta? De teama ca nu suntem suficienti de buni, ca nu am fi acceptati, ca nu suntem apreciati, ca mai avem de lucrat sau studiat pana cand putem sa facem ceva, ca am putea fi ridicoli sau respinsi. Din nevoia de a creste in pozitia de la job, de a ne adapta la cerintele marilor companii. Si lista poate sa continue.

Lucrurile sunt simple. Functionezi pe pilot automat, adaptandu-te usor la reguli, cerinte, presiune (sociala, dar si propria presiune de a fi un parinte bun, un prieten bun, un angajat bun etc.). Dar marele secret e ca TU iti faci propria viata bazand-te pe propriul mod de gandire. Daca tu crezi ca reusesti, vei reusi. Daca nu, atunci nu. In ambele situatii ai dreptate.

Si da…la un moment dat iti dai seama ca nu e drumul tau, dar nu stii ce si cum sa faci. Nu ai curajul sa creezi vise si chiar sa le indeplinesti. Ramai in continuare resemnat pe drumul pe care ai pornit.

⭐️Si stii in adancul tau ca esti mult mai mult. Ca poti mult mai mult.

Acum vreo 25 de ani am inceput sa caut cai de evolutie, de schimbare…stiintifice si alternative, care folosesc ratiunea sau intuitia, de la facultate noua (evident psihologie) sau formare in psihoterapie,  pana la hipnoza, NLP, scoli spirituale sau samanism. Ani de pregatire, schimbare, intelegere, dezvoltare.

Lunile de pandemie m-au adus in fata calculatorului mai mult decat oricand, astfel ca am avut in sfarsit timp sa adun informatia sa o sintetizez astfel incat sa ai acces la lucruri care cu adevarat functioneaza, invataturi testate, valoroase care iti pot da o perspectiva diferita de a-ti trai propria viata. E vorba de intelegerea felului in care gandesti si resetarea intr-un mod optim.

⭐️Astfel s-a nascut Scoala de reprogramare mentala – un Program complet si complex de evolutie, care se deruleaza pe o perioada de 7 saptamani. E un program si nu un curs, pentru ca vei avea pasii de lucru coerenti si clari, pornind din prima zi pana in ultima.

⭐️ A avut loc prima editie, cu rezultate pe masura asteptarilor, iar acum e momentul pentru ca alti Cautatori sa primeasca si sa porneasca pe drumul cautarii de sine, intr-un alt fel.

👉Vei gasi lucruri pe care nu le inveti la scoala (desi ar fi de dorit). Vei invata sa iti constientizezi gandurile si sa iti transformi mintea intr-un aliat. Vei invata sa iti gestionezi starile si sa accesezi cu usurinta ceea ce doresti. Vei invata sa te simti bine in propria piele si viata.

👉 Vom folosi resursele inconstiente, pentru ca in mare parte Programul Scoala de reprogramare mentala se bazeaza pe tehnici de meditatie, pe transe hipnotice si exercitii de Mindfulness. Toate acestea au darul de a te pune in contact cu CEEA CE ESTI CU ADEVARAT.

Beneficii

Gestiunea facila a emotiilor. Vei invata sa eliberezi rapid emotii precum teama, rusinea, vinovatia

Autocontrol mental (dezvoltarea capacitatii de observare a propriilor ganduri si scaderea ritmului acestora) – asta e instrumentul cel mai facil in observarea tiparelor mentale si schimbarea lor

Schimbarea tiparelor de gandire neproductive, defectuoase –  convingeri limitative, modul de a te raporta la lume si la viata in general, concluzii depre ce poti sau nu, sau despre ce meriti sau nu.

Schimbarea modului de percepere a vietii personale si raportarea la sine intr-un mod sanatos, ca fiind plin de valoare

Cresterea increderii si stimei de sine

Acces la resurse inconstiente superioare

Accesarea starii de spontaneintate, creativitate, flux

Cunoasterea si aprofundarea unor tehnici de autocontrol mental testate de-a lungul a peste 10 ani (prezenta, autohipnoza etc.)

Dobandirea unui obicei sanatos de autoobservare si autocontrol, pentru ca vom fi impreuna pentru 7 saptamani, timp in care ai ocazia sa iti creezi anumite obiceiuri sanatoase

Dobandirea unei stari interioare de libertate si echilibru

Atingerea cu usurinta a obiectivelor

Ce pierzi daca nu te alaturi Scolii de Reprogramare mentala:

te lasi in continuare coplesit de treburile zilnice fara sa stii sa schimbi ceva
traiesti des emotii neproductive (anxietate, poate chiar atacuri de panica, iritare, vinovatie etc.)
te reintorci la activitatile de dinainte de pandemie, simtindu-te un robot care nu isi traieste propria viata
nu vei reusi sa fii tu in relatiile pe care le ai
pierzi joburi sau oportunitati, fiind prea preocupat sa iesi din criza
nu traiesti viata la intregul tau potential

 

