Începe anul 2024 cum trebuie

Stăpânește-ți mintea

și vei fi de neoprit!

Participă la Școala de Reprogramare Mentală și învață cum să îți gestionezi propria minte ca un maestru spre vindecare, succes și putere.

 

_______________

Libertate în propriul corp și viață

În 15 ani lucrând cu grupuri de dezvoltare personală, cursuri NLP și sesiuni individuale, am observat cu tristețe o creștere vertiginoasă a numărului de persoane care nu sunt în contact cu sinele lor, simțindu-se captivi între muncă și treburile casnice.

M-am confruntat personal cu acest sentiment, trăind conform așteptărilor altora, departe de adevăratul meu suflet, influențată de părinți, profesori și societate. Dezvoltarea tehnologiei și presiunea social media au amplificat această tendință, distanțând oamenii de propriul Sine.

Această luptă pentru acceptare, bazată pe credința că nu suntem suficient de buni, conduce la neglijarea propriilor vise și aspirații. Pandemia și conflictele globale, precum războiul din Ucraina, au agravat această disociere de sine.

Trei ani de schimbări globale au afectat profund modul nostru de viață, provocând anxietate, atacuri de panică și oboseală cronică. Soluția nu mai este un simplu concediu, ci munca asiduă cu propria persoană. Mindfulness-ul și meditația s-au dovedit a fi eficiente în acest proces.

În urmă cu 25 de ani, am explorat metode variate de evoluție personală, de la psihologie/psihoterapie la NLP, Constelații familiale, șamanism. Experiențele mele acumulate au condus la crearea Școlii de reprogramare mentală, un program de 7 săptămâni în care am îmbinat exerciții simple și ușoare de autocunoaștere și schimbare cu exerciții de mindfulness și meditații ghidate, destinat schimbării profunde.

În vremuri de schimbare e momentul să ai acces la tot ce ești tu! E momentul să te reconectezi la tine și să faci lucrurile altfel!

_______________
Beneficiile Școlii de Reprogramare Mentală

Ce câștigi participând la SRM

SRM-Gestionarea-Emotiilor
Gestionarea emoțiilor

Vei învăța să-ți gestionezi emoțiile în orice situație și vei învăța să le procesezi și să le eliberezi (anxietatea, rușinea, vinovăția, furia etc.)

SRM - Autocontrol Mental
Autocontrol mental

Vei învăța cum să observi și să reduci numărul gândurilor nedorite sau inutile, lăsându-ți mai mult timp și energie

SRM - Incredere in sine
Încredere în sine

Toate tehnicile și meditațiile pe care le vei învăța te vor ajuta să îți crești încrederea în tine și să te simți liber în propria piele și viață

Psiholistart-eliberare de stres
Eliberare de stres

Faci față stresului mult mai ușor și te raportezi diferit la stresul cotidian

psiholistart-stare-generala-mai-buna
O stare generală mai bună

Îți îmbunătățești somnul și starea generală de sănătate

Psiholistart-timp-pentru-tine
Timp pentru tine

Te familiarizezi cu mindfulness-ul si meditația si îți oferi timp doar pentru tine și sănătatea ta

TRAINERUL TĂU

Lidia Cotoșman

Unul din cei mai experimentați traineri de dezvoltare personală și NLP din România, cu experiență de peste 15 ani și 25 ani de lucru individual.

 • Master Trainer NLP
 • Consultant Panorama Socială
 • Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Terapie Ericksoniană și Hipnoză clinică, atestat COPSI
 • Facilitator Constelații familiale
 • Organizator și coordonator de programe NLP Practitioner ARONLP și EANLP în Timișoara, Pitești, Sibiu, Iași, Cluj Napoca
 • NLP Practitioner și Master NLP atestat ARONLP și EANLP
 • Teacher of presence –  School of Awakening (Eckhart Tolle & Kim Eng)
 • coach NLP format de Michael Carroll și John Thompson
 • peste 1000 ore de formare suplimentară in psihoterapie din diferite forme cu traineri români și internaționali
 • peste 5000 de ore susținute în cadrul cursurilor de dezvoltare personală și formare în NLP, tabere interne și internaționale NLP și dezvoltare personală
 • experiență în peste 70 grupuri de formare în NLP, Ateliere de Dezvoltare personală și Tabere de dezvoltare personală
Lidia Cotosman 2
_______________
recenzii

