Tabăra Vindecarea copilului interior, Grecia 2021

din 28 august

_______________

O tabără cu tradiție

Știi sentimentul ăla ca după un an și jumătate de viață dată peste cap și după o iarnă lungă rău, abea aștepți să mergi la mare? Să te întinzi ca o plăcinta la soare, să auzi valurile sau vântul, să lași soarele să se joace pe pielea ta? Noi da… în mintea noastră suntem deja acolo 😊.

După un an și jumătate de ieșit cu teamă, de lucrat online sau de forțat reziliența suntem asaltați de întrebarea: Mergem în Tabăra în Grecia? Mergem dragilor, pentru a 13-14 oară (nici nu mai știu de când rezervăm ultima săptămână din august pentru asta, cu drag, întregul an: jumătate de an înainte despre cum o să fie, jumătate de an după despre cum a fost😊).

Așa că în acest moment avem deja ocupate jumătate din locuri, pentru că o mare parte din cei care au fost, revin.

Acum, deschid oficial rezervarea concediului preferat: Tabără, oameni, mare, dezvoltare personală, jocuri pe plajă. Am rezervat întregul hotel din 28 august până în 4 septembrie și am început pregătirea materialelor pentru:

Fiecare avem un copil interior, chiar dacă îl reprezentăm ca un copil din primii ani ai vieții, sau reprezentăm vise din copilărie sau atitudini jucăușe, el e acolo. Acel copil care a râs la același banc de 10 ori, care a vrut să se facă astronaut, cercetător, medic, musafir 😊.

Dar acel copil poate a simțit neglijența, rușinea sau vinovăția, a fost comparat sau respins, a simțit nevoia de protecție atunci când nu s-a putut sau a fost vulnerabil într-o lume mare și respingătoare. Iar toată această durere ai îngropat-o pentru a te proteja. Ascunderea durerii nu o vindecă, dar apare deseori în viața ta de adult, prezentându-se ca suferință în relațiile actuale sau dificultăți în satisfacerea propriilor nevoi. Când e așa, te uiți la partea neglijată din tine, la Copilul interior. Cred că orice formă de vindecare, pentru a fi consistentă și stabilă trece pe la Copilul interior.

Dacă ai blocaje, emoții care nu știi de unde vin, rețineri în a crea sau a duce la împlinire vise sau poate chiar rețineri în a crea vise, e vorba de acea parte din tine care are nevoie de atenție. Acea parte, care nu are curajul să pășească în lumea adulților, nu are curajul și încrederea să se exprime, de teamă să nu fie abandonat, respins, penibil sau rușinat.

Când ai probleme și nu iese totul așa cum îți propui poți să dai vina pe ghinion, pe ceilalți, pe viață. Suferi, cumva le rezolvi, însă nu te gândești că în mare parte problemele sunt creația inconștientului tău.

În interiorul tău există un copil….un copil care suferă, care a stabilit la un moment dat ce e bine și ce e rău, un copil care și-a stabilit drumul în viață. Este acel copil care ai fost odată și care deține toate traumele, durerile, dezamăgirile, furiile, tristețea, criticile. Îl putem numi copilul interior, Sinele interior, Esența interioară sau cum vrei.

Acest copil nu își dorește decât apreciere și iubire, însă pentru că nu le-a primit așa cum a avut nevoie la un moment dat, suferă în continuare, iar ca adulți avem parte de: blocaj în comunicare, neîncredere, boală, emoții negative, amânarea lucrurilor, probleme alimentare, probleme de relație, neiubire de sine, sărăcie, accidente etc. E acel lucru care te ține pe loc, oricât ai vrea sa te dezvolți, fără să fii capabil să atingi libertatea și liniștea interioară pe termen lung.

Prin vindecare simți cum te eliberezi, începi să fii TU, iubindu-te, cunoscându-ți valoarea.

Așa că hai cu noi in Grecia, să ne jucăm, să vindecăm, să ne bucurăm de mirosul mării și albastrul ei indescriptibil, să mâncăm mâncare grecească …si mai ales, să lucrezi cu tine în siguranță, simțindu-te conținut și acceptat.