Trainer: Psih. Lidia Cotosman

 • Master Trainer NLP
 • Consultant Panorama Socială
 • Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Terapie Ericksoniană și Hipnoză clinică, atestat COPSI
 • Facilitator Constelații familiale
 • Organizator și coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP în Timișoara, Pitești, Sibiu, Iași, Cluj Napoca
 • NLP Practitioner și Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP și EANLP
 • coach NLP format de Michael Carroll și John Thompson
 • trainer acreditat de Ministerul Muncii
 • peste 800 ore de formare suplimentară in psihoterapie Cognitiv-comporamentală (Leo Zoutewelle, M.A., Olanda), Intervenţți Cognitiv-comporamentale (Daniel David, Cluj-Napoca), hipnoză clinică (Jeno-Laszlo Vargha și Kristina_Gabriella Szabo), Hipnoanaliză tranzacțională – Psihoneuroimunologie (Jure Yorah Biechonsky), Hipnoză clinică (Prof. Frans Peeters), Co-counceliing (Peter J. Hawkins), Hipnoză (John Thompson), metoda ESPERE, Coaching Cognitiv-Comportamental (Daniel David), The Wholeness Proces (Conirae Andreas), Coaching Generativ (Stephen Gilligan)
 • 8 ani experiență în consultanță (resurse umane, marketing, management de proiect și management) si 6 ani poziții de conducere în marketing
 • peste 4500 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personală și formare în NLP, tabere interne și internaționale NLP
 • experiență în peste 50 grupuri de formare în NLP, Ateliere de Dezvoltare personală și Tabere de dezvoltare personală
 •  experiență în peste 60 workshopuri susținute la Conferințe sau alte evenimente

Vezi cateva inregistrari aici: Canal Youtube

Pagina oficiala facebook: Psiholistart

Grup de Facebook oficial: Psiholistart – Scoala de reprogramare mentala

Lidia Cotosman

Master Trainer NLP, Psihoterapeut in Hipnoterapie, Facilitator Constelatii familiale

Domenii de activitate in care se poate aplica:

Acest curs este despre tine si propriul mod de gandire. Vei avea astfel marele avantaj de a dobandi performanta in toate sferele vietii tale:

 • relatii de cuplu imbunatatite
 • succes profesional
 • familie
 • hobby
 • prieteni
 • relatia cu propria persoana

Ce spun fosti cursanti

Programa cursului

Am creat un pachet consistent cu tehnici valoroase pe care le primesti in varianta scris si/sau audio, respectiv intalniri online, astfel:

 • 7 webinarii de 3 ore, cate unul pe saptamana, in care vei primi informatii, vom face impreuna exercitii sau tehnici de imagerie, vei pune intrebari
 • 1 webinar final de revedere a programului si feedback
 • Teme saptamanale, bine structurate, care sa te duca pas cu pas spre cunoasterea propriilor ganduri care nu ti-au permis pana acum sa evoluezi
 • Exercitii zilnice scrise si/sau audio pe care le vei primi la inceputul saptamanii pe email sau in grupul de lucru
 • 20 Exercitii de imagerie sau meditatie inregistrate, necesare pentru eliberare de emotii neproductive, autocontrol, relaxare si acces la resursele din mintea inconstienta

Meditatiile ghidate pe care le vei face:

1,2,3. Exercitii de prezenta in corp, respiratie, miscare

4. Meditatie de regenerare a corpului si somn linistit

5. Meditatie de eliberare de emotii si stres

6. Exercitiu pentru incredere in sine

7. Exercitiu pentru crearea locului de siguranta si putere

8. Meditatie pentru iertare

9. Meditatie pentru vindcarea relatiei cu mama

10. Meditatie pentru Onorarea familiei 

11. Meditatie pentru schimbare de convingeri limitative

12. Meditatie pentru regenerare corp si intinerire

13. Vindecarea copilului interior

14. Accesarea starii de apartenenta la INTREG

15. Purificare si vindecare cu lumina

16. Meditatie de conectare su SINELE

17. Meditatie Generativa pentru implinirea obiectivelor

18. Meditatie pentru iubire de sine

19,20 Meditatii surpriza

 • Agenda precisa de lucru, cu teme clare de urmarit zilnic 49 de zile
 • O multime de informatii despre mintea umana, emotii, stari
 • Grup de lucru secret, in care vor fi si liveuri, in care poti pune intrebari sau feedback si vei colabora cu colegii tai

Ai ocazia sa faci toate astea in timpul tau, de acasa. Am insa pretentia sa iti acorzi cca o ora pe zi de lucru, pentru ca voi fi pretentioasa. Doresc pentru tine ca la finalul acestui program sa poti accesa cu usurinta stari de performanta, schimbari in ceea ce priveste modul de a-ti trai viata, de a face alegeri sau a te simti. Iar asta nu merge fara putina munca si constientizare.

Eu iti voi da in schimb un pachet consistent care te invata pas cu pas cu sa devii ceea ce doresti, sa fii prieten cu mintea mea si sa iti dezvolti capacitatea de a crea.

Acest program iti ofera un pachet substantial de tehnici pe care le vei putea folosi si ulterior.