Ce spun participanții

Viata devine o calatorie minunata atunci cand stim sa ne bucuram cu adevarat de ea. De ceea ce suntem, ceea ce invatam si ceea ce experimentam. Scoala de Reprogramare Mentala m-a ajutat sa imi deschid ochii si sa privesc viata cu iubire si intelepciune. M-a ajutat sa conectez piesele de puzzle ale fiintei mele si sa ma simt din nou intreaga. Sa regasesc echilibrul si armonia intre corpul, mintea si sufletul meu.
Ada Sarca
Inginer Software
Acest curs m-a facut sa vad viata altfel. Am constientizat, am plans, am meditat, am lucrat, am cunoscut oameni minunati si am invatat sa fiu mai atenta la mine, la ce ma inconjoara si la posibilitatile infinite care pot sa apara daca te cunosti mai bine. Pot sa spun ca acum, gestionez mai usor problemele care apar, am speranta si credinta ca va fi bine, ca viitorul meu e in mainile mele. Sunt recunoscatore Lidiei pentru cursul minunat conceput, complex si interesant, pentru blandetea cu care explica, pentru prieteni noi si de abia astept urmatorul curs.
Mirela Mindrean
SRM este incununarea a tot ce am facut impreuna in toti acesti ani. Am avut parte de 7 saptamani in care am primit informații valoroase in care , mi-ai stat alături cu energie si m-ai motivat cu Agenda de lucru. Am recunoscut tehnici reinventate si puse in alta lumina in așa fel incat in tot contextul pe are l-ai creat au fost cu impact imediat si m-am bucurat de o multime de noutati pe care le-ai pregatit, toate impreuna ca sa ajung niveluri de schimbare mai subtile. Sunt incantata , entuziasmata de avantul si energia pe care o am chiar si acum dupa ce am incheiat acest program, am obiceiuri ce imi fac ziua senina si usoara si iti sunt recunoscatoare pentru tot, pentru ca da , realizez cu cu usurinta ce îmi propun iar rezultatele sunt peste așteptări
Maria Mihali
Project Manager
Scoala de reprogramare mentala.! Ce inseamna pentru mine..inseamna inceputul unui lung drum catre cunoasterea de sine, catre iubirea de sine si respectul de sine. Mi-a aratat ca a te iubi pe tine,inseamna a te accepta cu tot ce reprezinti tu...plusuri si minusuri.Ca a merge inainte ,inseamna a-ti cunoaste si accepta trecutul ,originile si a multumi pentru tot ceea ce ai primit . M-a ajutat sa imi fac ordine in multitudinea de ganduri ,sa imi definesc obiectivele si sa le prioritizez. Structurarea materialului didatic(este o scoala) m-a ajutat sa devin disciplinata cu mine insami....ne e mai usor sa cerem disciplina altora ,decat sa ne cerem noua. Cred ca cel mai mare beneficiu al acestui parcurs de inceput de drum,este ca am inceput sa traiesc liber....libertatea inseamna sa spui ceea ce simti ,in orice context,sa iti exprimi sentimentele sa ceri si sa primesti cu sufletul deschis. Si e minunat sa fii liber ....in minte si suflet. Drumul este lung ,dar stiu ca am gasit in Lidia un minunat indrumator,o adevarata prietena ,un ascultator rabdator. Multumesc Lidia!🤗🌹 Multumesc acestei comunitati,compagnionilor mei pe drumul cunoasterii de sine.🤗
Isabela Jugrin
Scoala de Reprogramare Mentala a fost unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viața. Am învățat să trăiesc conștient, să ies de pe acel pilot automat, să devin OBSERVATOR, să respir ( știu, suna nefiresc să înveți să respiri CORECT la 40 de ani😊), să îmi controlez gândurile, să nu mă identific cu ele, să gestionez stresul ( mai ales ca eu din fire sunt o persoana cu un stil de atașament anxios)...și multe altele. Când m-am înscris la SRMA, eram un "pionier" în meditatie, aveam o baza despre conștientizare, stare de flux, conectare și o LISTA DE OBIECTIVE PERSONALE. Au fost 7 săptămâni de meditatii minunate, de conștientizare, apartenență, conectare cu mine și cu ceilalți, exerciții de ridicare a vibrației; 7 săptămâni care au dus la îndeplinirea unora din obiective. Mai am mult de muncă pentru a ajunge acolo unde mi-am propus ( asa cum spunea și Lidia, nu poți obține în 7 săptămâni ce nu ai făcut în n ani), dar prin perseverență sunt sigură că viața mea va arăta total altfel. Dacă și tu simți că uneori te " doare viata", ai pierdut acea conexiune cu tine și cu ceilalți, dacă vrei sa TRĂIEȘTI nu doar sa SUPRAVIEȚUIEȘI, atunci acest curs este pentru tine! Mulțumesc, Lidia, om frumos pentru toate dăruirea! Sunt recunoscătoare Universului ca mi te-a scos în cale!😘🤗😘
Minodora Banuc
_______________

Ce vei învăța mai exact?

