Workshop de Constelații familiale

Mișcarea sufletului

Timișoara: 1-2 iunie

București: 11-12 mai 

Metoda Constelațiilor familiale este cea mai profunda formă de vindecare (mai mult decât o terapie), o metoda din ce în ce mai căutată și atractivă pentru cei care doresc să se așeze altfel în viața proprie. Serialul Un alt Sine, de pe Netflix a contribuit enorm la prezentarea acestei metode în România (îți recomand acest film), așa încât acum înscrierea la astfel de evenimente se face cu mult înainte de a fi anunțate, iar locurile se epuizează rapid. 

Cu respect și recunoștință te invit să onorăm ce e de onorat, să vindecăm ce e de vindecat să lucrăm diferite teme care vor fi aduse în discuție și bineînțeles să ne conectăm cu respect la sufletul nostru și Câmpul din care facem parte.

_______________

O călătorie în profunzimea sufletului

Dacă:
👉te simți blocat sau viata ta nu e asa cum îți dorești
👉simți că nu ești acolo unde ai vrea să fii sau nu ai liniștea și împăcarea pe care ai dori-o
👉nu reușești să îți trăiești viața cu toată inima și la întregul potențial
👉ai dificultăți în găsirea sau păstrarea unui partener
👉ai dificultăți în a crește profesional, financiar sau personal
👉sau orice aspecte din viata ta (personale sau profesionale) la care vrei sa lucrezi, te aștept cu drag!
 
P𝐮𝐫𝐭𝐚̆𝐦 𝐜𝐮 𝐧𝐨𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐢̂𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞: lucruri nespuse, pierderi, decese, avorturi, traume, suferințe. În aceste condiții e greu să rezolvi diverse probleme pe care le ai, ducând întregul bagaj, trezindu-te că îți e greu să ai o relație, că îți e greu să faci bani, că suferi de o boală sau simți că nu te afli în locul tău.
 

Uneori, problemele pe care le avem sau lucrurile care ne preocupă se rezolvă gândindu-ne la ele, sau povestindu-le și analizându-le, alteori nu merge așa … părând ceva mai profund de atât. Iar când se întâmplă asta e nevoie 𝕤𝕒̆ 𝕞𝕖𝕣𝕘𝕚 𝕕𝕚𝕟𝕔𝕠𝕝𝕠 𝕕𝕖 𝕔𝕖𝕖𝕒 𝕔𝕖 𝕡𝕠𝕒𝕥𝕖 𝕞𝕚𝕟𝕥𝕖𝕒 𝕔𝕠𝕟𝕤̗𝕥𝕚𝕖𝕟𝕥𝕒̆ 𝕤𝕒̆ 𝕚̂𝕟𝕥̗𝕖𝕝𝕖𝕒𝕘𝕒̆. Atunci 𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐚̆𝐦 𝐥𝐚 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭, 𝐥𝐚 𝐟𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐞 𝐚𝐬̗𝐞𝐳𝐚𝐭 𝐬𝐚𝐮 𝐧𝐮. Iar metoda Constelațiilor familiale este de departea cea mai profundă și transformatoare.

Constelațiile familiale sunt de multe ori magie în eliberarea sufletului de toate aceste bagaje. Atunci cand ceva nu merge, atunci cand nu sunt sufieciente caile terapeutice, Constelatiile familiale merg dincolo de ce intelege mintea, vindecand, asezand, alinand.

 
👉 Te invit să descoperi dreptul la viață, la iubire printr-o călătorie în sistemul familial, în lucrurile profunde sau dincolo de cunoscut, prin Metoda Constelațiilor familiale.
  

Mișcarea sufletului - un workshop cu adevărat profund și transformator

_______________

Ce teme pot fi abordate și vindecate:

Despre Constelații familiale:

👉 Ne vom conecta la Câmpul familial, ne vom uita cu smerenie și iubire la acele lucruri care sunt pregătite să fie văzute, permițănd vieții să curgă, permițându-ți să trăiești liber și viu în propria viață.

 
*** 𝑴𝒆𝒕𝒐𝒅𝒂 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒕𝒆𝒍𝒂𝒕̗𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒊𝒂𝒍𝒆 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒐 𝒕𝒆𝒉𝒏𝒊𝒄𝒂̆ 𝒕𝒆𝒓𝒂𝒑𝒆𝒖𝒕𝒊𝒄𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒈𝒓𝒖𝒑, 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒊̂𝒏 𝒑𝒓𝒊𝒎 𝒑𝒍𝒂𝒏 𝒊𝒎𝒑𝒂𝒄𝒕𝒖𝒍 𝒅𝒊𝒏𝒂𝒎𝒊𝒄𝒊𝒊 𝒓𝒆𝒍𝒂𝒕̗𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒊𝒂𝒍𝒆 𝒂𝒔𝒖𝒑𝒓𝒂 𝒎𝒐𝒅𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒏𝒆 𝒕𝒓𝒂̆𝒊𝒎 𝒂𝒔𝒕𝒂̆𝒛𝒊 𝒗𝒊𝒂𝒕̗𝒂. 𝑰̂𝒏𝒕𝒆𝒎𝒆𝒊𝒆𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆𝒊 𝒎𝒆𝒕𝒐𝒅𝒆 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝑩𝒆𝒓𝒕 𝑯𝒆𝒍𝒍𝒊𝒏𝒈𝒆𝒓(Germania).
 