Tabăra din Grecia - o tabără cu tradiție de 14 ani
Vindecarea copilului interior

_______________

Ce vom face:

Cum vom face:

👉 discuții interesante, păreri împărtășite, analize personale;

👉tehnici de schimbare rapidă (imagerie ghidată, NLP, Carduri Points of You, Panorama socială, ritualuri din Constelații familiale, jocuri, concursuri);

👉5 ore și jumătate de curs intensiv/zi, special creat pentru a învăța și schimba inteligent și rapid;

👉material de curs consistent și atrăgător, care cuprinde inclusiv tehnicile pe care le lucrăm – material accesibil doar pentru cei care participă la această tabără;

👉meditații seara, pe malul mării – cei care ați mai fost știți despre trăirile pe care le obțin și efectele acestora

👉jocuri pe plajă, concursuri distractive, timp de plajă și baie;

👉soare, mare, mâncare cu specific grecesc (știi iaurtul acela cremos de la micul dejun? … sau musaka, felurite mâncăruri de vinete, miros de măsline sau oregano … și bineînțeles pește … la alegere … alături de mirosul și culoarea mării?);

👉distracție și noi prieteni … pentru că trebuie să îți spun că în astfel de tabere chiar se leagă prietenii;

👉o zi total liberă pentru vizitarea minunatelor locuri din Peninsula Pelion (știi că există acolo un platan vechi de 1000 de ani?), posibilitatea de a face o excursie cu vaporul spre insula Skiatos, sau închiriere bărci și plimbat pe mare… orice, pentru că e concediul tău.

👉odihnă și încărcarea bateriilor … și vii ALTFEL

Tabăra Vindecarea copilului interior, Grecia 2021

Programul taberei Vindecarea copilului interior

Pentru că ne-am gândit la tine, la cum ți-am putea simplifica facilitarea obținerii concediului, vei pleca vineri seara sau sâmbătă dimineața și te vei întoarce duminică dimineata cel târziu, astfel că nu va trebui să îți iei decât o sătptămână de concediu … atât de plin, atât de frumos, astfel:

 • începând cu ora 14.00 – primirea și cazarea participanților
 • 20:00-21:00 – deschiderea oficială a taberei, cunoașterea colegilor, stabilirea programului și aspecte organizatorice. E necesar să fii, pentru că fiecare are locul său special în această tabără!

– 8:30 – 9:00 – mic dejun
– 9:00 – 11:30 – program de plajă, program liber
– 11:30 – 15:00 –  curs
– 15:00 – 19:30 – masa, program liber, plajă
– 19:30 – … 2 ore curs, stabilite în fiecare zi: pe plajă transă/meditație pe malul mării sau 2 ore de curs pe terasa noastră

Program liber (poți vizita, merge cu vaporul pe Skiatos, vizita alte plaje sau pur și simplu să dormi)

– 8:30 – 9:00 – mic dejun
– 9:00 – 11:30 – program de plajă, program liber
– 11:30 – 15:00 –  curs
– 15:00 – 19:30 – masa, program liber, plajă
– 19:30 – … 2 ore curs, stabilite în fiecare zi: pe plajă transă/meditație pe malul mării sau 2 ore de curs pe terasa noastră

– 8:30 – 9:00 – mic dejun
– 9:00 – 11:30 – program de plajă, program liber
– 11:30 – 15:00 –  curs
– 15:00 – 19:00 – masa, program liber, plajă
– 19:00-20:30 – închiderea oficială a taberei
– 20:30 – cina de „rămas bun”

 • 8:30 – 10:00 – mic dejun, plajă, rămas bun 
 • până la ora 13.00 predarea camerelor și plecarea spre casă (sau alte locații :))

Programul este flexibil, iar orele stabilite pot fi schimbate în functie de dorintele voastre (numarul de ore este fix)

Locație:

Am ales pentru a 9-a dată să mergem în același loc:

Grecia, Chorefto – Pelion, Hotel Cleopatra….detalii aici

 De ce am ales așa?

