Constelații familiale - Ritualuri sistemice

VINDECAREA RELAȚIEI CU MAMA și ONORAREA LINIEI FEMININE

30-31 martie 2024

_______________

Atelier de Constelații familiale altfel - Ritualuri sistemice Vindecarea relației cu mama și onorarea liniei feminine

Când vine vorba de începutul primăverii, luna martie este darul pe care natura ni-l face pentru renaștere. Natura revine la viața, noi oamenii revenim la viață… promisiune pentru noi începuturi. Și în mijlocul acestui dans al naturii este Ziua Mamei – o ocazie de a onora și a celebra ființa unică și specială care ne-a dat viața.

Indiferent care este relația cu mama, indiferent dacă mai este sau nu pe aceste meleaguri, indiferent dacă am cunoscut-o sau nu ea ne-a dat viață. Când poți vedea și recunoaște măreția a ceea ce ți-a dat, poți primi cu adevărat viața. Când poți să o primești în inima ta ca mamă a ta, poți să trăiești viața la întregul potențial… din toată inima.

Vom dedica întâlnirea de Constelații familiale din luna martie mamei și femeilor din neam printr-un Atelier altfel:

Ritualuri sistemice și Constelații familiale – Vindecarea relației cu mama și onorarea liniei feminine,  la care te aștept cu recunoștință și smerenie. 

𝐏𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐟𝐢 𝐚𝐬̗𝐞𝐳𝐚𝐭̗𝐢 𝐢̂𝐧 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭 𝐬̗𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐚̆𝐜𝐚𝐭̗𝐢 𝐜𝐮 𝐧𝐨𝐢 𝐢̂𝐧𝐬̗𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐚𝐭𝐮𝐧𝐜𝐢 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐚𝐝𝐞𝐯𝐚̆𝐫𝐚𝐭 𝐚𝐦 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭 𝐩𝐚̆𝐫𝐢𝐧𝐭̗𝐢𝐢 așa cum sunt, fără să dorești să fi fost altfel, când poți să vezi darul numit viața, pe care ei ți l-au dat, la adevărata valoare și sacralitate.

Dragă mamă, te iau în inima mea!

Viața o luăm de la cei doi părinți: mama și tata.

De la MAMA luăm succesul și abundența, modul de relații și viziunea asupra vieții în general. Atunci când din diverse motive respingem mama, sau avem așteptări ca ea să fi fost altfel sau pur și simplu trăim un dor imens pentru ceva ce nu am simțit respingem ceea ce vine de la ea – adică viața proprie la potențialul adevărat. Iar asta e deseori din poziția unui copil rănit.

Atunci când din diverse motive mama nu poate fi prezentă 100% (și de regulă se întâmplă așa) apare mișcarea înteruptă, iar atunci simțim un mare gol care afectează curgerea fluxului vieții. Iar ca urmare, poate simțim greutate în a avea sau menține o relație, anxietate, frustrare, nemulțumire, poate chiar renunșarea la a avea copii. Putem resimți teama de abandon sau respingere, teama de a nu ne face de rușine sau de judecată, stima de sine scăzută sau imposibiliatea de a spune deschis ce dorim și multe altele. Alteori, nici mama nu a avut o relație cu propria mamă, iar noi, ca și copii căutăm să reașezăm lucrurile.

Oricum ar fi, chiar daca acum nu ai o relație bună cu mama sau ea nu mai este printre noi, chiar dacă nu vorbești cu ea sau ea e bolnavă, lucrurile pot fi așezate pentru că e despre tine… despre cum așezi în inima ta, din postura de adult… o muncă interioară. Iar vindecarea se simte cu atât de multă așezare. 

Vindecarea relației cu mama reprezintă reconectarea cu viața.

Este vremea schimbării și creșterii personale altfel… în care putem să ne înfășurăm cu frumusețea vieții și a lumii care se trezește din nou la viață.

_______________

Ce vom face în Atelierul Vindecarea relației cu Mama și Onorarea liniei de femei

În cele 2 zile de Atelier vom crea cadrul prin care să privim fără judecată sau resentimente, fără vulnerabilizare sau victimizare – ca adult care poate primi cu recunoștință darul vieții și a onora mama și 7 generații de femei. Pentru că am prevăzut ca acest Atelier sa fie diferit, cca jumătate din timp îl vom aloca ritualurilor în care vei lucra personal, iar jumătate din timp îl vom aloca Constelațiilor individuale. În funcție de timpul de lucru, propun:

Meditații de vindecare a relației cu Mama

Onorarea a 7 generații de femei din linia Mamei

Ritualuri specifice pentru schimbarea și așezarea felului în care ne raportăm la Mama

Ritual de primire a vieții de la Mama

4-5 constelații familiale individuale

Ne vom conecta la planurile subtile și profunde ale inconștientului dând timp și spațiu să se petreacă schimbarea, așezarea, reconectarea cu părțile uitate. Iar dacă ai mai fost la atelierele nostre de Constelații știi că acolo, în grup se petrece cadrul cel mai profund și conținător pentru vindecare.

Vom onora ceea ce e de onorat pentru a face loc unei vieți împlinite, în care sufletul nostru să se așeze

Vom pleca împuterniciți pentru a primi primăvara , renașterea și viața în inima noastră.

Timișoara, Centrul Psiholistart

30-31 martie 2024

Program: 10:00-18:00 cu pauza de masa si pauze de acomodare

_______________

Trainer: Psih. Lidia Cotoșman

Unul din cei mai experimentați traineri de dezvoltare personală și NLP din România, cu experiență de peste 15 ani și 25 ani de lucru individual. 

 • Facilitator Constelații familiale, format de: Barbara Morgan, Dragos Riti, Stephan Hausner, Sarah Peyton, Paola Felici.
 • Master Trainer NLP 
 • Consultant Panorama Socială
 • Teacher of Presence, format de Eckhart Tolle prin School of Awakening
 • Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Terapie Ericksoniană și Hipnoză clinică, atestat COPSI
 • Organizator și coordonator de programe NLP Practitioner ITANLP în Timișoara, Pitești, Sibiu, Iași, Cluj Napoca
 • NLP Practitioner și Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP și EANLP
 • coach NLP format de Michael Carroll și John Thompson
 • peste 800 ore de formare suplimentară in psihoterapie din diferite forme cu traineri români și internaționali
 • peste 5000 de ore susținute în cadrul cursurilor de dezvoltare personală și formare în NLP, tabere interne și internaționale NLP
 • experiență în peste 70 grupuri de formare în NLP, Ateliere de Dezvoltare personală și Tabere de dezvoltare personalăh
_______________

Investiție

Costul Workshopului este: 600 lei (2 zile de lucru) 

În situația în care sunt 2 membri ai aceleiași familii (părinți, frați, copii, soț/soție), al doilea participant va avea reducere de 50%. Aștept cu iubire cât mai multe generații de femei din aceeași familie.

La acest gen de workshopuri numărul de locuri este limitat, astfel încât este necesar să îți rezervi locul din timp. 

Pentru înscriere poți face plata cu cardul, astfel încât locul tău e rezervat automat. Dacă nu dorești să plătești acum, dar vrei să îți păstrăm  locul, trimite un email la [email protected] și anunță-ți intenția.

Locurile se vor ocupa  în ordinea efectuării plății.

Dacă dorești să participi dar intenționezi să plătești mai târziu, anunță-ne. Altfel vom da locul altei persoane care dorește să participe.

Te așteptăm cu drag !

Be power with grace

Zile
Ore
Minute
Secunde