_______________

Ce conține Școala de Reprogramare Mentală

Am creat un pachet consistent cu tehnici valoroase pe care le primești în varianta scris și/sau audio, respectiv întâlniri online, astfel:

Câte unul pe săptămână, în care vei primi informatii aferentei Temei de lucru pentru săptămîna respectivă, vom face împreună exerciții sau tehnici de imagerie, vei pune intrebări și îți vei clarifica multe lucruri despre emoții, gânduri automate, convingeri limitative, influența familiei asupra vieții tale actuale, vei accesa stări profunde sau performante.

Vom parcurge pas cu pas teme despre: modul de functionare al minții, emoții și gestionarea lor, observarea și gestionarea gândurilor, convingerile limitative, impactul familiei asupra modului de gestionare a vieții (lucrul transgenerațional), stări înalte sau de performanță (iubire de sine, apartenență, stare de flow, încredere în sine etc.).

De revedere a programului și feedback

Care să te ducă pas cu pas spre cunoașterea propriilor gânduri care nu ți-au permis până acum să evoluezi

Clară și atractivă pe care o poți printa și urmări micile teme zilnice. Îți va fi deosebit de utilă în urmarirea evoluției

Pe care le vei primi la începutul săptămanii pe email sau în grupul de lucru

Meditațiile ghidate create cu iscusință și profesionalism fac esența acestui program. Ele se vor adresa pe etape de evoluție, de la gestionarea emoțiilor, convingerilor, până la vindecare profunda.

Meditațiile ghidate pe care le vei face:

1, 2, 3. Exerciții de prezență în corp, respirație, mișcare
4. Meditație de regenerare a corpului și somn liniștit
5. Meditație de eliberare de emoții și stres
6. Exercițiu pentru încredere în sine
7. Exercițiu pentru crearea locului de siguranță și putere
8. Meditație pentru iertare
9. Meditatie pentru vindcarea relației cu mama
10. Meditație pentru Onorarea familiei
11. Meditație pentru schimbare de convingeri limitative
12. Meditație pentru somn, regenerarea corpului și întinerire
13. Vindecarea copilului interior
14. Accesarea stării de apartenență la ÎNTREG
15. Purificare și vindecare cu lumină
16. Meditație de conectare cu SINELE
17. Meditație Generativă pentru împlinirea obiectivelor
18. Meditație pentru iubire de sine
19, 20. Meditații surpriză

În care vor fi și liveuri, în care poți pune întrebări sau să dai și primești feedback și vei colabora cu colegii tăi

7 webinarii de câte 3 ore pe parcursul a 7 săptămâni, lunea, incepând cu 29 Ianuarie 2023, orele 18.30-21.30

_______________

Programul Școlii de Reprogramare mentală:

Vor fi 7 webinarii de cate 3 ore la care primești teorie, explicații, vom face scurte exerciții împreuna si vei primi temele pentru săptămâna următoare, astfel:

 • Introducere în aspectele neurologice ale creierului și modul în care creierul prelucrează informația
 • Aspecte teoretice despre conexiunea minte-corp
 • Modalitatea de formare a gândurilor și preluarea controlului asupra lor
 • Conștientizarea propriului stil de gândire și viață
 • Tehnici de mindfullness, dezvoltarea atenției și prezenței
 • Atenție asupra corpului și exerciții pentru corp (alimentație, curățire energetică, îmbuntățirea energiei)
 • Meditație finală de grup, pentru deschiderea spre schimbare
 • Înțelegerea emoțiilor și conștientizarea lor
 • Stresul și recunoasterea nivelului de stres la care te afli
 • Gestionarea factorilor care declanșează emoțiile
 • Eliberarea rapidă de emoții (în maxim 2 minute poți scăpa de orice emoții negative)
 • Exerciții de întelegere a legăturii între minte-corp-emoții
 • Teorie și practică. Tehnici de accesare rapidă a stării de calm, siguranță, liniște interioară
 • Acum vei afla impactul pe care istoria personală – evenimentele din trecut, învățăturile primite îți impacteaza modul de alegere, trăire, comportament. Acum înveți să schimbi modul de gândire și reacție.
 • Conștientizarea reacțiilor nepotrivite (iritare, teamă, blocaj, incongruență)
 • Înțelegere și schimbare factori declanșatori
 • Elemente despre somatizări, vibrația personală, ritm
 • Conștientizarea și schimbarea modului în care până acum ți-ai pus piedică de la a te simți liber, de la a avea succes sau bani, de la a-ți împlini visele
 • Depistare convingeri limitative și modalități de schimbare
 • Meditație ghidată de schimbare a convingerilor
 • Tehnică rapidă de schimbare a convingerilor
 • Acesta e modulul cu cel mai mare impact emoțional, dar cu asezarea la un nivel mai profund.
 • Constelații familiale – cea mai profundă și transformatoare tehnică de vindecare. Despre cum povestea familiei te impactează, chiar daca nu cunoști cu adevărat întreaga istorie
 • Despre loialități, legătura cu părinții și importanța așezării relației cu ei în suflet
 • Meditații ghidate de vindecare a relației cu mama și familia

