Tabăra NLP LifeSurfing

Eliberează-te de agățări și rezistențe și curgi cu viața din starea de flow … cu grație și uimire.

Grecia, Horefto, 24-31 august 2024

De 16 ani în Grecia, de 12 ani în același loc … Tabăra noastră nici nu mai are nevoie de prezentare, pentru că oricum locurile se ocupă.

Dar pentru că încă nu am anunțat-o și mai mult de jumătate din locuri s-au ocupat, și astea din foști participanți, m-am gândit ca anul acesta să mergem mai profund în dezvoltarea noastră. Știi că toată această dezvoltare sau creștere are un scop, dincolo de a ne fi mai bine sau a lua decizii corecte, și anume de a crește spiritual, de a ne ridica vibrația și a trăi viața din toată inima. 

Anul acesta călătorim mai profund spre sinele nostru, vom mai curăți din bagajele pe care le purtăm și vom căuta să atingem starea de flow.

Așa că mergem din nou în Grecia, la plajă, la soare și la terasa noastra vestită unde ne ținem cursul la umbră, cu un frape sau limonada, răcoriți de briza ușoară și mirosul mării. Ți-am adus aminte? 😉

Foarte bine, pentru că rezervăm deja locurile pentru concediul preferat – cu tabără, prieteni, mare, dezvoltare personală, jocuri pe plajă.

Avem întregul hotel rezervat doar pentru noi…Hotelul Cleopatra, evident… în Grecia, pe Pelion.

Anul acesta ne ocupăm de rezistențe, blocaje, agățări …pentru a curge lin și gratios cu viața.

Eliberează-te de rezistențele și agățările ego-ului și fă SURF PE VALUL VIEȚII

_______________

Tabăra din Grecia cu PsiHolistArt - o tabără cu tradiție

Viața e cu provocări, piedici, uneori chiar situații amenințătoare, dar deseori cu evenimente plăcute și împliniri care par ca sunt estompate de celelalte. Dar știi deja că felul în care le primim, ne raportăm la ele și le gestionam e dirijat de mintea noastră, bazată pe învățăturile pe care le-am primit, pe concluziile pe care le-am tras cândva sau pe concluziile pe care alții (familia) le-au tras și le-au dat mai departe. Ne-am creat hărti mentale despre viață, situații, persoane, lucruri… despre orice. Iar atunci când lucrurile nu stau cum e familiar pentru noi reacționăm – uneori cu furie, alteori cu deznădejde, cu anxietate sau chiar disperare… oricum.

Eu nu știu ca vreodată, vreun lucru să fi rămas nerezolvat. Întotdeauna apare o soluție și o așezare, chiar dacă pentru moment nu e cea mai convenabilă. Uneori poți opune rezistență, alteori e de preferat să lași, să dai drumul și să te folosești de forța acelui eveniment pentru a merge mai departe sau chiar a sălta câțiva pași pe calea evoluției. Oricum ar fi, e în regulă. 

Dar atunci când vrei să faci ceva, să creezi ceva sau să pornești pe drumul către un țel e important să fii aliniat cu tine și cu momentul prezent. Iar prin natura minții noastre, de a căuta sens pentru fiecare informație primită din exterior, bazându-se pe informațiile stocate (de care știu sau nu) de a umbla între trecut și viitor fără contenire, e aproape imposibil fără puțină conștientizare și efort.

Este pur și simplu o stare de conștientizare pe care  o simți… sau nu.

Când alegi cu înverșunare sau cu agățare alegi din ego. Când respingi cu înverșunare, e tot din ego.

E o mare diferență între a fi reactiv sau activ. Când suntem reactivi, nu e cu conștientizare și aliniere. Facem ce am învățat prin condiționare mental-emoțională (educație, informație stocată în ADN de la strămoși etc.). Iar când acționăm din condiționarea minții, din programele pe care le-am primit, din ego deci, nu mai suntem liberi.

Când te opui momentului prezent trăiești într-o relație antagonică cu viața, așa încât nu vei ajunge niciodată într-un loc de bucurie reală sau pace interioară.

Iar toate aceste rezistențe, blocaje, agățări (când vrei ca lucrurile să fie într-un fel, când vrei să nu pierzi un anumit lucru sau dimpotrivă să nu se întâmple) le purtăm și în corp. 

E pur și simplu o stare… iar a fi în prezent poate da multă înțelepciune. De acolo pornește de fapt viața, împlinirea și bucuria de a FI.

 

Te invit la acestă înțelepciune și la eliberarea de rezistențe, agățări, frânări ale minții.

… în Tabăra de dezvoltare personala NLP LifeSurfing

– simti că uneori lucrurile merg greu?
– te impotmolești pe drumul tău și pare că nu faci sau ești destul?
– simți ca nu poți fi liber să te manifești așa cum EȘTI?
– provocările vieții îți dau bătăi de cap, iar uneori pare că nu se mai termină?
– știi că ai vrea ca viața ta să fie altfel dar nu știi cum, sau nu ai curajul să o faci?

Tu cât de mult poți să te abandonezi fluxului vieții?