 • în primul rând pentru că locația este una destul de izolată, astfel încât avem parte de liniște pentru curs și plajă privată;
 • terasa și împrejurimile sunt aranjate, curate și pline de flori
 • întregul hotel este curat și frumos, este al nostru în această perioadă și….așezat pe plajă
 • gazdele (Zoe și Ianis) sunt cele mai primitoare și amabile gazde pe care le-am întalnit (trebuie să vă spun că hotelul este al lor, o frumoasă famile în care domnește iubirea…transmisă pe toate căile :)), iar micul dejun – inclus în prețul cazării, gustos și hrănitor, servit chiar de stăpânii casei
 • statiunea este foarte mică, fără cluburi cu muzică înnebunitoare, însă cu câteva taverne la care se mănânca foarte bine și ieftin mâncare cu specific grecesc
2037337
DSC_0885_0
breakfast3

Nu știu dacă am pomenit de toate avantajele, o să te convingi la fața locului dacă mai e ceva.

Chorefto se află pe Peninsula Pelion, unul din cele mai minunate și magice locuri de odihnă din Grecia. Are stațiuni de ski pentru perioadele de iarnă, iar de jur împrejur e înconjurat de o mare albastră, cu plaje perfecte. Deci ai parte de munte și mare în același timp. Pelionul este livada de meri a Greciei, cu export important (am găsit mere de acolo chiar la magazinul meu din colț, în Timișoara :)). Vei vedea merii pe traseul tău, când vei traversa muntele.

_______________

Trainer: Psih. Lidia Cotoșman

 • Facilitator Constelații familiale
 • Master Trainer NLP
 • Consultant Panorama Socială
 • Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Terapie Ericksoniană și Hipnoză clinică, atestat COPSI
 • Organizator și coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP în Timișoara, Pitești, Sibiu, Iași, Cluj Napoca
 • NLP Practitioner și Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP și EANLP
 • coach NLP format de Michael Carroll și John Thompson
 • peste 800 ore de formare suplimentară in psihoterapie din diferite forme cu traineri romani si internationali
 • peste 4500 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personală și formare în NLP, tabere interne și internaționale NLP
 • experiență în peste 50 grupuri de formare în NLP, Ateliere de Dezvoltare personală și Tabere de dezvoltare personală

Co-trainer: Psih. Bălan Doru Constantin

balan
 • psiholog
 • Consilier de dezvoltare personală
 • NLP Practitioner, dubla certificare: ITANLP, ARONLP si EANLP
 • Master NLP, dubla certificare: ARONLP si EANLP
 • Psihoterapeut în supervizare în Psihoterapie integrativă
 • peste 800 ore dezvoltare personală, participări la workshopuri 
 • Director administrativ Centrul Psiholistart Timisoara 
 • organizator și asistent tabere dezvoltare personală
 • Consilier în cadrul Centrului Psiholistart
_______________

Ce spun foștii cursanți

_______________

Investiție:

(prețurile sunt în euro, cuprinzând: cost curs, materiale, cazare în camera de 2 locuri și mic dejun):

1. Early booking: înscriere pănă în 20 iunie
210 (cazare+mic dejun)+ 250 (Curs): Total 460 euro

2. Prețul normal: înscriere între 20 iunie-10 august
210 (cazare+mic dejun) + 300 (Curs): Total 510 euro

3. Întârziați: înscriere după 10 august
210 (cazare+mic dejun)+ 350 (Curs): Total 560 euro
Cu mențiunea, că e foarte posibil ca până la această dată să nu mai fie locuri.

VIP: persoanele care au mai fost la cursurile PsiHolistArt beneficiaza de 20 euro reducere la taxa de curs, astfel: 210 (cazare) + 230/280/330 (Curs, în functie de perioada de inscriere), astfel: total (curs si cazare cu mic dejun): 440/490/540 în funcție de perioada de înscriere

Prețul unei camere single: 45 euro/noapte – total cazare 315 euro

Prețul în camera de 3: 25 euro/noapte – total cazare 175 euro (această e o opțiune suplimentară și poate fi oferită doar dacă există 3 persoane care doresc acest tip de cazare. Sunt 2 camere de acest tip)

Costurile de curs se plătesc la un curs prestabilit de 4,9 lei/euro.

Transportul îl vom face cu mașini proprii. În momentul definitivării listei înscrișilor, facem împărțeala pe mașini, astfel că vor fi 3-4 persoane într-o mașină. Costurile de transport/mașină sunt intre 230-300 euro dus-întors, în funcție de consum și locul plecării.

Ce primești:

_______________

Formular înscriere

Până plecăm mai sunt:

Zile
Ore
Minute
Secunde