Vom vorbi, vom construi și simți despre:

 • Încredere în sine
 • Starea de congruență – cum să spui NU fără teama de a fi respins, cum să te simți liber să FII în orice împrejurare
 • Starea de centrare, de revenire în centrul ființei tale
 • Cum să gândești și să proiectezi propriile vise în acord cu Sinele tău
 • Iubire de sine / stimă de sine
 • Starea de apartenența și acces la abundență
 • Starea de flux
 • Remember și structurare informație teoretică
 • Feedback final
 • Sugestii pentru post-program

ATENȚIONARE!

Programul Școala de reprogramare mentală aduce îmbunătățiri substanțiale stării psiho-emoșionale, contribuie la îmbunătățirea somnului, reducerea anxietății și gestionarea stresului, însă nu înlocuiește psihoterapia, dacă aceasta este recomandată.

Programul SRM nu se recomanda persoanelor cu tulburări psihice: schizofrenie, tulburare bipolară episod psihotic sau aflat în istoric etc.

Școala de Reprogramare Mentală

Program în valoare de 3800 de LEI
LEI 1870 O singură plată
 • 7+1 webinarii (valoare 1760 lei)
 • 20 meditații ghidate (valoare 1440 lei)
 • 2 webinarii intermediare cu tehnici de schimbare (valoare 420 lei)
 • Agenda de lucru în format PDF (valoare 180 lei)
 • Grup de facebook si/sau WhatsApp secret pentru suport și discuții referitoare la practică
 • Contact și suport pentru 7 săptămâni
 • Webinar BONUS: Dobândirea libertății de a fi autentic în 6 pași simpli - 2,5 ore.
 • Webinar BONUS: Eliberarea de reacții nepotrivite și nedorite- 2,5 ore.
Popular

Doar 50 de locuri disponibile!

Zile
Ore
Minute
Secunde
faq

Întrebări frecvente

Da. Deși îți doresc să îți faci timp pentru tine și să fii prezent pentru a pune întrebări si a-ți clarifica tot ce ai nevoie să știi pentru a fi cu adevărat eficient programul pentru tine, el va fi înregistrat, astfel că o să poți să îl urmărești în ritmul tău. Esența programului o constituie ascultarea meditațiilor ghidate înregistrate.

Programul este în totalitate ONLINE, astfel:

Webinariile de luni si cele 2 webinarii BONUS se vor ține pe platforma Zoom, live – acestea vor fi înregistrate și le vei putea relua atunci când dorești.
Vei avea un grup de facebook pentru întrebări, feedback, discuții si interventii live și material
Vei avea acces la grupul de WhatsApp pentru discuții rapide și suport.
Vei primi pe email temele de lucru, Agenda de lucru si linkurile de acces pentru meditatii. Agenda de lucru poate fi descărcată și printată pentur a-ți fi la îndemână.

Intregul program SRM va fi înregistrat și gândit să îl poți face în ritmul tău, fără a fi afectate restul sarcinilor sau activităților.

Nu este nici o problemă. Vei învăța tot ce trebuie să știi pentru a începe treptat.

Desigur. Plata cursului se poate face intgral sau în 2 rate cu cardul, în siguranță prin platforma cu care colaborăm: Stripe.

Dacă te retragi înainte de a începe cursul cu 5 zile sau mai mult primești banii înapoi, mai puțin 10% pentru taxele de procesare.
Dacă după prima sau a doua săptămână consideri că nu e potrivit pentru tine te poți retrage. Produsele fiind digitale, îți va fi restituită 70% din suma achitată. Dacă te retragi după cea de-a 3-a săptămână banii nu îți vor fi returnați.

Am făcut ca programul să poate fi accesat cu ușurință de pe telefon, laptop. Condiția este să ai acces la internet, un telefon sau un laptop. Dacă ai căști pentru practicarea meditațiilor e de preferat, dar nu obligatoriu.
Recomand de asemenea ca pe timpul webinariilor să ai camera pornită, pentru că vom avea și câteva exerciții scurte care se vor practica în grupuri mici. Este mai plăcut să vorbești cu cineva atunci când îl poți privi.