Mai multe informații despre metoda găsiți aici: www.theknowingfield.com
 

Conștiinta sistemică operează în afara timpului și spațiului. După Bert Hellinger (creatorul tehnicilor de terapie numite Constelații familiale), sistemele umane, respectiv famililale funcționează după „legile iubirii”. Atunci când una sau mai multe din aceste legi este încălcată viața nu mai curge liber și lin din generație în generație. Din iubire și loialitate generațiile ulterioare caută readucerea la normalitate si așezarea într-un mod sănătos. Iar acest lucru se întâmplă prin crearea unui simptom (probleme, greutăți, boala, blocaje, relații defectuoase etc.).

Readucerea lucrurilor la normal prin respectarea legilor iubirii are efecte vindecătoare în întregul sistem. Astfel că nu numai persoana care lucreaza problema resimte vindecarea ci toti cei care sunt implicați.

_______________

Cum vom lucra:

Workshopul Mișcarea sufletului este în totalitate unul experiențial. Ce vom face:

👉explicații teoretice
👉meditatii de reconectare cu sufletul, parintii, povestea familiei
👉 ritualuri la care vor avea ocazia sa experimenteze toti participantii
👉constelații familiale individuale, în care persoana care va dori să lucreze va prezenta pe scurt problema ce se dorește a fi rezolvată și câteva date care vor fi necesare din istoria familiei.
 
𝗠𝗲𝘁𝗼𝗱𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲: dintre participanți vor fi alese persoane care să reprezinte elemente ale constelației, care vor exprima prin experimentarea directă, trăirile apărute în câmpul conștient. Prin împărtășirea acestor senzații și exprimarea unor fraze vindecătoare, câmpul va fi așezat spre vindecarea sufletului.

Chiar și acele persoane care nu vor lucra propria constelație vor avea propriile insighturi, vindecări sau răspunsuri la situațiile de viață, astfel participarea la acest workshop nu este condiționată de aducerea unei probleme personale în discuție.

În funcție de tipul problematicilor prezentate, în timpul alocat vor putea fi efectuate maxim 8-10 Constelații.

meditații de reconectare cu sufletul, părinții, povestea familiei

câteva ritualuri la care vor avea ocazia să experimenteze toți participanții

constelații familiale individuale

Persoana care va dori să lucreze va prezenta pe scurt problema ce se dorește a fi rezolvată și câteva date care vor fi necesare din istoria familiei.

1-2 iunie: Timișoara, Centrul Psiholistart, Str. Coriolan Băran nr. 22

11-2 mai: București,Ellas Center for Welbeing, Intrarea Str. Arthur Verona

Sâmbătă și duminică, între orele 10:00-18:00, cu pauză de masă de o oră și un sfert și pauze scurte de cafea

_______________

Facilitator: Psih. Lidia Cotoșman

  • Facilitator Constelații familiale
  • Master Trainer NLP
  • Consultant Panorama Socială
  • Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Terapie Ericksoniană și Hipnoză clinică, atestat COPSI
  • Organizator și coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP în Timișoara, Pitești, Sibiu, Iași, Cluj Napoca
  • NLP Practitioner și Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP și EANLP
  • coach NLP format de Michael Carroll și John Thompson
  • peste 800 ore de formare suplimentară in psihoterapie din diferite forme cu traineri romani si internationali
  • peste 4500 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personală și formare în NLP, tabere interne și internaționale NLP
  • experiență în peste 50 grupuri de formare în NLP, Ateliere de Dezvoltare personală și Tabere de dezvoltare personală
_______________

Investiție:

Costul Workshopului este: 600 lei (2 zile de lucru) 

În situația în care sunt 2 membri ai aceleiași familii (părinți, frați, copii, soț/soție), al doilea participant va avea reducere de 50%.

La acest gen de workshopuri numărul de locuri este limitat, astfel încât este necesar să îți rezervi locul din timp. 

Pentru înscriere completează formularul de mai jos. In mod automat vei primi un email cu detalii despre modalitatea de plată. Dacă nu ai primit nimic, te rugăm să verifici dacă nu a intrat in SPAM. 

Dacă nu îl găsești, sau ai întrebări suplimentare, poți să ne contactezi pe adresa: [email protected] și în cel mai scurt timp vei primi răspuns.

Locul va fi rezervat ferm după efectuarea plății, iar locurile se vor ocupa în ordinea efectuării plății.

 Dacă dorești să participi dar intenționezi să plătești mai târziu, anunță-ne. Altfel vom da locul altei persoane care dorește să participe.

Te așteptăm cu drag !

Mișcarea sufletului - un workshop profund și transformator

Zile
Ore
Minute
Secunde