Despre noi

Despre noi

Psiholistart – Centrul de dezvoltare personala

PsiHolistArt este inainte de toate un stil de viata. In urma pregatirii si experientei pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, ne-am intarit convingerea ca nu te poti dezvolta suficient, nu iti poti gasi echilibrul interior neglijand o parte a sistemului MINTE-CORP-SPRIT. In aceeasi idee, pe oricare din aceste parti o cizelezi, influentezi restul sistemului. Si toate acestea, in contact cu intregul univers, influentat si influentand tot ceea ce ne inconjoara.

Am invatat ca dezvoltarea personala este o arta. Colorezi intr-o parte, stergi in cealalta, pana cand poti sa privesti tabloul tau si sa simti implinirea, linistea, multumirea…tabloul numit VIATA…. asa s-a nascut sigla noastra.

Dupa o experienta de cativa ani alaturi de alti colaboratori, dupa cativa ani de cautari spirituale si dezvoltare personala, ne-am infiintat ca Centru de dezvoltare personala, tocmai sa calauzim pe toti acei care doresc mai mult de la viata lor. Am creat cu mult suflet: o idee si o imagine – PsiHolistArt, un Centru cu cabinete si sali de curs aranjate cu propriile maini si cu mult suflet, pregatite pentru toti acei care vor sa ne treaca pragul si nu in ultimul rand, un stil propriu si unic de a sustine cursuri si workshopuri, aproape de oameni si de sufletul cu care ne calca pragul.

Un corp relaxat inseamna o minte relaxata. Am creat un ambient placut, in siguranta, in care poti sa te simti bine, intr-un mediu cald, in care vrei sa revii: la sedintele de psihoterapie, la cursuri, intalniri tematice, meditatii.

Periodic organizam „Ceaiul cu suflet”, o seara cand deschidem portile pentru toti cei care au fost la cursurile noastre, pentru cei care au gasit in acest loc o ancora a starii de bine, pentru cei care simt nevoia de revenire Acasa. Te asteptam sa ne povestim!

Ne gasesti la Centru, ne gasesti pe Facebook  – pagina oficiala, sau pentru Timisoara – Comunitatea psiholistart. Acest grup are viata proprie, prin live-uri, teme de lucru, informatii, Ora de psihoterapie si multe altele. 

Din 2020 am deschis portile publicului larg prin intermediul internetului. Ai acum ocazia sa fii parte din grupul nostru frumos de oriunde te-ai afla.

Iti stam alaturi prin workshopuri, Cursuri de formare in NLP, Ateliere si tabere de dezvoltare personala. Iar daca participarea la un grup de dezvoltare personala nu e potrivita pentru felul tau de a fi, poti beneficia de sprijin unu la unu in sedinte de coaching sau psihoterapie:

CURSURI de dezvoltare personala – vei invata cum sa faci schimbari in viata ta, cum sa treci mai usor peste problemele e care le ai acum, cum sa iti indeplinesti visele, ba chiar sa creezi altele noi:

  • Ateliere de Dezvoltare personala – Timisoara (15 intalniri de 4 ore), Iasi, Pitesti, Bucuresti, Sibiu (3 intalniri de 3 zile)
  • Formare standard in Programare Neuro-Lingvistica (Basic-NLP, NLP PractitionerNLP Master)
  • Exclusive NLP – un Program ONLINE de crestere si performanta 
  • Grand Master Development – o serie de 7 cursuri pentru avansati
  • Scoala de reprogramare mentala – un program de suflet, cu 7 saptamani de meditatii si practica intensa
  • Constelatii familiale – calatorii spre suflet, cu schimbari profunde si magice
  • Tabere de dezvoltare personala in tara si Grecia
  • Intalniri saptamanale tematice (socializare, grupuri de discutii, dezbateri pe teme de dezvoltare personala)
  • Cursuri de spiritualitate
  • Cursuri destinate companiilor (Gestionarea stresului, Gestionare echipe, Echipe performante,  etc.)

Psihoterapie, Consiliere psihologica, Coaching

– sedinte in cabinet (anxietate, atacuri de panica, fobii, depresii, stres, boli psihosomatice, adictii, suport in atingerea obiectivelor, gestionarea relatiilor, dezvoltare personala, terapie de cuplu, hipnoterapie, regresii etc.)
– sedinte on-line – pentru persoanele care nu se pot deplasa sau sunt din alte localitati decat Timisoara (sedintele se efectueaza pe baza de programare, pe Skype)

Pentru programare si informatii…Click aici.