În vremurile noastre nu se mai pune problema dacă investești în tine sau nu, pentru că rezultatele celor care au investit în propria persoană (fie că e vorba despre creșteri profesionale sau personale) sunt cu mult mai bune decât ale celorlalți. Se pune problema însă care să fie calea.

În urmă cu cca 15 ani, deși terminasem o mulțime de formări în psihologie, psihoterapie, lucrasem cu mine profund, îmi lipsea încrederea de a trece la acțiune: de a mă întâlni cu clienți în terapie sau de a susține cursuri în domeniul pentru care mă pregătisem. Pentru faptul că îmi spuneam că nu sunt încă suficient de bună, amânam și amânam. S-a întâmplat însă ca între cursurile pe care le-am urmat la acea vreme să fie NLP Practitioner. A fost cursul la care am învățat cele mai simple și utile tehnici de lucru, ba chiar mai mult am câștigat curajul și încrederea că pot porni la treabă. Acesta a fost un motiv destul de solid pentru a da mai departe acest curs celor care doresc cu adevărat să învețe, să schimbe, să crească. De atunci au fost mai mult de 70 de grupuri de formare, mai mult de 1000 de oameni care au făcut schimbari (și o mare parte au făcut schimbări importante), au fost mai mult de 10.000 ore de coaching/psihoterapie.

Ce am observat însa, datorită faptului că imaginea NLP-ului a fost impinsă doar spre manipulare, de catre oameni care nu au făcut cu adevărat un curs bun de NLP sau poate nu au făcut nimic, exista înca reticență față de acest domeniu.

Așadar, mă adresez ție – cea/cel care ai ajuns la concluzia că vrei mai mult pentru viața ta, dar nu știi în ce parte să o apuci și ție – cea/cel care vrei să înțelegi ce este NLP și te invit la 2 ore gratuite de informații, exerciții, discuții, la:

Despre ce o să vorbesc:

Vom face și câteva exerciții cu care să poți pleca acasă și să le faci singur atunci când ai nevoie.

Și, desigur, vei afla și pașii de învățare a NLP-ului.

Unde: Pentru că de data aceasta doresc să fiu aproape de tine și de ce nu, să producem schimbare, ne
vedem pe platforma zoom. Asigură-ți doar un internet bun, un laptop sau telefon care să îți permită
să vezi și să auzi corespunzator. Vei primi linkul de conectare la înscriere.

Așa că pregătește-ți un caiețel în care să notezi, un instrument de scris și întrebari. Voi lăsa timp pentru a răspunde, deci profită de cei 15 ani de experiență!

Lidia Cotoșman

Unul din cei mai experimentați traineri de dezvoltare personală și NLP din România, cu experiență de peste 15 ani și 25 ani de lucru individual.

[activecampaign form=29 css=1]