✍ Programul Scolii de Reprogramare mentala:

Vor fi 7 webinarii de cate 3 ore la care primesti teorie, explicatii, scurte exercitii impreuna si temele pentru saptamana urmatoare, astfel:

Webinar 1. Structura mentala – constientizare si focusare (28 septembrie, orele 18.30-21.30)

Introducere in aspectele neurologice ale creierului si modul in care creierul prelucreaza informatia
 Aspecte teoretice despre conexiunea minte-corp
 Modalitatea de formare a gandurilor si preluarea controlului asupra lor
 Constientizarea propriului stil de gandire si viata
 Tehnici de mindfullness, dezvoltarea atentiei si prezentei
 Atentie asupra corpului si exercitii pentru corp (alimentatie, curatire energetica, imbunatatirea energiei)
Meditatie finala de grup, pentru deschiderea spre schimbare

 

Webinar 2. Gestionarea emotiilor (05 octombrie, orele 18.30-21.30)

 Intelegerea emotiilor si constientizarea lor
 Stresul si recunoasterea nivelului de stres la care te afli
 Gestionarea factorilor care declanseaza emotiile
 Eliberarea rapida de emotii (in maxim 2 minute poti scapa de orice emotii negative)
 Exercitii de intelegere a legaturii intre minte-corp-emotii
Teorie si practica. Tehnici de accesare rapida a starii de calm, siguranta, liniste interioara

 

Webinar 3. Reactii inconstiente, modificare comportament neproductiv (12 octombrie, orele 18.30-21.30)

Acum vei afla impactul pe care istoria personala – evenimentele din trecut, invataturile primite iti impacteaza modul de alegere, traire, comportament. Acum inveti sa schimbi modul de gandire si reactie.

 Constientizarea reactiilor nepotrivite (iritare, teama, blocaj, incongruenta)
 Intelegere si schimbare factori declansatori
 Elemente despre somatizari, vibratia personala, ritm

 

Webinar 4. Stil de gandire – convingeri limitative, filmul mental din spatele mintii sau de ce facem ceea ce facem (19 octombrie, orele 18.30-21.30)

 Constientizarea si schimbarea modului in care pana acum ti-ai pus piedica de la a te simti liber, de la a avea succes sau bani, de la a-ti implini visele
Depistare convingeri limitative si modalitati de schimbare
 Meditatie ghidata de schimbare a convingerilor
 Tehnica rapida de schimbare a convingerilor

 

Webinar 5. Sufletul si impactul povestii familiei asupra ceea ce esti, gandesti si simti (26 octombrie, orele 18.30-21.30)

Acesta e modulul cu cel mai mare impact emotional, dar cu asezarea la un nivel mai profund.

 Constelatii familiale – cea mai profunda si transformatoare tehnica de vindecare. Despre cum povestea familiei te impacteaza, chiar daca nu cunosti cu adevarat intreaga istorie
 Despre loialitati, legatura cu parintii si importanta asezarii relatiei cu ei in suflet
 Meditatii ghidate de vindecare a relatiei cu parintii si familia

 

Webinar 6. Stari de performanta  – de aici incepem sa construim performanta (02 noiembrie, orele 18.30-21.30)
Vom vorbi, trai si construi:

 Incredere in sine
 Starea de congruenta – cum sa spui NU fara teama de a fi respins, cum sa te simti liber sa FI in orice imprejurare
 Starea de centrare, de revenire in centrul fiintei tale
 Cum sa gandesti si sa proiectezi propriile vise in acord cu Sine tau

 

Webinar 7. Stari de performanta avansate(09 noiembrie, orele 18.30-21.30)

 Iubire de sine / stima de sine
 Starea de apartenenta si acces la abundenta
 Starea de flux
Intalnire finala: 16 noiembrie – 2 ore de inchidere oficiala si feedback al programului
Remember si structurare informatie teoretica
Feedback final

Costul cursului

Costul întregului program este: 1150 lei, la plata integrală 

sau 2 rate de 600 lei, prima platita la începutul cursului, cea de-a doua la întalnirea 4

🎯Dar pentru ca doresc sa ajunga acest curs la cat mai multe persoane, daca vii cu un prieten platiti fiecare cate 1000 lei 


🎁BONUS
: pana in 5 septembrie, ora 24:00 te poti inscrie cu reducere de 450 lei, adica 700 lei pentru intregul Program.

Sau, daca vii cu un prieten platiti fiecare cate 600 lei pentru intregul Program.

Ce ai de facut pentru a te inscrie si a avea acces acum la toate aceste informatii la acest pret:

👉ne trimiti un e-mail la adresa office@psiholistart.ro cu mentiunea: Inscriere SRM cu reducere

si

👉faci plata (integral sau prima rata), mentionand – Scoala de reprogramare mentala in Contul:
SC PSIHOLISTART SRL
CUI: 29434733
RO16RZBR0000060014319051
Banca Raiffesen Bank Timisoara

si ne trimiti confirmarea platii si datele de facturare pe adresa: office@psiholistart.ro

Locul va fi rezervat in momentul platii.

Daca ai intrebari, le asteptam cu drag pe: office@psiholistart.ro

 

Alege sa fii propriul tau stapan!

Be Power with Grace!

Formular de inscriere Telefonic: (004) 0745 388 046 Email: office@psiholistart.ro