Vino atunci sa le dezbatem pe toate, (într-un cadru relaxant și magic) și sa lucram profund, să stăm în prezent cu o parte mai profundă și înțeleaptă din noi, să lași agățări, blocaje și rezistențe deoparte și să înveți să te plimbi prin viață cu lejeritate.

Anul acesta va fi cu meditații, cu Prezent, cu eliberarea corpului de poverile purtate.

_______________

Ce vom face:

Cum vom face:

👉discuții interesante, păreri împărtășite, analize personale;

👉tehnici de schimbare rapidă (imagerie ghidată, NLP, tehnici de Mindfulness, Carduri Points of You, ritualuri din Constelații familiale, jocuri, concursuri);

👉5 ore și jumătate de curs intensiv/zi, special creat pentru a învăța și schimba inteligent și rapid.. si a simți;

👉material de curs consistent și atrăgător, care cuprinde inclusiv tehnicile pe care le lucrăm – material accesibil doar pentru cei care participă la această tabără;

👉meditații seara, pe malul mării – cei care ați mai fost știți despre trăirile pe care le obțin și efectele acestora

👉jocuri pe plajă, concursuri distractive, timp de plajă și baie;

👉soare, mare, mâncare cu specific grecesc (știi iaurtul acela cremos de la micul dejun? … sau musaka, felurite mâncăruri de vinete, miros de măsline sau oregano … și bineînțeles pește … la alegere … alături de mirosul și culoarea mării?);

👉distracție și noi prieteni … pentru că trebuie să îți spun că în astfel de tabere chiar se leagă prietenii;

👉o zi total liberă pentru vizitarea minunatelor locuri din Peninsula Pelion (știi că există acolo un platan vechi de 1000 de ani?), posibilitatea de a face o excursie cu vaporul spre insula Skiatos, sau închiriere bărci și plimbat pe mare… orice, pentru că e concediul tău.

👉odihnă și încărcarea bateriilor … și vii ALTFEL

_______________

Ce spun foștii cursanți

Programul Taberei LifeSurfing!

 • începând cu ora 14.00 – primirea și cazarea participanților
 • 20:00-21:00 – deschiderea oficială a taberei, cunoașterea colegilor, stabilirea programului și aspecte organizatorice. E necesar să fii, pentru că fiecare are locul său special în această tabără!

– 8:30 – 9:00 – mic dejun
– 9:00 – 11:30 – program de plajă, program liber
– 11:30 – 15:00 –  curs
– 15:00 – 19:30 – masa, program liber, plajă
– 19:30 – … 2 ore curs, stabilite în fiecare zi: pe plajă transă/meditație pe malul mării sau 2 ore de curs pe terasa noastră

Program liber (poți vizita, merge cu vaporul pe Skiatos, vizita alte plaje sau pur și simplu să dormi)

– 8:30 – 9:00 – mic dejun
– 9:00 – 11:30 – program de plajă, program liber
– 11:30 – 15:00 –  curs
– 15:00 – 19:30 – masa, program liber, plajă
– 19:30 – … 2 ore curs, stabilite în fiecare zi: pe plajă transă/meditație pe malul mării sau 2 ore de curs pe terasa noastră

– 8:30 – 9:00 – mic dejun
– 9:00 – 11:30 – program de plajă, program liber
– 11:30 – 15:00 –  curs
– 15:00 – 19:00 – masa, program liber, plajă
– 19:00-20:30 – închiderea oficială a taberei
– 20:30 – cina de „rămas bun”

 • 8:30 – 10:00 – mic dejun, plajă, rămas bun 
 • până la ora 13.00 predarea camerelor și plecarea spre casă (sau alte locații :))

 

Programul este flexibil, iar orele stabilite pot fi schimbate în functie de dorintele voastre (numarul de ore este fix)

Locație:

Am ales pentru a 12-a dată să mergem în același loc:

Grecia, Chorefto – Pelion, Hotel Cleopatra….detalii aici

 De ce am ales așa?

 • în primul rând pentru că locația este una destul de izolată, astfel încât avem parte de liniște pentru curs și plajă privată;
 • terasa și împrejurimile sunt aranjate, curate și pline de flori
 • întregul hotel este curat și frumos, este al nostru în această perioadă și….așezat pe plajă
 • gazdele (Zoe și Ianis) sunt cele mai primitoare și amabile gazde pe care le-am întalnit (trebuie să vă spun că hotelul este al lor, o frumoasă famile în care domnește iubirea…transmisă pe toate căile :)), iar micul dejun – inclus în prețul cazării, gustos și hrănitor, servit chiar de stăpânii casei
 • statiunea este foarte mică, fără cluburi cu muzică înnebunitoare, însă cu câteva taverne la care se mănânca foarte bine și ieftin mâncare cu specific grecesc

Nu știu dacă am pomenit de toate avantajele, o să te convingi la fața locului dacă mai e ceva.

