Instrumente profunde de schimbare

Una din marile probleme ale societății de azi (preponderent în marile orașe) este stresul, agitația, alergătura după „a face”, uitând să trăim viața la potențialul nostru adevărat. Cu cât acțiunea predomină, cu atât e mai greu să fii în contact cu propriile resurse, cu atât e mai greu să ai o stare de bine, de mulțumire. Deseori în cursurile pe care le susțin încep prin a-i învăța pe participanți pas cu pas starea de prezență, ca mai apoi să învețe să își acceseze cu ușurință mintea inconștientă. 

De ce e utilă accesarea inconștientului? Pentru că acolo sunt resursele noastre incredibil de valoroase, acolo sunt capacitățile de mult uitate și capacitatea de vindecare…. fizică și psihică.

Desigur, în urma experienței personale, în terapiile individuale cu clienți și cursurile de dezvoltare personală… toate astea însumând 15 ani de experiență, mii de ore de cursuri și sute de persoane care au schimbat ceva în viața lor, am constatat că cele mai bune rezultate în rezolvarea de probleme de orice fel se obțin prin accesarea minții inconștiente. 

 

Ce ai de câștigat prin învățarea acestor practici:

Și pentru că negreșit e una din cele mai frumoase și facile căi de lucru cu propria persoană, te invit la Webinarul Instrumente profunde de schimbare: Mindfulness, Hipnoza-Autohipnoza, Meditația!

 

Ce vei afla: 

Iar surpriza va fi ca vom face impreuna o meditatie ghidată.

Lidia Cotoșman

[activecampaign form=31]