Chorefto se află pe Peninsula Pelion, unul din cele mai minunate și magice locuri de odihnă din Grecia. Are stațiuni de ski pentru perioadele de iarnă, iar de jur împrejur e înconjurat de o mare albastră, cu plaje perfecte. Deci ai parte de munte și mare în același timp. Pelionul este livada de meri a Greciei, cu export important (am găsit mere de acolo chiar la magazinul meu din colț, în Timișoara :)). Vei vedea merii pe traseul tău, când vei traversa muntele.

Iar anul acesta avem propuneri suplimentare pentru acea zi liberă… avem ofertă de grup pentru distracție. George, ne ofera plimbare cu caiacul sau barca la pesteri, aventură și distracție: www.pelionscout.com

Trainer: Psih. Lidia Cotoșman

 • Master Trainer NLP
 • Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Terapie Ericksoniană și Hipnoză clinică, atestat COPSI
 • Facilitator Constelații familiale
 • Consultant Panorama Socială
 • Teacher of presence –  School of Awakening (Eckhart Tolle & Kim Eng)
 • NLP Practitioner și Master NLP sub egida ITANLP, atestat ARONLP și EANLP
 • coach NLP format de Michael Carroll și John Thompson
 • peste 1200 ore de formare suplimentară in psihoterapie din diferite forme cu traineri romani si internationali
 • peste 5500 de ore sustinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personală și formare în NLP, tabere interne și internaționale NLP
 • experiență în peste 70 grupuri de formare în NLP, Ateliere de Dezvoltare personală și Tabere de dezvoltare personală
 • întemeietor Centrul de dezvoltare personală PsiHolistArt

Asistent: Bălan Doru Constantin

 • psiholog
 • Consilier de dezvoltare personală
 • NLP Practitioner, dubla certificare: ITANLP, ARONLP si EANLP
 • Master NLP, dubla certificare: ARONLP si EANLP
 • Psihoterapeut în supervizare în Psihoterapie integrativă
 • Facilitator Constelații familiale
 • peste 800 ore dezvoltare personală, participări la workshopuri 
 • Director administrativ Centrul Psiholistart Timisoara 
 • organizator și asistent tabere dezvoltare personală
 • Consilier în cadrul Centrului Psiholistart
_______________

Investiție:

Rezervă-ți locul din timp cu reducere și  ține cont de faptul că deja jumătate din locuri sunt ocupate, astfel:
(prețurile sunt în euro, cuprinzând: cost curs, materiale, cazare în camera de 2 locuri pentru 7 nopți și mic dejun):

1. Early booking – înscriere pănă în 15 iulie: 245 (cazare+mic dejun)+ 280 (Curs): Total 525 euro

2. Întârziați – înscriere după 15 iulie:  245 (cazare+mic dejun)+ 380 (Curs): Total 625 euro
Cu mențiunea, că e foarte posibil ca până la această dată să nu mai fie locuri.

VIP: persoanele care au mai fost la cursurile PsiHolistArt beneficiaza de 20 euro reducere la taxa de curs, astfel: curs 245(cazare) +260/360 (Curs, în functie de perioada de inscriere), astfel: total (curs si cazare cu mic dejun): 505/605 euro în funcție de perioada de înscriere

Prețul unei camere single: 50 euro/noapte – total cazare 350 euro – avem o singură cameră care se pretează la single. 

Prețul în camera de 3: 27 euro/noapte – total cazare 189 euro (această e o opțiune suplimentară și poate fi oferită doar dacă există 3 persoane care doresc acest tip de cazare. Sunt 2 camere de acest tip)

Costurile de curs se plătesc la un curs prestabilit de 5 lei/euro.

Transportul îl vom face cu mașini proprii. În momentul definitivării listei înscrișilor, facem împărțeala pe mașini, astfel că vor fi 3-4 persoane într-o mașină. Costurile de transport/mașină sunt intre 300-400 euro dus-întors, în funcție de consum și locul plecării. Acest cost se va impărți între participanții din acea mașină.

Rezervare loc:

1. Completează formularul de mai jos , trimite un email la [email protected] sau un mesaj la 0745.388.046 (Lidia)
2. Vei primi un email automat cu informatiile de plata a avansului
3. Plătești un avans de 500 lei sau suma integrală de curs (nu și cazarea)
4. Diferența de plata a cursului o poți plăti până în 15 august sau acolo
5. Cazarea o plătești în euro, când ne vedem în Grecia.
6. Păstrăm legătura pentru împărțirea pe mașini și alte detalii de plecare

Politica de retur:

– până la data de 15 iulie 2023 suma achitată se returnează integral

– între 15 iulie – 15 august se returnează 50% din suma achitată

– după 15 august se reține integral suma achitată 

Noi stim ce facem vara aceasta... TU?

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce primești:

 • 5 ore și jumătate de curs/zi
 • material de curs cuprinzător și atractiv
 • tehnici de lucru profunde cu efecte rapide
 • 7 zile de concediu pe plajă în Grecia
 • dezvoltare personală cu Lidia Cotoșman, unul din cei mai experimentați traineri de dezvoltare personală
 • suport și conținere din partea trainerilor și grupului
 • meditații ghidate pe plajă
 • ore de curs în aer liber, pe terasa înconjurată de flori, la umbra

Rezervă-ți locul: